• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak için Aklımıza Gelen Herşey...

kızlarr mrb...
bende 5 aydır tedavi görüyorum. herşeyi denedim. en son netten bi jel getirttirdim bakalım belki onun faydası olacak.kullanan başka arkadaşlar ilk ay yada ikinci ay gebe kalmışlar.

Merhaba canım hoşgeldin... Ne tedavisi canım ilaç mı kullanıyorsun? Kayganlaştırıcı jel mi? İsmi nedir? Bizde araştırsak ?

acaba o onemlı gunumu tutturamıyorsun canım cunku 1 ay ıcerısınde bır kadının hamıle kalma olasılıgı %10 gıbı bırsey

canım gün aşırı yapıyoruz 2 aydır bir gün ara ile yani..doktorum gün kaçırmanız imkansız böle dedi..ama bilemiyorumm..
sen kaç aydır deniosun..

kızlarr mrb...
bende 5 aydır tedavi görüyorum. herşeyi denedim. en son netten bi jel getirttirdim bakalım belki onun faydası olacak.kullanan başka arkadaşlar ilk ay yada ikinci ay gebe kalmışlar.

tatlım preseed jelmi o :44::44:

canım regl ile başlasam olmazmı..
regl bitincemi başlamam lazım soğan suyuna
incire ne zaman başlıcam
şimdi benim c.tesi yada pazar sdet olmam lazım..
bana yol göster

Canım İ.saraçoğlu regliyken kullanmakta bir sakınca yok der ama en etkili olarak 5. veya 7. günde başlamak uygun diyor.. O yüzden 7. günde başlasan daha iyi edersin..

İkinci kez ise 2. adetten 10 gün önce başlayın 7 gün veya 10 gün kullanıp bitirin sonra incir kürü yapın diyor.

Ben reglimin 7. günü başlayıp 15 gün soğan kürü yaptım. sonra regl oldum. Şimdi ise c.tesi 2. 10 günlük kullanıma geçicem 1 hafta daha kullanıp bitiricem sonra da regli olunca 3. günü incir kürüne başlıcam.

Merhaba canım hoşgeldin... Ne tedavisi canım ilaç mı kullanıyorsun? Kayganlaştırıcı jel mi? İsmi nedir? Bizde araştırsak ?

h.b cnm.
benim prolaktin yani süt hormonum yüksek çıktı bide yumurtalar tembel çalışıomuş.
klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sürekli.bu ay ve geçen ay iki yumurtamda çatlamayıp kist olarak kaldı.
tedavimin 3.ayı aşılama yapıldı ama çatlamayan yumurtaya aşılama tutar mı :5:
kayganlaştırıcı değil cnm.
ilişkiden 15 dk önce vajinaya sıkıosun.
spermleri içeri hapsediyor ve rahim duvarlarına çarpmadan yüzdürerek yumurtaya ulaşmasını sağlıomuş.

Çok çok geçmiş olsun umarın en yakın zamanda atlatırsın... Regl olduktan 10 gün sonra soğan kürüne başla derim ben sonuçta bir zararı yok bakarsın işe yarar.. :31::31:

Çok teşekkür ederim Allah herkese şifa versin denemek istiyorum aslında ama şuan ilaç tedavisi devam ederken kullanmaktan çekiniyorum.

canım gün aşırı yapıyoruz 2 aydır bir gün ara ile yani..doktorum gün kaçırmanız imkansız böle dedi..ama bilemiyorumm..
sen kaç aydır deniosun..

canım benim 6 ay oldu bizimde ama ben uzun yıllar dogum kontrol hapı kullandım 6 aydır kullanmıyorum dogum kontrol hapını.

h.b cnm.
benim prolaktin yani süt hormonum yüksek çıktı bide yumurtalar tembel çalışıomuş.
klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sürekli.bu ay ve geçen ay iki yumurtamda çatlamayıp kist olarak kaldı.
spermleri içeri hapsediyor ve rahim duvarlarına çarpmadan yüzdürerek yumurtaya ulaşmasını sağlıomuş.

Çok çok geçmiş olsun.. Umarım en yakın zamanda bütün bunları atlatıp hamile kalırsın... Hıımm hiç duymamıştım doğrusu ismi nedir?

Çok teşekkür ederim Allah herkese şifa versin denemek istiyorum aslında ama şuan ilaç tedavisi devam ederken kullanmaktan çekiniyorum.

Tabiiki canım önce ilaç tedavisi sonra alternatif...

evt cnm pre-seed .kullandın mı sen?

hayır canım kullanmadım ama okumuştum baya faydasını gören var..
belki bende alırım fiyatı ne kadar kuzucum

Canım İ.saraçoğlu regliyken kullanmakta bir sakınca yok der ama en etkili olarak 5. veya 7. günde başlamak uygun diyor.. O yüzden 7. günde başlasan daha iyi edersin..

İkinci kez ise 2. adetten 10 gün önce başlayın 7 gün veya 10 gün kullanıp bitirin sonra incir kürü yapın diyor.

Ben reglimin 7. günü başlayıp 15 gün soğan kürü yaptım. sonra regl oldum. Şimdi ise c.tesi 2. 10 günlük kullanıma geçicem 1 hafta daha kullanıp bitiricem sonra da regli olunca 3. günü incir kürüne başlıcam.

tmm canım o zaman ben 5.günü başlayayım çünkü adetim 6 gün sürüyor..15 gün kullanayım..
bunun yanında ben tarçın+balıda yapıcam..

h.b cnm.

canım inşş en kısa zamanda kavuşursun bebeğinee...

sen kaç aydır deniosun..

canım benim 6 ay oldu bizimde ama ben uzun yıllar dogum kontrol hapı kullandım 6 aydır kullanmıyorum dogum kontrol hapını.

canım bende 11 ay kullandım doğum kont hapını..8. ayım bu ama olmuyor bebekk:5::5:

sen kaç aydır deniosun..

Doğum kontrol hapının etkisi bünyeden bünyeye değişiyormuş. Kimi bırakır bırakmaz kimi 1 yıl içinde etkisini kaybediyormuş..

hayır canım kullanmadım ama okumuştum baya faydasını gören var..
belki bende alırım fiyatı ne kadar kuzucum

tmm canım o zaman ben 5.günü başlayayım çünkü adetim 6 gün sürüyor..15 gün kullanayım..
bunun yanında ben tarçın+balıda yapıcam..

canım inşş en kısa zamanda kavuşursun bebeğinee...

canım bende 11 ay kullandım doğum kont hapını..8. ayım bu ama olmuyor bebekk:5::5:

sağol canım benim hepimiz inş.kavuşuruz.:16:
ben 130 tl.ye almıştım cnm.bak linkini de atayım.
http://www.fertilshop.com/PRESEED-Multi-Use-40-Gr-Jel-Dogal-Hamileligi-Destekler-,PR-3.html

Çok çok geçmiş olsun.. Umarım en yakın zamanda bütün bunları atlatıp hamile kalırsın... Hıımm hiç duymamıştım doğrusu ismi nedir?

Tabiiki canım önce ilaç tedavisi sonra alternatif...

sağol cnm.inşallaaahhh...bu ayda olmazsa tedaviyi bırakacam zaten.ilaçlar çok yıprattı beni.:31:

Canım çok iyi birşeymiş buuu... :52::52:

eveeettttt .
benim başka topikde bi arkadaşım var iki gebeliği de jel ile oldu.
ilk bebeğini kaybetti ama şimdi ikinciye hamile.
hiç düşünme nelere vermiyoruz ki o parayı...
bide faydası olduğuna inanıyorum yani.
Amerika patentli nede olsa gavur malı kıymetli olur gözümüzde :1:

Biraz sakinleş canım düşünmemeye çalış... Bakarsın kendiliğinden olmuş :nazar::nazar:

zaten akışına bırakıcam.
ama düşünmemek elimde değil ki anacım...
her an aklımda.işte,evde,yatakta,banyoda, wc de ...:9:
süt hormonum da o yüzden yüksek çıkıomuş zaten.
neyse hayırlısı olsun artık.rabbim çok bekletmesin inş.bizleri.:16:

eveeettttt .
benim başka topikde bi arkadaşım var iki gebeliği de jel ile oldu.
ilk bebeğini kaybetti ama şimdi ikinciye hamile.
hiç düşünme nelere vermiyoruz ki o parayı...
bide faydası olduğuna inanıyorum yani.
Amerika patentli nede olsa gavur malı kıymetli olur gözümüzde :1:

Eşimde de konuşayımda.. Benim eşimin ileri hızlı sayısı düşük işe yarar mı acaba? :26::26:

Eşimde de konuşayımda.. Benim eşimin ileri hızlı sayısı düşük işe yarar mı acaba? :26::26:

canım zaten bunun için
spermleri alıp hızlandırıp rahime ilerlemesini sağlıyor bu jel..
pko, ileri hız azlığı ve sebebsiz infiltrede çözüm olabiliyor..
ben bir ara iyi araştırmıştımm..

Back
X