- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Baska ne zararli coban contasi da adete yakin icidimi duauge sebep oluoCnm ben içmeye dedim.oturmada etki yapmaz herlde
Iliskiden sonra 12 gun sonra cikiyor canin arkadasim tam 3 haftalik hamileyken ogrendi yeni...Sağol cnm. Adeti. Bu biteli 10gun.iliskiden sonra kaç günde gebelik testi yapmak lazım. Adeti bekleyemem ya
Adetine kac gun var canimBenim Adetten sonra ilk ilişki 10gun oldu. Cikmaz herlde. Bide hemen olustu mu ki. Belli değil. Uykuluyum ve hafif baş ağrısı var bilemedim
15gun varAdetine kac gun var canim
Cok erken cnm cikmaz daha bekle biraz 10 gun en azindan15gun var
Yaptinmi test cnm15gun var
Henuz degill cnmm.Yaptinmi test cnm
Iyi sonuclarla gelirsin insallahHenuz degill cnmm.
İnş hepimiz hepimiz en yakın zamanda hayırlısı ile anne oluruzzIyi sonuclarla gelirsin insallah
Merhaba canm maydonoz ve süt buharı ne zaman nasıl yapmak lazım 3 gün demişsin ama o 3 gün içerisinde ilişki olacak mıBak bunuda ogrenmis oldum maydonozlu sit buharina oturdum cnm bakalim artik
Adet bittikden hemen sonra canim 3gun buhardan kalkar kalkmaz beraber ol kendini sicak tut ama iyice oyle diyorlar insallah sana faydasi olur bende kist var diye bisey olmadi...Merhaba canm maydonoz ve süt buharı ne zaman nasıl yapmak lazım 3 gün demişsin ama o 3 gün içerisinde ilişki olacak mı
Amîn canm inşaAllah cümlemize anne olmak hayırlı bir şekilde en kısa zaman da nasip olur çikolata kisti mi var canm sendeAdet bittikden hemen sonra canim 3gun buhardan kalkar kalkmaz beraber ol kendini sicak tut ama iyice oyle diyorlar insallah sana faydasi olur bende kist var diye bisey olmadi...
Yok canim normal over kist yumurtaliklarimda 3 cmdi en son 2 aydir gitmiyorumAmîn canm inşaAllah cümlemize anne olmak hayırlı bir şekilde en kısa zaman da nasip olur çikolata kisti mi var canm sende
Simdi kirmizilari bejliyorum ama kist yuzunden duzeni de bozuldu ne zqman gelirse artik...yarin gunum normaldeGeçmiş olsun canm belli olmaz ki uygula maydonoz kürünü
Bide sagol ve duan icinde amin calisiyordum cnm kbakmaGeçmiş olsun canm belli olmaz ki uygula maydonoz kürünü
Önemli değil canmBide sagol ve duan icinde amin calisiyordum cnm kbakma
Canım fatıma ana eli otu varmış duydun muBide sagol ve duan icinde amin calisiyordum cnm kbakma
Ay duymadim canim bugun kistimin gittigini ogrendim adetim gecikti hamilelikde yok amaCanım fatıma ana eli otu varmış duydun mu