- 13 Kasım 2017
- 886
- 1.023
Elimden geldiği kadar içiyorum canım boğazlarım çok kuruyor bu aralarçok şu içmeyi ihmal etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimden geldiği kadar içiyorum canım boğazlarım çok kuruyor bu aralarçok şu içmeyi ihmal etme
Erken gebelik testleri var cnm 15 lira onlardan yap bir haftalıksa bile gösteriyorlarAdet değil bence çünkü hafif bi renk te kan geldi ve sonra şimdiye kadar hiç gelmedi umut işte canım
Ihmal etme benm 9. 9.haftamda kanamam oldu susuzlktn 3 litre içmen lazım gunlukElimden geldiği kadar içiyorum canım boğazlarım çok kuruyor bu aralar
Sabaha kadar kanam olmazsa ilk işim eczane gitmek olcakYap cnm
Bizimde senden hbr bekliyzSabaha kadar kanam olmazsa ilk işim eczane gitmek olcak
Hadiii yaa o zaman ben de içiyim canım ihmal etmiyim daha kalp atışlarını duymadım 15 sonra inş duyucaz inşallahhhIhmal etme benm 9. 9.haftamda kanamam oldu susuzlktn 3 litre içmen lazım gunluk
Inşallah sağlıklı rabbim kucağına almayı nasip etsinHadiii yaa o zaman ben de içiyim canım ihmal etmiyim daha kalp atışlarını duymadım 15 sonra inş duyucaz inşallahhh
Yarıni beklicem olmazsa alıp yapacam canım Con sagolunErken gebelik testleri var cnm 15 lira onlardan yap bir haftalıksa bile gösteriyorlar
Naptın yptn miYarıni beklicem olmazsa alıp yapacam canım Con sagolun
Yapmadım yaa korkuyorum hamile olmadığı mi ögrwnirsem diye 3 yıldır her ay böyle test yapıyorum yaaNaptın yptn mi
Ya yapsana ölümün ecele faydası yok hadi haber beklyzYapmadım yaa korkuyorum hamile olmadığı mi ögrwnirsem diye 3 yıldır her ay böyle test yapıyorum yaa
Şimdi çalışıyorum öğleden sonra cikabilisem alıp yaparım ne bilim yaa bu ay rahim filmi falan çektim bitki çayları içtim ondan mı diye düşünüyorumYa yapsana ölümün ecele faydası yok hadi haber beklyz
Umudum allah zaten doktorların dediğine göre tüp bebek zaten allah istediği herseyi yapr bide küçük küçük parçalar geliyor yaaSedaaa korkma su akar yolunu bulur cnm bende korka korka yaptım test sonuç havalara uçtuk yoksa da sağlık olsun Allah'tan ümit kesilmez...
Onlardan öle olmaz ki canımŞimdi çalışıyorum öğleden sonra cikabilisem alıp yaparım ne bilim yaa bu ay rahim filmi falan çektim bitki çayları içtim ondan mı diye düşünüyorum
Nasıl parçalar geliyoUmudum allah zaten doktorların dediğine göre tüp bebek zaten allah istediği herseyi yapr bide küçük küçük parçalar geliyor yaa
Küçük et parçası gibiNasıl parçalar geliyo
Bence adet olacaksın vucut sinyal veriyor gibi geldi bana. Eğerki adet değilse düşüktür inşallah kötü bişey olmaz en yakın hastaneye git bence düşükse durdurulur en azındanKüçük et parçası gibi
Düşük olma ihtimali var doktora gitKüçük et parçası gibi
Biarzdan test alıp yapacağım düşük olsa ağrı olur benceBence adet olacaksın vucut sinyal veriyor gibi geldi bana. Eğerki adet değilse düşüktür inşallah kötü bişey olmaz en yakın hastaneye git bence düşükse durdurulur en azından