• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak için Aklımıza Gelen Herşey...

tabii ki dene.zararı olmaz faydası olur cnm.

Valla bende onu duyduktan sonra daha bi heveslendim içesim geldi soğan suyunu :7::7:

selam bayanlar HAMILE KALMAK ICIN AKLINIZA GELEN HER SEYI denedik malesef 5 yildir gitmedigimiz doktor icmedigimiz kurler kalmadi:50::43::60:

Selam canım :5::5: Bir sorununuz mu var yoksa herşey normalken mi olmuyor :14:

İnşallah en yakın zamanda bebiş nasip olur sizede

Beraber yaparız işte canım bende 2. partiyi yapıcam :ssz::ssz:

Çok çok geçmiş olsun... Benimde eşim 10-15 gün önce test yaptırdı değerler sınırda hız düşük çıktı 1 ay sonra yenilecek test.. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda..

Valla bende o kadar test yaptım ki ovülasyon v.s. artık hepsini bıraktım :1::1::1:

du bakalım hele bir deniyelimmm de belki tutar

Ben dostınex kullanıyorum canım.. Ama bnm degerım 1000 nın ustundeydı basımda adenom cıktı :( umarım sende cok cok yuksek degıldır.. Sabır ıstegen bır tedavı surecı varrr.. Bn catladım son bır ayı nasıl gecırecegımıde bılemıyorum..

ooo senin baya bi yüksekmiş ccnm yaa inş.düşer en kısa sürede.
benim fazla bişey değil 32 çıktı.
bu ay bende dostinex kullanıorum.

Avcılar yakın evet tekirdağ sınırı diyebiliriz :1::1::1::1::1:

Heeeeyyyytttttt..... O kaaadaaarrrrr :27::27::27::27::37::37::37::37::37:

Geçmiş olsun canım umarım sağlığına kavuşur en kısa zamanda bebiş sahibi olursun :nazar:
Amin inşşlahhh.. Tesekkur edıyorum canım.:)
Ayrıca ıdrarda yanma hıssedıyordum artık ıltıhap mı vardı mantar mı bılmıyorum ama sogan kurunu bır 15 gun kullandım ve gunde tek bır defa ıctım cok şükür şikayetım gectıı:)

Çok çok geçmiş olsun... Benimde eşim 10-15 gün önce test yaptırdı değerler sınırda hız düşük çıktı 1 ay sonra yenilecek test.. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda..

bizimde hız ve morfoloji düşük amin Rabbim hayırlısını versin

kız yararı olursa hamile olursun zaten...öteki ay yapmana gerek kalmaz zatiii :9::9::9:ilahi çok güldümmmm:9::9::9:

ayy benimde çekti..bugün kuru fasülyem vardı..yanına pirinç pilavı yapcaktım..birde mercimak çorbası patlatayımm bol soğanlııı:56::56:

tamam kardeşşşş....yaşasınn soğan kardeşliğiiiii :29::29::29:

anammmmmm kafa kaldı kız gülme cok utanırım vallaa :17::17: zaten bu aralar dertliyim veremliyimmm offff offffff

kız yararı olursa hamile olursun zaten...öteki ay yapmana gerek kalmaz zatiii :9::9::9:ilahi çok güldümmmm:9::9::9:

ayy benimde çekti..bugün kuru fasülyem vardı..yanına pirinç pilavı yapcaktım..birde mercimak çorbası patlatayımm bol soğanlııı:56::56:

tamam kardeşşşş....yaşasınn soğan kardeşliğiiiii :29::29::29:

hem kolay gelsin hemde afiyet bal şeker olsun şimdiden tatlım :31:

Vitamin deposu yapalım.

2 Soğan doğradım, mercimek, havuç, patates, brokoli, hepsını haşlayıp mixerden geçircem :1:

Al sana BOMBA SOĞAN KÜRÜ.. Bol vitaminli :1:

du bakalım hele bir deniyelimmm de belki tutar

Dene tabii canım benim belirtilerimle (akıntı, kasıkta ağrı) aynı çıkıyordu ovü testi onu anlamış oldum daha kullanmıorum...

Amin inşşlahhh.. Tesekkur edıyorum canım.:)
Ayrıca ıdrarda yanma hıssedıyordum artık ıltıhap mı vardı mantar mı bılmıyorum ama sogan kurunu bır 15 gun kullandım ve gunde tek bır defa ıctım cok şükür şikayetım gectıı:)

Yanma varsa büyük ihtimal enfeksiyon olabilirdi şekerim.. Geçtiğine sevindim eğer geçmezse muhakkak dr a gözük derim yaşayan biri olarak önemli:53::53:

Valla bende onu duyduktan sonra daha bi heveslendim içesim geldi soğan suyunu :7::7:

iç kıss içç hepimiz kardeşcene içelim soğan kürlerini,getirelim bebişleri :1:

ooo senin baya bi yüksekmiş ccnm yaa inş.düşer en kısa sürede.
benim fazla bişey değil 32 çıktı.
bu ay bende dostinex kullanıorum.

Bır ıkı tablet senınkını yerıne getırır :))) benım içtiğim şişeler sayılamaz okadar cok..
Insallh en kısa zamnda bebısın gelir kuzum :16:

bizimde hız ve morfoloji düşük amin Rabbim hayırlısını versin

Bizimde aynı işte canım 2. testi yaptıracağız şubatta inşallah yükselir değerler aklında mı?

Vitamin deposu yapalım.

2 Soğan doğradım, mercimek, havuç, patates, brokoli, hepsını haşlayıp mixerden geçircem :1:

Oooohhh afiyet ball şeker olsunnnn

evet sorunumuz esimde varikosel vardi 3 bucuk ay oldu ameliyat olali bekliyoruz bakalim nolcak bende cok sukur bir sorun yok beklemeek cok zor

Bır ıkı tablet senınkını yerıne getırır :))) benım içtiğim şişeler sayılamaz okadar cok..
Insallh en kısa zamnda bebısın gelir kuzum :16:

inşallah kuzum yaa doktor hamile kalana kadar içiceksin dedi.
seninde umarım en kısa zamanda düşerde rabbim sanada o müjdeyi veriri inş.:16:

Dene tabii canım benim belirtilerimle (akıntı, kasıkta ağrı) aynı çıkıyordu ovü testi onu anlamış oldum daha kullanmıorum...

Yanma varsa büyük ihtimal enfeksiyon olabilirdi şekerim.. Geçtiğine sevindim eğer geçmezse muhakkak dr a gözük derim yaşayan biri olarak önemli:53::53:

düzensiz adet olmanın zararları işte ne zaman yumurtlayacagım belli değil tavuk gibi oturup otun üstünde beklesemmi acaba :52::52::52:

evet sorunumuz esimde varikosel vardi 3 bucuk ay oldu ameliyat olali bekliyoruz bakalim nolcak bende cok sukur bir sorun yok beklemeek cok zor

benim eşimde mayısta yani 9 ay önce ameliyat oldu bizde beklioruz cnm.
bende yumurtlama tedavisi görüorum.bakalım kısmet beklioruzz..

Cok şükür gectı daha oncede basıma geldı hemde ne bıcım. :( bacaklarımın arasında kor vardı sankı.. Yurt dısında arap ulkede yasıyorum burda doktoara gıtmk işkence dıye sogan kurune kostum zaten :))

anammmmmm kafa kaldı kız gülme cok utanırım vallaa :17::17: zaten bu aralar dertliyim veremliyimmm offff offffff

ama cidden güldümm yaa kahkaha attımmm:9::9:,

niye dertlisinn bacımmm:29::29:
Vitamin deposu yapalım.

anammm kızz harbidenn bombaaa olurrrr buuu patlarızz heeee:28::28:

o kadaaarrrr..... :40: :64: :64: :122: :122:

o kadarrr dedikkkkkk:kkk::kkk:

selam bayanlar HAMILE KALMAK ICIN AKLINIZA GELEN HER SEYI denedik malesef 5 yildir gitmedigimiz doktor icmedigimiz kurler kalmadi:50::43::60:

benim tek yapmadığım birşey kaldı amuda kalkarak o işi yapmakkkk:9::9:

soğan cücüğü deriz bebişlerimize de :1::1::1::1::52::52::52:

anuvvv soğanınn en datluu yeriiii :56::56:

Back
X