- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.101
Tamam canım 1 tane de okusaan kafi okuyamadığın zaman hoşgörürüz az kaldı sana ya sana da okumak istiyorum o kadar yardımın dokundu liste bitince çık olmaz mı??Rakika 1 tane okudum canım.beni listeden çıkarır mısın canım devam edemeyeceğim buraya.
Tamam canım 1 tane de okusaan kafi okuyamadığın zaman hoşgörürüz az kaldı sana ya sana da okumak istiyorum o kadar yardımın dokundu liste bitince çık olmaz mı??
Utandirma beniya sen ne kadar tatlısın, çıkmak isteyene bile okunmadan çıkma diyosun.. bir taneyle bile emek verene kat kat fazlası verilsin istiyosun.. rabbim güzel kalbinden geçen her dileğini hayırlısıyla kabul etsin inşallah
( tabi ki çıkmasın, okunsun.. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.. o ayrı )
Tamam ezgim sen zaten listedesin, sana da okunsun dilersen liste bitince cikarsinBenide ekle cnm az kalmış liste eğer çok kişi olsaydı katilamicaktim banada okunsun istiyorum daha sonra katilamm
amin canım benim, amin... rabbim ellerimizi boş çevirmesin...Utandirma beniRabbim verecek inşallah eserim verecek ❤ inşallah hepimiz yasayacağız o duyguyu bu güzel kardeşlik boşuna değil herkes ne güzel dua ediyor okuyor tesbih çekiyor birbiri için seviniyor üzülüyor maşallah Rabbim kardeşliğimizi daim etsin ❤❤❤
Tmm kuzum meryem süresine başlıyorum yoğunluktan diğer sürelerimden unutuyorum sürenin faziletleri çokTamam ezgim sen zaten listedesin, sana da okunsun dilersen liste bitince cikarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?