- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
Lah razi olsun esercim ne muradin varsa Rabbim versinEsra için bir tane de ben alıyorum kalan 10
amin canım benim.. hepimizin inşallah..A
Lah razi olsun esercim ne muradin varsa Rabbim versin
Alah razi olsun hanifem ne muradin varsa versin.sabah ezaninda o şimsek cakip durdugu o saatte her kardesimin adini tek tek soyleyip Rabbimden salih saliha evlat istedim insallah duam kabul olur.5 tane daha okudum
kalan:3
Duygucum Allah razi olsun hacetlerin makbul olsun Rabbim en kisa zamanda sanada salih saliha evlat verir inşallah hepiniz duamdaydiniz. Allah razi olsun tekrardan2 daha alayim kalan 8
Amin aminnHayalalemiveben 2tane
Gullbahcemm 1tane
Fatma249 2 tane
Miyaww 2 tane
Bahar1143 2 tane
Hayalimdi gercek oldu 4 tane
Mirac46 7 tane
Hediye-i rahmet 2 tane
Hemdelihemasik 12 tane
Bezginblog 3 tane
Annesinineseri 1 tane
Alinan 38
Kalan 3
Rabbim esra kardesimizin hacetini versin insallah okuyan kardeslerimizden Rabbim razi olsun.
Duada yarisan kardeslerimizin her birinden Rabbim razi olsun.ne muradiniz varsa versin
Son 3 taneyi de okudum bittiHayalalemiveben 2tane
Gullbahcemm 1tane
Fatma249 2 tane
Miyaww 2 tane
Bahar1143 2 tane
Hayalimdi gercek oldu 4 tane
Mirac46 7 tane
Hediye-i rahmet 2 tane
Hemdelihemasik 12 tane
Bezginblog 3 tane
Annesinineseri 1 tane
Alinan 38
Kalan 3
Rabbim esra kardesimizin hacetini versin insallah okuyan kardeslerimizden Rabbim razi olsun.
Duada yarisan kardeslerimizin her birinden Rabbim razi olsun.ne muradiniz varsa versin
isyeri sakin oldukca okuyorum ondan. Rabbim hepimizden razi olsun insAllahDuygucum Allah razi olsun hacetlerin makbul olsun Rabbim en kisa zamanda sanada salih saliha evlat verir inşallah hepiniz duamdaydiniz. Allah razi olsun tekrardan
Allah razi olsun kuzum ne muradin varsa Rabbim versin bende dua ediyodum kardeslerimize Rabbim seni ve seninle beraber hayir isinde kosan tum kardeslerimizin muradlarini hayirlisiyla versin insallahSon 3 taneyi de okudum bitti
Allah hayırlı evlatla nimetlendirsin Esra kardesimizi
Amin ecmain inşallah ❤Allah razi olsun kuzum ne muradin varsa Rabbim versin bende dua ediyodum kardeslerimize Rabbim seni ve seninle beraber hayir isinde kosan tum kardeslerimizin muradlarini hayirlisiyla versin insallah
Rabbim razi olsun kuzum hayir isinde yaristiniz ne hacetiniz varsa Rabbim size de versin duanizla amin dediginiz kardesine ayni duayla size geri donsun Allah razi olsun hepinizdenisyeri sakin oldukca okuyorum ondan. Rabbim hepimizden razi olsun insAllah
Başlangıç için 5 alıyorum15/03/2018 tarih
41 MERYEM SURESI İÇİN LISTEMIZ
- LISTEMIZ. İSIMLER
@cibilicibilisaksak06. (GAMZE)
@Ssy8491. (SEHER)
@hediye-i rahmet. (RUKİYE)
@ikraberraol. (ÖZLEM)
@HemDeliHemAsik. (HATICE KIZI HANİFE)
@Tazegelin33. (KÜBRA) MAZERETLİ
@bezginblog. (EMINE KIZI ESRA )
@annesinineseri. (ESER)
@Gullbahcemm. (TÜLAY)
@Mirac46 (DUYGU)
@Hayalimdi gercek oldu (HATICE)
@hayalalemiveben.( MELEK)
@miyaww__(SEDEN)
@fatma249 (FATMA) MAZERETLI (fakat okutuyor)
@pembehayaller06. (EZGİ)
@Monalisa09. (ASU) MAZERETLİ
@bahar1143(BAHAR) MAZERETLI
OKUNAN Kardeşimiz annesinineseri ESER KARDESİMIZ için okuyoruz insallah.
NOT IKINDI EZANINIYLA ESRA KARDESIMIZE HACETININ KABULU ICIN ALLAH RIZASI GUDEREK DUASINA AMIN DIYELIM LUTFEN
HAYIRLARINIZI RABBIM KABUL ETSIN
Allah razi olsun hanifem hayirda kosan hafizim Rabbim razi olsun.kardeslerim hanife kardesimiz hafiz bu arada emegi fazla diger kardeslerimiz gibi hepsi ayri bi hafiz gonlumuzden Rabbim hepsinden razi olsun ekrani guncelleyip diger arkadaslarimiza duamiz var oraya gecmem gerek hakkinizi helal edin
Canim benim herkes gücünün yettiğince okuyor elinden gelen en güzel şekilde Allah hepimizden razı olsun.Allah razi olsun hanifem hayirda kosan hafizim Rabbim razi olsun.kardeslerim hanife kardesimiz hafiz bu arada emegi fazla diger kardeslerimiz gibi hepsi ayri bi hafiz gonlumuzden Rabbim hepsinden razi olsun ekrani guncelleyip diger arkadaslarimiza duamiz var oraya gecmem gerek hakkinizi helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?