Ben 1.5 yl boyunca olmadi sonrada n olduMerhaba kızlar ilk konum bu benim 1 yıldır evliyım 21 yaşındayım ocak ayından beri korunmuyoruz ve bir türlü olmadı benimle ayni dertte olanlar
Ha senin oldu pardon ben yanlış okumuşum canım ya bekliyorum bende çarşamba adet günüm inşallah olmam:)Ben 1.5 yl boyunca olmadi sonrada n oldu
Benim 22 günlük bebeğim var canımHa senin oldu pardon ben yanlış okumuşum canım ya bekliyorum bende çarşamba adet günüm inşallah olmam:)
Üstüne görmüş olabilirsin kan tahlili ver yada idrar testi yapMerhaba kızlar bişey soracağım iki gün adet gecikmesı oldu sonradan da adet olduğumu sandım çok az bi şekilde kanam oldu bi peçetelik daha sonra kanama olmadı hamile olabilirmi yum sizce
Olma ihtimali var canım benimMerhaba kızlar bişey soracağım iki gün adet gecikmesı oldu sonradan da adet olduğumu sandım çok az bi şekilde kanam oldu bi peçetelik daha sonra kanama olmadı hamile olabilirmi yum sizce
İnşalh bizde nasip olurBenim 22 günlük bebeğim var canım
Korkuyorum negatif sonucu görürüm diyeÜstüne görmüş olabilirsin kan tahlili ver yada idrar testi yap
İnşalah hamileyimdir allahım duy sesimiOlma ihtimali var canım benim
Kötüye alıştır kendini iyi sana müjde olsun böylece hayal kırıklığın olmazKorkuyorum negatif sonucu görürüm diye
Elimde değil çok takıyorum biliyorum herkes öyle diyor ama elimde değil benim 3 yıl olduInşallah canım cok kafaniza takmayın ben 1.5 sene uğraştım olsun diye ne zaman hayırlısı dedim takmadım o ay hamile kaldım
İnş.bende sağlıkla kucağıma alırım kızlarİnşalh bizde nasip olur
İnşallah ca im stres yapma herley olacağına varır bir belirti varmıİnşalah hamileyimdir allahım duy sesimi
Öyle düşünüyorum hep yarına kadar kanamam olmazsa test yaoacamKötüye alıştır kendini iyi sana müjde olsun böylece hayal kırıklığın olmaz
Rabbimin dediği olur canım böyle dusunElimde değil çok takıyorum biliyorum herkes öyle diyor ama elimde değil benim 3 yıl oldu
Inşallah canım cok kafaniza takmayın ben 1.5 sene uğraştım olsun diye ne zaman hayırlısı dedim takmadım o ay hamile kaldım