- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.121
C cibilicibilisaksak06
@Ssy8491
@hediye-i rahmet
@ikraberraol
Rakika
@Tazegelin33
bezginblog
@annesinineseri
@Gullbahcemm
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu
H hayalalemiveben
F fatma249
@pembehayaller06
@Monalisa09
@bahar1143
Z Zehra_gns
Baby44
Dil-i bitab
efsuni06
Selamün aleyküm arkadaşlar yarın öğleden sonra beyin tümöründen ameliyat olacak bı ablmiz var ismi KATİBE acil hatim okuyoruz. Yardım edebilir misiniz?
Yarın öğleden sonra ameliyat olacak eğer alabilirsen 9u vereyimCanım ne zamana kadar bitecek. Yardımcı olabilirim hangi cüz okunacak
Yarın öğleden sonra ameliyat olacak eğer alabilirsen 9u vereyim
Allah razı olsun meleğim ❤Tmm canım 9. Cüz u alayım ben. Yarın 10 gibi biter inşalla h haber veririm
Canim hangi cuzler varsa bana son 10 sahifeleri ver okuyayim insAllah 6 7 tane okurumC cibilicibilisaksak06
@Ssy8491
@hediye-i rahmet
@ikraberraol
Rakika
@Tazegelin33
bezginblog
@annesinineseri
@Gullbahcemm
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu
H hayalalemiveben
F fatma249
@pembehayaller06
@Monalisa09
@bahar1143
Z Zehra_gns
Baby44
Dil-i bitab
efsuni06
Selamün aleyküm arkadaşlar yarın öğleden sonra beyin tümöründen ameliyat olacak bı ablmiz var ismi KATİBE acil hatim okuyoruz. Yardım edebilir misiniz?
3 daha alayim kalan 7H hayalalemiveben Melek için kardeşimiz için okuyoruz
F fatma249 2 tane
bezginblog 1 tane
efsuni06 7 tane
@Tazegelin33 1 tane
H hayalalemiveben 1 tane
Rakika 10 tane
Baby44 1 tane
Z Zehra_gns 1 tane
Dil-i bitab 7 tane
Alınan:31
Kalan:10
O zaman 8, 10, 11, 12, 13, 14, ve 15in son on sayfaları olur mu? 9un tamamını Melek aldıCanim hangi cuzler varsa bana son 10 sahifeleri ver okuyayim insAllah 6 7 tane okurum
olur canim okuyunca tekrar alirim bitmezse, yarim suanO zaman 8, 10, 11, 12, 13, 14, ve 15in son on sayfaları olur mu? 9un tamamını Melek aldı
Yarım hafız misin kuzum sen ❤❤
Allah razı olsun saliham ❤olur canim okuyunca tekrar alirim bitmezse, yarim suan
Sendnde razi olsun ,aminnn aminnnnn tum hafizciklara :)Allah razı olsun saliham ❤
Rabbim tamamlamayı nasip etsin
KATİBECanım ameliyat olacak arkadaşın ismini biliyor musun ona göre dua edelim
Allah razı olsun hepinizden canım tamamlandiRakika canim ben 8 10 11 12 13 14 15 son on sayfalari okudum tamamlanmamissa 3 tane daha okuyayim.
KATİBE
Alalh razı olsun meleğim Allah sıkıntılarına kefil olsun ❤Canım ben 9. Cüz'ü okudum. Rabbim Şifa versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?