- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
Kızlarrr ben bır yandan cok mutlu bır yandan da ufak bır can sıkıntısı var. ..
Abımı evlendırıyoruzzzz yuppiiiiidugun tarıhı verıldı agustosun ortası Allah nasıp ederse ... Nişanında orda olamadıgım için cok üzülmüştüm şimdide dugunden bı ay once gıtmek ıstıyorum ama eşim bugun bıraz umutsuzca konusta ramazan bayramının bıtmesını bekleyı ole gıdecekmişizz yanı dugune 10 gun kala
valla o kadar hastam olsa bende çıldırırdım herhalde..
ben muayeneye girmeden önce hesap yapıodum..
şimdi bu adamın özel muyaenesi 150 tl miş günde en az 10 hastaya baksa 1500 tl.. o da aylık eder 45000ki bu en az...buadamın en az günlük hasta sayısı 30 drrrr
ben neler düşünüodumm o ara düşünsene bıu kadar para kazandığını..
tabi arada benim gibi garibanlarda var parasız görünennn
en olsam eşime sen kal ben gideyim..hem bana ihtiyaçları olur..hemde sen biraz kafa dinle derdim..
ben giderdim o da 10 gün kala gelirdii ne can sıkıosun...
bu arada hayırlı olsun...çok mutlu olsunlar inşşş
Bende onsuz gıtmek istemıyorum işte ikimizinde burnunda tutuyor orası eşim bnden cok gıtmk istıyorda ama mecbur bayramı gecırmelıyız burda.. Hos abim de istanbulda yasadıgı için orda ev dayayp dosuyor yanı bızım memlekette bır dugun olacak okadar dugunden hemn sonra gıdecekler ıste. ..
Aminnn cok tesekkur ederım cnm .
gızzz muayene olmaya gitmişsin doktora hesap mı yapıyon senın yaptığın hesap en azı bıde ozel muayene dısındada calısıyorsa amanınn harca harca bıtmezzz bız hastalar oldukca
Agzından bal damlıyo gızz senınn ..:)canım daha Ağustosa çok var...bakarsın gidersinizz şimdiden düşünme..bakarsın hamiş kalırsınn karnı burnunda 10 gün kala gitmek zorunda kalırsınnn
kız napayım elimde değil hesap ettim valla..birde bu adam tıp fakültesinde doktor..adam birde burdan maaş alıo 5000 birde performans alsa 10000 toplam 15000
özeldende 45000 alsa toplam 60000adam 3 ayda bir ev sahibi olur..türkiyeyi satın alırr laaaa
Agzından bal damlıyo gızz senınn ..:)
Ayyy inşllh tek dileğim zaten burdan hamile gıtmk.
Iyı cok alıyorlarda doktorluk okumk okadarda kolay degıl :) ogrencılık yıllarında mahfoloyorlar snra işte bole bolll boll paracıklarla unutuyorlar
Bende bugün yarın görmek üzereyim kırmızı kartıOfff valla sıkıntı basmaya başladı iyicene
Ben burdayımbugün nolmuş kimse yok
Tesekkur ederım hepınız ıyıkı varsınız
iyiki varsın
Tesekkur ederım hepınız ıyıkı varsınız
Ben adetımı beklıyorum bıkac saate teşrif edecek
gelmesin
ama yine de hayırlısı olsun cnm artık diğer zamanlara
Yok kız gelsin gelsin :) hatta gunler hemen gecsın bır sonrakı ay gelsın dıger adetımı de oluyumda bebıs calısmalarına baslıyım ben korunuyorum mecburıyetten ama
Hayırlısı olsun kuzum sakın üzme canını.. Böyle nasipmiş.. Sağlıklı olsunda
Allaha şükür iyi canım.. Daha önce emar da çektirmiştim.. Gerçi bende migren var birde devamlı iş nedeniyle pc karşısında olunca gözler yoruluyortabii..
İyiyiz canım seni sormalı taze gelinOhh ohh bereketli olsun gelsin bebişlleeerrr
Kızlarr yoksunuz !
Dun adet oldumm, ve okadar cok korkuyordum kı sancılı gececegı için .. Ne iştir ki sancı cekmedım soktayımmhos aslında dun dıkkatte ettım ayaklarmı hep sıcak tuttum yanı ama acaba bu ay yumurtlamadım mı dıye kafama takıldı yanı bebıs calışmlarına baslıyacaz Allah nasıp ederse olacak iş mi bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?