- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.081
Tamam canım yarına kadar müddet verelim sabah yeni listeyi paylaşırım inşallah Allah kabul etsin ❤Aldiklarimi okudum Allah kabul etsin
Amin cumlemizinkiniTamam canım yarına kadar müddet verelim sabah yeni listeyi paylaşırım inşallah Allah kabul etsin ❤
banada hiç bildirim gelmiyor kuzu bende dedim herhalde beni yanlışlıkla çıkardılar
banada hiç bildirim gelmiyor kuzu bende dedim herhalde beni yanlışlıkla çıkardılar
Tamam kızlar yarın sabah yeni liste paylaşıcam bildirim gelmese de muhakkak sayfayı kontrol edinBanada bildirim gelmiyr
Cnm 1 tanede ben okudum simdi sirada kim varsa ona sayarsinTamam kızlar yarın sabah yeni liste paylaşıcam bildirim gelmese de muhakkak sayfayı kontrol edin
Cnm 1 tanede ben okudum simdi sirada kim varsa ona sayarsin
Herkese toplamda 41 tane meryem suresi okuyoruz bildiğim kadari ile sure yok ne zaman bitirebilirsek herkes gonluden geldigi kadar.okuyor 1 3 5ne olursa.Merhaba.Nasıl olduğunu amlatırsanız ben de katılabilir miyim?
Banada bildirim gelmiyr
Cnm 1 tanede ben okudum simdi sirada kim varsa ona sayarsin
Melek arkadasimiz var sanirim
Herkese toplamda 41 tane meryem suresi okuyoruz bildiğim kadari ile sure yok ne zaman bitirebilirsek herkes gonluden geldigi kadar.okuyor 1 3 5ne olursa.Rakika daha ayrintili bilgilendirip listeye alir canim :)
Yeni liste için 7 Meryem suresi alabilir miyim?Rakika
Yeni listeye 1 tane alıyorum bu arada bildirim gelmiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?