• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMILE KALMAK İÇİN DENENEN BÜTÜN YOLLAR

bebek-bebek

sevmeyi sevdim
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
424
542
18
Istanbul
Merhaba arkadaşlar bence böyle bir konuya bütün hamile kalmak isteyenlerin ihtiyacı var.

Ben o kadar çok yol denedim ki hepsini anlatacağım çok şükür şu an bir evladım var. 5. Yıllık evliyim ve Rabbim 5. Yilimizda kucağımıza almayı nasip etti.

Size başımdan geçen her tedaviyi uğraşı anlatacagim.

Soğan kuru

Hayit tohumu kuru

Incir kuru

Özel bir karışım (parayla aldım ise yaramadı)

Çörek otu bal tarçın

karanfil çayı(eş için)

Keçi boynuzu ( eş için)

Ebeye gitmek

Doktora gitmek

Dua edilmesi

Tatile gitmek

Yukarıda yazdıklarım 5 yıl boyunca yaptıklarımdir denemedigim pek bir şey kalmadi. Şundan hamile kaldım deyip tek bir şeye yönlendirmek istemem. Öncelikle sorunların temeline inelim. Dikkat etmeniz gereken iki konu

Düzenli adet oluyor musunuz?

Eşiniz test yaptırdı mi kendine?

Öncelikle eğer sorun varsa önce bunlar halledilmeli.

Yukarıda yazdıklarım 5 yıl boyunca yaptıklarımdir denemedigim pek bir şey kalmadi. Şundan hamile kaldım deyip tek bir şeye yönlendirmek istemem. Öncelikle sorunların temeline inelim. Dikkat etmeniz gereken iki konu

Düzenli adet oluyor musunuz?

Eşiniz test yaptırdı mi kendine?

Öncelikle eğer sorun varsa önce bunlar halledilmeli.
Günaydın ikimiz de gittik evet
Hiç sorun yok
Adet düzenli
Yumurta iyi

Hamile kalmak isteyen bayanlar. Kan değeriniz düşükse ya ilaç başlayın ya da her gün cekirdekli kuru üzüm tuketin bir avuç. Eğer ki tahlil değerleriniz düşükse hem bebeğin hem de kendinizin sağlığını riske atmış olursunuz.

Rahminizin açık olduğundan emin olun . Bazen tupler kapalı oluyor ve bu da rahim filmi cektirilmeden ogrenilmiyor. Eğer tupler kapaliysa erken teshisle daha çabuk anne yolunda ilerlemeniz için doktorlar tarafından tedavi olmanız şart.

İkiye gelicek artık
Sadece soğan kürünü denedim
KafAya göre de denenmez ki doktor çok iyi bit yumurtanız var dedi
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Sperm resti de iyi kdşeke olsa
Allah bağışlasın ne mutlu size

Yumurtlama günlerinde her gün esinlesinle yakınlık kurmanız hamile kalmanı kolaylaştırır. Olgunlaşmış Bir yumurta eğer ki dollenmezse ya catlamadigi içindir ya da zamanında esinlesinle yakinlasmadigin içindir

Adetiniz duzensizse soğan kuru öneririm benim adetim bekarken bile 40 gune bir olurdu evlenince doktor yunurtamin tembel olduğunu o yüzden geç adet gordugumu söyledi. Ben soğan kuru uyguladim 2 ay boyunca toplam 15 gün olmak üzere. Çok şükür adetim 30 güne düştü.

Soğan kuru o kadar şifalı ki
Kist i eritiyor, rahimde iltihap akıntı, mantar ne varsa söküp atıyor. Soğan kuru uygularken akintinizdaki artıştan korkmayın sökütüyor.

Benim annem de boğazında ufak kistler oluşmuştu sadece 5 gün kullanıp doktora gidip kontrol ettirdi. Ona bile fayda etmiş 1 mm küçülmüş boyutu. Daha kullanacaktı. Napti bilmiyorum.

Adetim düzene girdi ama yine hamile kalamadim doktora gittim yine bu seferde
Hormonların çok düşük deyip bana doğum kontrol hapı verip gönderdi. Üzerini okudum kullandiktan sonra 6 ay etkisini gösterebilir yumurtlama düzenini bozar vs saçma yan etkileri. Attım çöpe gitti. Bir de tuylenmeye sebep oluyormuş.

Hayit tohumu hormon dengeleyici bir bitkiymis hemen aldım başladım kullanmaya o da bitince başka bir doktora gittim baktı her şey çok güzel hamile kalmamış olmana şaşırdım. Dedi. Yumurtaların çok güzel çalışıyor 1 hafta sonra yine gel dedi.

1 hafta sonra gittim tabi o gün bir şeylere canımı sıkıp Çok aglamistim.

Doktor baktı nasıl olur dedi
Ne oldu dedim
Yumurtaların bugün olgunlaşmış olması gerekirken geri küçülmüş sen bir şeylere mi üzüldün dedi

Ilk defa böyle bir şey duydum.

O ay yine olmadı.

Bu sefer yumurta büyütüp catlatan incir kurune başladım.
Düzenli kullandım o ay çok da sancilandim. Mide bulantısı falan. Doktora gittim yumurtan çatlamış bu günleri değerlendir dedi o ay da olmadı. :(

22 yasimda evlendim hemen bebek istedim eşimi tanıyor ve seviyordum ama nasip olmayınca beklemek zorundasın. Hatta hep diyordum ki ben hiç korunmayacagim Allah hayırlı zamanda verecektir eminim ben O ndan hep hayirlisini istiyorum derdim hep. Beklemem gerekiyormuş bekletildim

Son düzenleme:
Bir tanıdık bana bir karışım dan bahsetti bunu yiyenler kesin hamile kalıyor diye ama yapan kişi 100 ün üzerinde bir para istedi unuttum fiyatını ama aldım. 3 ay kullandım doktora da gidiyorum2 hiç bir sorun yok

Ama olmuyor :(

Eşime test yaptırdık ve sorunun baş sebeplerinden biri bulundu.

Sperm sayısı fazla ama ileri hareketi °\° 0
Doktor bize baktı bir yol daha deneyelim olmazsa tup bebek gerekebilir dedi.

Biz o zaman ben 24 eşim de 26 yaşında :(
Zaman geçiyor 2 yıl olmuş evleneli. Neyse tedavi de yine benim uzerimde

Klomen+ catlatma iğnesi

O ay yumurtam 1 tane olgunlaştı başka yok. Ignemi de yaptırdım eve geldim. Eşimle duamizi ettik . O gece doktorun da tavsiyesiyle ayaklarım yukarıda bekledim. Hemen banyo yapmadım.

O ay hayatimda çok güzel gelişmeler oldu herkes tarafından mutlu ediliyorum. Eşim beni seviyor ve hediyelere boğuyor tabi benim mutluluk hormonu tavan olmuş seviyede. O mutluluğun üzerine bir test yaptım ve

O ay hamile kaldım.

Çok mutluyduk. Her şey güzeldi derken bebegimi kaybettim :(

Yorulmustum. Allah a hep guvendim niye diye sormadım hiç bir zaman isyana sürüklenmek istemedim. Vardı bir hayır vardı zamanı sabırsız geliyordum belki de ama agliyordum yine de.
Çocukları çok seven ben artık kimsenin çocuğunu sevemez oldum.

Bize çocuklu misafir geldiğinde mutlu değildim artık. Kendimi eksik hissetmeye başlamıştım. Halbuki iyi bir insandim çok iyi anne olurum derdim hep. Değişmeye başlamıştım.
Eskiden herkesin mutluluguyla mutlu olurdum ama o zamanlar hamile haberi almak beni cok yaralamaya başlamıştı. Ve kendime de kızıyordum niye böyle oldun diye kalbini karartma diyordum hep kendime.

Yola devam dedim ve eşime karanfil çayı keçi boynuzu kuru yapmaya başladım.
Ben de ebeye gittim.
Kadın baktı karnima masaj yaptı gobegin düşmüş dedi onu düzeltti falan derken o ay da hamile kalmadim.

Evliliğimizin 4. Yılı doldu. Doktora gidecem yine ama o kadar yorgun hissediyorum ki bir taraftan hayirlisini istiyorum bir yandan hemen olsun çelişkilerle yaşıyorum .

Doktora gittim bana dedi ki

Bu ay sana hiç bir ilaç yazmicam sürekli takip edicem. Yumurtaların ne kadar oluşuyor kac tane çatlıyor mu bu ay bunlara bakalım. Tamam dedim.

Eve geldim hep duyduğum bir karışım vardı onu bir türlü denemek Kismet olmamıştı bu ay madem ilaç yok bunu yapicam deneyeyim bakalım sonuç ne olacak dedim.

Çörek otu + bal + tarçın

Doktora gittim doktor bir baktı çok şaşırdı

4 yumurtan olgunlaşmış klomen kullandığında bile böyle olmamıştı dedi. Doktor yine hiç bir ilaç falan vermeden bu ay hamile olman çok yüksek ihtimal. Dedi.

Eğer hamile kalmazsan tedaviye gecicez dedi.
O ay da hamile kalmadım.

Doktorun tedavi için çağırdığı ay biz gitmedik. Çok yorulmustuk.

Eşim dedi bir tatile gidelim. Kafamız dinlensin. Çok mutlu oldum gittik. Deniz keyfi, yemeler, ıçmeler gittiğimiz yerler aile yerleri ıslami şartlara uygun yerler .

Baktik hayat çok güzel. Eşime dedim ki

Aman canım baksana nasıl da mutluyuz cocuksuzlugun keyfini çıkaralım.
Gerçekten o ay o kadar mutluyduk Ki .

Ele ele kol kola geçirdik tatilimizi . Havuzlar kadın erkek ayrıydı oralarda ayrı kaldık sadece.

Memleketimize döndük. Hayat böyle de güzel demesini öğrenmiştik.

Adetim geçmişti. Eşim test yap dedi hiç yapasim yok ;)

Yaptım. Test üstüne hastaneye gidip kan tahlili de verdim. Eşim isten eve geldi .
Onu bir sürpriz bekliyordu haberi yoktu2.

Kuşumuz yola çıkmış dedim inanamadı hamileydim. Tedavisiz, stressiz, rahat .
Ikimiz sarıldık ağladık.

Şu an o minnos yanimda yatiyor. 9 ay oldu hayatımıza gireli onu öpüp kokluyorum doyamadim.

Rabbim iyi olacak bütün kadınlara anneliği tattirsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Bebek bekleyenlerin duygularını çok iyi anliyorum.

Ne güzel canım yaa Allah bağışlasın bebişini. Rabbim isteyen herkese versin. Bende hep hayırlısını istiyorum. 2 yıllık evliyim. 1 yıldır deniyoruz ama bazı şeylere dikkat etmeden tabi ki. Dr a gittik 2 ay önce tedaviye başladık. Geçen ay çatlatma iğnesi denedik olmadı malesef. Bu ayda klomen başladık. 4 yumurtam oluşmuş bakalım 3 gün sonra yine gidicem. Bende de pko var malesef. Bakalım bu ay ne olacak. Bende malesef çok stresli bi işte çalışıyorum. Biraz fazla mükemmelletçiyim. Herşeyim mükemmel olmasını istiyorum. Çalışıyorum evim düzenli olsun istiyorum. Hiç dinelenmiyorum çok uykusuz kalıyorum üzerinede stres acaba etkiliyor mudur bilemedim

Back