- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 578
- 198
- 34
- Konu Sahibi Nemesis_34
Benimde adana da halam var![]()
Bu arada sen istanbulun neresindensin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde adana da halam var![]()
Smeer testini yaptırdım ben de, tertemiz çıktı. Regl çok nadir kayıyo ama genelde düzenli.
Doktorum da halamın iki doğumunu yaptırdığı doktor. İyi bi doktormuş. Çarşambaya randevu aldım.
Ama ben kansız olabilirim. Zayıfım ve sürekli baş dönmem oluyo. Özellikle kansızlık durumu var mı die baktırcam
Aramıza hoşgeldin canımmmBende çok araştırdım gerek makale geerkse i.saraçoğlunun videolarını dinledim. Sağan gerçekten kadınlar için yaratılmış diyebilirim... Ne olursa olsun rahatsızlığı olsun olmasın her kadaın soğan kürünü uygulamalı diye düşünüyorum...
2010 yılında gelmiştim en son canım. Babaannem vefat etmişti. Annen neresinde istanbulun?
evet ama komsumla konustumuza göre onuda uygulamak cok zormus cok kötü kokuyomus ıyyyy tadıda cok kötüymüş ama şimdi maşallah iki kızı oldu valla
Bu arada sen istanbulun neresindensin?
bütün bilgiler tek sayfada toplammış iyi olmuş
bizdede varioksel var![]()
evet ama komsumla konustumuza göre onuda uygulamak cok zormus cok kötü kokuyomus ıyyyy tadıda cok kötüymüş ama şimdi maşallah iki kızı oldu valla
evet haklısın dogurganlıgını da arttırdıgı bir gercekkkk ben pazartesi günü doktora gidicem yeni yeni hamile kalmak için çalısmalara basladım bakalım ne dicek düşük yaptıktan sonra ilk defa doktor kontrolüne gidicem :26:
bütün bilgiler tek sayfada toplammış iyi olmuş
bizdede varioksel var![]()
Avcılardayım. Aynı soruyu sorduk
Elimden geldiğince her konuyu yazmaya çalışıcam canım... Geçmiş olsun canım ameliyat oldu mu?
cnm ben içtim geçen ay ve bu ay her ne kadar düzenli içemesemde...o kadarda kötü değil.burnumdan nefes almadan bir iki içmede bitirorum.bende de kist var onu yok etmesi için içtim ama düzenli kullanamıorum.çalışmaktan unutuyorum.
slm kızz sendemi buradasınnn![]()
evet haklısın dogurganlıgını da arttırdıgı bir gercekkkk ben pazartesi günü doktora gidicem yeni yeni hamile kalmak için çalısmalara basladım bakalım ne dicek düşük yaptıktan sonra ilk defa doktor kontrolüne gidicem :26:
cnm ben içtim geçen ay ve bu ay her ne kadar düzenli içemesemde...o kadarda kötü değil.burnumdan nefes almadan bir iki içmede bitirorum.bende de kist var onu yok etmesi için içtim ama düzenli kullanamıorum.çalışmaktan unutuyorum.
Evet :)
Ben anadolu yakasındayım. Ümraniye ile Üsküdar ın sınırında![]()
senin ayak izlerini takip ettim diyelim güzelimmmmm nber naslsın![]()
böle şeleri düzenli kullanmak cok önemli gercekten düzensiz yaparsan gene yararını görürsün ama bence tam etkisini göstermez :26:
Elimden geldiğince her konuyu yazmaya çalışıcam canım... Geçmiş olsun canım ameliyat oldu mu?
eşin ameliyat oldu mu cnm?
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım yeniden
Evet kızlar bende kendime inanamadım insan isteyince herşeyi yapıyomuş. Benim herşeye midem bulanırdı içebileceğimi hiiiç düşünmüyordum ama mecbur kalınca maalesef içtim. Soğumadan sıcaktan ılığa geçerken içmek çok önemli... Ben burnumu kapatarak nefes almadan tek nefeste içiyordum ardındanda hemen ekmek yiyordum 1-2 sn sonra tadı geçiyordu. İnanın ki sonraları o kadar alıştım ki tadına lıkır lıkır içiyordum. sakın tadı kokusu kötü diye bırakmayın....![]()