- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
Kizlarr ne habersiniz ?? Hmm ben mart ayina kadar sizce sogan kurune basliyim mi hazirlik yapmis olurum:26:
anacım ben bu portalı bir türlü bulamıyorum ya hep eskisinde takılı kaldım
bende yapıcam canım..bakalım doktor yarın ne diyecek o da önemli tabi ama adetimin 5. günü başlamayı düşünüyorumm..başlayalımmm soğann kürüneeee
kız birşey yok gebelik kısmında hamilelik belirtilerine giriosun hemen altta işte..ne var bunda bulamıcaakkkkk
Hayirli haberlerle gelirsin insallh..
Sen basla bnde de. 2 gun snra gelecek kirmizlar arkandan gelirimmm :26:
canım ben gittim daha önce
adetin 3. günü hormonlarına bakıldı..hormonlarım şükür çok iyi..ama yumrtalıklarımda pko görünümünde kistler varmış haşka şeklinde ama hamile kalmana engel değil çünkü hormonların düzgün dedi..
sonra 21. progesteron testi yapıldı yumurtalıp yumurtlamadığım bakıldı onda da değerim 10 un üstünde çıktı..
eşimden sperms testi istendi o da iyiçıktı..
şimdi sıra rahim filmde..
yarın doktor büyük ihtimalle rahim filmi dicekkk banada :18::18:
ya ben cok sık girdiğim bölme abonelik bölümüne ekliyorum aklımda burası kalmamıski kuzum direk öbürüne giriyom bakıyom kimse yok çıkıyorum dur öbürünü silim de bunu eklim
aman dur gelmesinn o pislik kırmızılar...hiç anma...iti an çomağı hazırla gibi birşeyy buuuu
Bak bana 21. gün progesteron testi yapılmadı
Test Sonuçlarım;
Prolaktin 18,08 değerler: 2,34 - 26,7
FSH (elisa) 8,28 değerler : 3,85 -8,78
LH 4,20 Değerler: 2,12 - 10,89
T3 2,87 Değerle 2,5 -3,9
T4 0,68 Değerler: 0,61 - 1,12
sTSH 3,82 Değerler: 0,34 - 5,60
Bunlar yapıldı sadece
heee öle yap kuzumm tammamm beybimmmm
ben yarın doktora görüncemm çok tırsıyorummm...bu adam çok detaycıymışşşş yahuuuu öle diolar..:18::18::18:
sabah kızın biri detalı bakıyor diyo..bende ona detalı derkennn demişimmmyüzümdeki ifade buymuşşş..herkez koptu..korkma orana bakmıyor detaylı USG ile detalı içine bakıolar diye dalga geçtiler uyuzlarrr bende detaylı deyince başka bişi sandımm sankiiii anladımm ama tam detaylı nasıl bakılabilir diye sormuştumm rezil oldummm
canım değerlerin normal gibi ama sadece fsh biraz yüksek gibi geldi. bana..doktorun ne dedi diğerlerinde bir sıkıntı yok gibi..
bilmiyorum tatlım doktor bana adetinin 21. günü progesterom testini yaptır gel dedi..10,58 çıktı...çok iyi yumurtlamışsın ve çatlamış dedi..
bakalım yarınki doktor ne isteyecekk detaycıymış görcez detayınııı
Detaylı inceleyecek kuşu
canım değerlerin normal gibi ama sadece fsh biraz yüksek gibi geldi. bana..doktorun ne dedi diğerlerinde bir sıkıntı yok gibi..
bilmiyorum tatlım doktor bana adetinin 21. günü progesterom testini yaptır gel dedi..10,58 çıktı...çok iyi yumurtlamışsın ve çatlamış dedi..
bakalım yarınki doktor ne isteyecekk detaycıymış görcez detayınııı
amann bir o kaldır görmeyenn lazercisinden tut doktoruna asistanına hep gördülerrr zatennnyiğidin malı meydanda derler benimki hepten ortadaaa birde bu görüversinn mahrumm kalmasınn benim kuşumdannnn
zaten giren çıkannn belli değilll...usg aletii benim 2. kocam gibiii
heee öle yap kuzumm tammamm beybimmmm
ben yarın doktora görüncemm çok tırsıyorummm...bu adam çok detaycıymışşşş yahuuuu öle diolar..:18::18::18:
sabah kızın biri detalı bakıyor diyo..bende ona detalı derkennn demişimmmyüzümdeki ifade buymuşşş..herkez koptu..korkma orana bakmıyor detaylı USG ile detalı içine bakıolar diye dalga geçtiler uyuzlarrr bende detaylı deyince başka bişi sandımm sankiiii anladımm ama tam detaylı nasıl bakılabilir diye sormuştumm rezil oldummm
Bak bana 21. gün progesteron testi yapılmadı
Test Sonuçlarım;
Prolaktin 18,08 değerler: 2,34 - 26,7
FSH (elisa) 8,28 değerler : 3,85 -8,78
LH 4,20 Değerler: 2,12 - 10,89
T3 2,87 Değerle 2,5 -3,9
T4 0,68 Değerler: 0,61 - 1,12
sTSH 3,82 Değerler: 0,34 - 5,60
Bunlar yapıldı sadece
ayy ben gösteremem bi bu drum gördü 1 kez kuşumu
Bana prolaktin demyinbnm ki. 1700 cikmisti ictigim ilac listesini gorsenizzz cildirirsiniz
Sende gayet guzel sonuclar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?