- Konu Sahibi Nemesis_34
Thank you bebekinşallah canım biz burdayız senide her zaman bekliyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Thank you bebekinşallah canım biz burdayız senide her zaman bekliyoruz![]()
ne biçim doktorlarla karşılaşmışsınız boş yere ümitlendirmişler sizi tüp bebekde bedava değil üstelik Allah bundan sonrasını hayır etsin
insallah rabbim tum evlad isdeyenleri cok bekletmesin aminn
hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz.![]()
Aksam aksam bir tek venmi varimtemizlikyaprim cay icicem simdi miss gibi evimde
![]()
Bende geldim.. Eşim ist dışında bende kayınvalidemdeyim...
Hoşgeldin kuzum herkes bebek calismasinda galiba![]()
canım ben bugün gittim doktora serephone pek fayda etmemiş dedi minicik bir tane solda yumos olusmus o büyüyebilir dedi.bakalım beklicez zaman ne göstercek :))
Canimm sikma kma canini bak bu topikte liste falan yapicaz kurkeri deneyecgiz sende katil bize...o yumos büyüyecek inş kuzucummm..incir yer bu aralar kuzucum günde 1-2 tane..bende adet okucam galiba belirtilerim baladi ne yazikki![]()
evet canım stres herseye neden oluyor maalesef içimizi ferah tutmamız lazım. En kısa zamanda listemiz olacak hep birlikte dertlerimize derman olucaz
Hahaha evet canım bol bebişler herkezeeeHoşgeldin kuzum herkes bebek calismasinda galiba![]()
evet canım stres herseye neden oluyor maalesef içimizi ferah tutmamız lazım. En kısa zamanda listemiz olacak hep birlikte dertlerimize derman olucaz
sabah eşimle fena tartıştık...hiç moral yok bende..
hayırlı cumalar kızlarrr
AAAaaaa neden canım![]()
Benimde eşim bu akşam dönüyor.. Özledim keretayı![]()