Hamile kalmak icin cabalar(Anne olanlar yardim)

Yok düşünmüyorduk iki aydır deniyoruz daha o yüzden gitmedim sadece betahcg için gidiyorum iki aydır
Du kuzu bismisllah bak adetin gecmis bence pazartesi bi git baktir cnm adet olman icin ilac verirse hemen kullanma sadece tedbir amacli git

Ben 2 gunde 1 beraber olunca cok gerek oldugunu dusunmedim dogrusu ama maydonozlu sut buhari sogan suyu yaptim gecen ay bu ayda bal tarcin corekotu yapiyorum ha bide hayit suyu ictim gecen ay bu ay gripden dolayi cok icemedim
Selam canim ben daha once kimuasal gblk yasadim ve gecmis olsuna hemsire kuzenim aramisti maydonozu falan cok yemedin degil mi demisti bende yok canim demistim, netten baktigimda hcgyi dusurdugu yazıyor maydonozlu sut iyi gelir mi acaba

Kaynattiniz mi suyu.
Hamilelik belirtileri nasil
Canim adetim biter bitmez 15 gun boyunca sabah aksam taze olmk şartyla 1 kuru sogani 3 e 4e bolup 2 su bardaği suyla kaynatip iliyinca iciodum. Zaþen cok akintin oluo icmeye basslayinca. O icini temizler. Googleden yaz ibrahim saracoglu sogan kuru diye daha iyi aciklamis o okursun. Ben cok cok faydasini gordum. Hatta sana sunu diyim 3 kez gebe kaldim ilk 2 si dustu ama 3 gebeligimde de sogan suyu ictim.

Sağol cnm. Adeti. Bu biteli 10gun.iliskiden sonra kaç günde gebelik testi yapmak lazım. Adeti bekleyemem ya

Kimyasal olduğunu nasıl anladın da dr a gittin
Bi haft içinde kendim sadece kan verdim hep guzel artti ama en sonuncusu 778 ken 5 gun sonrasi 1500 olmustu yani bi skinti var diye gittik doktor bişey yok bu degere göre goremiyorsam ya kmyasldir ya dis gbliktir dedi tahlil istedi meger dusmus o gün tekrar 600 lere sonra dua edin yie artmasin o zaman dis dedi ama benimki hep yarim yarım düştü

İnş bu bebeği sağlıkla kucaklarsinnn

Selam canim ben daha once kimuasal gblk yasadim ve gecmis olsuna hemsire kuzenim aramisti maydonozu falan cok yemedin degil mi demisti bende yok canim demistim, netten baktigimda hcgyi dusurdugu yazıyor maydonozlu sut iyi gelir mi acaba
Bak bunuda ogrenmis oldum maydonozlu sit buharina oturdum cnm bakalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…