Selamun aleykum kardeslerim herkese gunaydin.bugun affinizi isteyecegim bugun cuma biliyosunuz muminlerin bayrami oncelikle bayraminiz mubarek olsun. Diger sayfadaki kardeşlerimizede yazdim sizinde bilginiz olsun istiyorum
Vaktiniz olmayabilir zorda kalabilirsiniz okuyup yetistiremezseniz herhangibi duaniz varsa yada adet oldunuz ne olursa olsun ama haber verirseniz biz sonucta kardes oldugumuz icin okuruz kardeslerim hepimiz icin diyorum yanliş olgu yaratmayayim.dualara kosmak okumak dahasi hayirda kosalim die yaris icindeyiz o yüzden bugün benim isim olur derdim olur netim olmaz sizlerden yardim isteyebilirim sizde isteyin biz kardesiz sonucta. Bugun müminlerin bayrami biliyosunuz bugünu iyi degerlendirelim istiyorum ve sizede diger sayfadaki kizlara yazdiğim duami paylasacagim umarim hacetlerinizin kabulune vesile olur
Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedias semâvâti vel ardı yâ zel celâli vel ikrâm.
Sizden istegim bu duayi bugun dilinizden birakmayin bu dua ismi azam ve cuma gunu dua saatine denk gelirse kiyamet kopsun deseniz o dediginiz olur.
Rabbim hepimizin rahmine salih evlat sonra kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Allaha emanet olun bende öğleden sonra aksama kadar bu duamla mesgul olacagim Rabbim kabul etsin hacetinizi bu cuma günu hurmetine hayirda kalin hayirli cumalar...