- 3 Ocak 2018
- 254
- 108
- 28
Düşük olsa agriDüşük olma ihtimali var doktora git
Ağrısız düşük yapanlarda oluyo ama bence adet olacaksın canm hevesini kırmak istemem testi yap rahatladığın gibi kanaman başlayacak sıkıntıdan olamıyorsnBiarzdan test alıp yapacağım düşük olsa ağrı olur bence
Bende öyle düşünüyorum ama gene de testi yapacağım çünkü pecete kahve rengi normal adet rengi değilAğrısız düşük yapanlarda oluyo ama bence adet olacaksın canm hevesini kırmak istemem testi yap rahatladığın gibi kanaman başlayacak sıkıntıdan olamıyorsn
Karbonat la yapılan yalan ben yaptım yanlış çıktıBide kızlar bu çamaşır suyu falan evde yapilacak testler var onlardan hiç yaptınız mi
Ağrısız düşük te olabilir küçükseDüşük olsa agri
Karbonat la yaptım dış macunuyla yaptım çamaşır suyla yaptım anladım saolun hepiniz kızlarKarbonat la yapılan yalan ben yaptım yanlış çıktı
İnşalah btün isteyen herkeseHadi yaa(( olsun vardır herşeyde bir hayır canım üzme kendini zor ama yapıcak bir şey yok kuzum rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana inş...
Hayırlısı olsun uzme kendini rabbim neylerse güzel eylerKanamam oldu kizlar malesef bu ayda bebişsizim
Herseyin hayırlısı olsunHa
Hayırlısı olsun uzme kendini rabbim neylerse güzel eyler
Bence erken yaa test falan yaptınız mı eşinleMerhaba kızlar bende dört yıllık evliyim. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Hiç bir sıkıntı olmadığı halde hamile kslamiyorum. Adetime dört gun kala test yaptım negatif. Acaba olsaydı çıkmaz miydi
Evet hiç bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Sence testi erken mi yaptımBence erken yaa test falan yaptınız mı eşinle
Kan tahlilde çıkar idrar testi için erken olabilrMerhaba kızlar bende dört yıllık evliyim. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Hiç bir sıkıntı olmadığı halde hamile kslamiyorum. Adetime dört gun kala test yaptım negatif. Acaba olsaydı çıkmaz miydi
Kan tahlili yapsam cikmasa daha çok üzülürüm. Beş gun daha bekliyeyim. Ama galiba adet olacam çünki bacaklarım bu aksam çok sizliyorKan tahlilde çıkar idrar testi için erken olabilr
Hakkınız hayırlısı olsun üzmeyin kendini benim yengemin 12 sene sonunda olduKan tahlili yapsam cikmasa daha çok üzülürüm. Beş gun daha bekliyeyim. Ama galiba adet olacam çünki bacaklarım bu aksam çok sizliyor
Her ay iki şer tane test yapıyorum. Her ay sanki bir yıl gibi geçiyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Beklemek çok zor çokHakkınız hayırlısı olsun üzmeyin kendini benim yengemin 12 sene sonunda oldu
Amin canım tüm isteyenlerin kucağını doldursunHer ay iki şer tane test yapıyorum. Her ay sanki bir yıl gibi geçiyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Beklemek çok zor çok