Hamile kalmak icin cabalar(Anne olanlar yardim)

Normal vajinal doğuma hazırlık süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aytun Aktan normal vajinal doğum hazırlığının püf noktalarını Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Normal vajinal doğum yani bebeğin dünyaya gelmesiyle ilgili hazırlıklar gebeliğin başından itibaren başlıyor. İlk önce anne bebeğini nasıl doğurmak istediğine kendisi karar veriyor. Kendi ağrı eşiği, geçirdiği ameliyatlar, daha önce yaşadığı duygular, değişimler ya da gebelik aşamasına nasıl geldiği, o bebek için neler hissettiği çok önemli.
İşte tüm ayrıntılar..
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

merhaba arkadaslar. öncelikle allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin isteyenlere insaaalllahhh.benim geçen adetim 1 bucuk gun surdu ustunden 4 gun sonra kasiklarımın agrimasiyl doktora gitttim kan tahlilim negatif çıktı benim adetim normalde 5 gun surer neden 1bucuk gün sürdü öyle olan varmi arkadaslar
bide afedersiniz ilişkiden sonra sperm bosalimi geri geliyor öyle olan varmi geri gelmemesi için ne yapmam lazım önerisi olan varmi lütfen yardımcı olurmusunuz

Canim yerlesme oldugunda gemelde o sekilde kanama oluo bide ayaklarini havaya kaldir cikmasin spermler canim bide yeni bi konu actim istersen oraya gel

Canım ilişkiden sonra ayaklarını yukarıya kaldır ama zaten bir kısmı çıkıyor herkeste öyle oluyor

canim teşekkür ederim ayaklRimi bir saat yukarıya kaldryrum. indirdikten snra geri geliyor ne yapmam lazım artık geri gelmemesi icin
Ya zaten hepsi icerde kalamazki mutlaka bi kismi cikiyor canim ama benim onceden hepsi cikiyormus yaki yaotirdim simdi cok az cikio

canim teşekkür ederim ayaklRimi bir saat yukarıya kaldryrum. indirdikten snra geri geliyor ne yapmam lazım artık geri gelmemesi icin
Herkeste öyle oluyor canım zaten ileri giden gidiyor öyle kötü düşünme hayırlısı ise zaten olur yataktan kalkıp lavaboya falan gitme canım birde uzan hatta öyle uyu

Herkeste öyle oluyor canım zaten ileri giden gidiyor öyle kötü düşünme hayırlısı ise zaten olur yataktan kalkıp lavaboya falan gitme canım birde uzan hatta öyle uyu
ilginiz icin tesekkur edrim artık öyle yapcam. kurban olduğum veren allahtir allahtan umit kesilmez.allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin

Sadece hemen yataktan kalkma 30 dakika aslinda pek alakasi yok boyle yapmasan da hamile kalabilirsin zaten yeterince sperm ilk bosalmada tuplere dogru yolculuga baslarlar

Benim bildiğim 1 orta boy soğanı 4e bölüp kaynayan suya atıp 5 dakka kaynatıyoduk ılıyınca içiyoduk canım ama netten bi araştır istersen içtiğin günlerde önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…