- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Allah razi olsun haticem cok saol ne muradin varsa versin Rabbim simdi misafirim geldi sonra yine girerim Rabbime emanet olunEvet canim 4 olması lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun haticem cok saol ne muradin varsa versin Rabbim simdi misafirim geldi sonra yine girerim Rabbime emanet olunEvet canim 4 olması lazim
İzin aldım patrondan eve gittim temizlendim geldim ya Allah bismillah başladım :))Allah razi olsun kuzum ne muradin varsa versin mazeretin bugun mu bitecek insallah hic adet olmazsiniz da herkesin dilinde dua elinde kuran olur Rabbim nasip etsin.
Allah duani kabul etsin kuzumİzin aldım patron eve gittim temizlendim geldim ya Allah bismillah başladım :))
Amin kuzum Rabbim hayırla nasip etsin ❤
Esracim Allah razi olsun hacetin makbul olur insallah şuan iyi degilim sayfayi güncelleyip cikacagimKızlar sağolun ağzınıza yüreğinize sağlık bende şimdilik 2 alıyorum okuyup tekrar alırım eğer bitmezse kalan: 17
Allah razi olsun acele etme bitmesi icin biraz bekle herkesin duasi olsun canim Rabbim birimizin duasini bekletiyordur acele etme 1 tane okunsun ama herkes okusun. Allah razi olsun kardeşlerimiz 4 bilemedin 5 bilemedin 6 aliyo ben bugun elimi kurana suremedim aksam insallah kuran okucam o zaman sanada okurum.okuyan her kardesimden Rabbim razi olsun1 tane daha aldım kalan: 11
Kızlar çok sağolun ben daha fazla almak isterim ama okumam baya yavaş kusura bakmayın
Tülay ben 2 daha okumuştum yazdım ama :/Hayalalemiveben 2tane
Gullbahcemm 1tane
Fatma249 2 tane
Miyaww 2 tane
Bahar1143 2 tane
Hayalimdi gercek oldu 6 tane
Mirac46 5 tane
Hediye-i rahmet 2 tane
Hemdelihemasik 5 tane
Bezginblog 2 tane
Alinan 29
Kalan 12
Rabbim esra kardesimizin hacetini versin insallah okuyan kardeslerimizden Rabbim razi olsun