Inşallahİnş.bende sağlıkla kucağıma alırım kızlar
Haber bekliormÖyle düşünüyorum hep yarına kadar kanamam olmazsa test yaoacam
Ağrım var adet liyim gibi ama kanama yok 3 4 gündür de ateşim vardı başka bi belirti yok cnmİnşallah ca im stres yapma herley olacağına varır bir belirti varmı
Dua edin lütfen isteyen herkesin kucağı dolsun haber veririmHaber bekliorm
Sen hamile mısın ?Evet canım haklısın
İnşalah sağlık la kucağına alırsın büyütürsunİnş.bende sağlıkla kucağıma alırım kızlar
Amin canım ediyrm vallaDua edin lütfen isteyen herkesin kucağı dolsun haber veririm
Saol canım dua edenlerin ne derdi varsa şifası ni bulur inşlahAmin canım ediyrm valla
Amin cNom inşallah inşallahİnşalah sağlık la kucağına alırsın büyütürsun
Evet canım hamileyim...Sen hamile mısın ?
İki gün adetim geçti 3 gün bugün öğlen bir kanama oldu azSeda kaç gün geçti senin
Canım yerleşim kanaması olabilir inan bebeğin seninledir inşallah adet değildi deme eminsinİki gün adetim geçti 3 gün bugün öğlen bir kanama oldu az
3 yılıma girdim bende bi sorun yok ama eşimde sprem düşüklüğü var bu ay bi kaç şey denedik ondan umutluyumSeda kaç gün geçti senin
Adet değil bence çünkü hafif bi renk te kan geldi ve sonra şimdiye kadar hiç gelmedi umut işte canımCanım yerleşim kanaması olabilir inan bebeğin seninledir inşallah adet değildi deme eminsin
çok şu içmeyi ihmal etmeEvet canım hamileyim...
Inşallah cnmAdet değil bence çünkü hafif bi renk te kan geldi ve sonra şimdiye kadar hiç gelmedi umut işte canım
Tamam içerim bol bolçok şu içmeyi ihmal etme
Yap cnmHer hangi bir kanama olmasa test yapim mi yoksa erken mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?