- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
Çakşır Nedir?
Çakşır, diğer adıyla Ferula, Akdeniz bölgesinde özellikle Hatay da yetişen bir bitkidir. Otu yiyen keçilerin ikiz doğurduğu görülmüştür. İnsanlar için şifası kökündedir.
Çakşır Faydaları Nelerdir?
Çakşır, erkeklerde cinsel güç ve isteği arttırdığı gibi sperm sayısında da artış ve canlılık sağlar. Bayanlarda hormonal olumlu etkiler sağlar. Ayrıca astım ve bronşite iyi gelir. 3 hafta kullanılıp 1 hafta ara verilmelidir.
Çakşır Kökü
Çakşır otunun kök kısmı şifa kaynağıdır. Odunsu sert bir yapısı vardır. Kök veya kökün toz haline getirilmesiyle kullanılabilir.
Eki Görüntüle 964111
Çakşır Kökü Tozu ve Kullanımı
Çakşır kökü makinede çekilerek elde edilen çakşırın kullanımı daha rahat ve kolaydır. Şifa için her sabah aç karna 1 tatlı kaşığı çakşır tozu ile 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırılıp yenilmesi gerekir.
3 hafta düzenli kullanılıp 1 hafta ara verilmesi gerekir.
Çakşır Suyu Nasıl Hazırlanır?
Çakşır suyu yapmak için 1 litre kaynamış suya 1 çorba kaşığı çakşır tozu ilave edip demlendirilir. Sabah aç karna 1 su bardağı, akşam yemek ten sonra 1 su bardağı ve gece yatmadan önce içilebilir.
Hadi bakalım inş. emeğine değer de hayırlı haberlerle gelirsin...
İsyan ben senden umutluydum aslında ama napalım ömüzüdeki maçlara bakıcaz artık.
bunu karı koca yiyebilirmiyiz...ayy sonra düz duvarlara tırmanmayalımmm
ben kendimden umutlu değildim...şimdi neden adet olamıyorumm onu düşünüyorum kuzcum..kahve akıntıda kesildi gelen gidenn yokkk poffff
Çakşır Nedir?
Çakşır, diğer adıyla Ferula, Akdeniz bölgesinde özellikle Hatay da yetişen bir bitkidir. Otu yiyen keçilerin ikiz doğurduğu görülmüştür. İnsanlar için şifası kökündedir.
Çakşır Faydaları Nelerdir?
Çakşır, erkeklerde cinsel güç ve isteği arttırdığı gibi sperm sayısında da artış ve canlılık sağlar. Bayanlarda hormonal olumlu etkiler sağlar. Ayrıca astım ve bronşite iyi gelir. 3 hafta kullanılıp 1 hafta ara verilmelidir.
Çakşır Kökü
Çakşır otunun kök kısmı şifa kaynağıdır. Odunsu sert bir yapısı vardır. Kök veya kökün toz haline getirilmesiyle kullanılabilir.
Eki Görüntüle 964111
Çakşır Kökü Tozu ve Kullanımı
Çakşır kökü makinede çekilerek elde edilen çakşırın kullanımı daha rahat ve kolaydır. Şifa için her sabah aç karna 1 tatlı kaşığı çakşır tozu ile 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırılıp yenilmesi gerekir.
3 hafta düzenli kullanılıp 1 hafta ara verilmesi gerekir.
Çakşır Suyu Nasıl Hazırlanır?
Çakşır suyu yapmak için 1 litre kaynamış suya 1 çorba kaşığı çakşır tozu ilave edip demlendirilir. Sabah aç karna 1 su bardağı, akşam yemek ten sonra 1 su bardağı ve gece yatmadan önce içilebilir.
hamile kaldığım anyadan bir önce ki ay bnmde öyle olmuştu cnm umudunu kaybetme ama şartlanma ona göre birlikte olma eşinle biz ne zaman konuşmayı bıraktık sadece kendimiz için birlikte olduk pozisyona vs. takılmadan o ay bn hamile kaldım
Sllmm canımm hoşgelldiinnn
Hadi bakalım hayırlısı inşallah hayırlı haberler bebek müjdeleri gellllssiiinnnn
Ben kendi adıma iyim sen nasılsın, çatlatma iğnesini nereden yapıyorlar karından mı?
Hadi bakalım inş. emeğine değer de hayırlı haberlerle gelirsin...
İsyan ben senden umutluydum aslında ama napalım ömüzüdeki maçlara bakıcaz artık.
Ayyy ayyy benim köküm bu
Bizimki kökünün suyu ama
benim eşim 2 ay önce kullandı bunu ve keçiboynuzuylada takviye yaptık sonuç ortada hamileyim
Ne güzel, darısı başımıza inş...benim eşim 2 ay önce kullandı bunu ve keçiboynuzuylada takviye yaptık sonuç ortada hamileyim
sedoşş hoş geldin bacım :)
h.b zeynom nasılsın ?
Ayyy ayyy benim köküm bu
Bizimki kökünün suyu ama
benim eşim 2 ay önce kullandı bunu ve keçiboynuzuylada takviye yaptık sonuç ortada hamileyim
iyiyim kuzuumm sen nasılsın?girmiyosun pek.bi sıkıntı yoktur inş.
Nasıl kullanıyor canım tarifini verebilir misin? Bir de günde 3 defa sanırım eşim yoğun öğlen içmeyi unutur kesin :26: Önemli mi?
OOooohh maşallahhh Darısı başımızaHemen tavsiyelerini alabilir miyiz? Suyunumu içtiniz (nerden aldınız eczaneden mi) Yoksa tozunu balla mı karıştırıp yediniz...
anlatayım canım önce eşindemi var sıkıntı onu öğrenin biz spermiyogram yaptırdık ileri hareketlilikte az düşüklük çıktı bu çakşıra o zaman başladık toz halinde almış eşim 75 gr yarım kilo bala karıştırılıyo aktardan aldık biz taze olur diye(sabahları kaahvaltıdan sonra bir kaşık yenecek).zaten 3 aydırda düzenli keçi boynuzu kürü yapıyoduk (gece yatmaya giderken içilecek)
GÜnaydınnn şekerrr
Çıkmış canım sonuç negatif miş
hafta sonu pek giremedim düğünümüz vardı ama dün hep netteydim sen neler yapıyon iğneleri vurulmuşun haydi gelsin artık bu sıpalar
anlatayım canım önce eşindemi var sıkıntı onu öğrenin biz spermiyogram yaptırdık ileri hareketlilikte az düşüklük çıktı bu çakşıra o zaman başladık toz halinde almış eşim 75 gr yarım kilo bala karıştırılıyo aktardan aldık biz taze olur diye(sabahları kaahvaltıdan sonra bir kaşık yenecek).zaten 3 aydırda düzenli keçi boynuzu kürü yapıyoduk (gece yatmaya giderken içilecek)
Nasıl kullanıyor canım tarifini verebilir misin? Bir de günde 3 defa sanırım eşim yoğun öğlen içmeyi unutur kesin :26: Önemli mi?
Valla bu işin ehli sayılmam, internetten baktığım kadarıyla günde iki defa aç karnına içiliyordu bir çay bardağının yarısından az fazla çakşır suyuna normal su katarak içiyo eşim...Ya bende gelişigüzel kürler mürler deniyorum sorun nedir ne değildir bilmeden en kısa zamanda doktora gitmem lazım eşimle...çok kızdım kendime şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?