- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.711
- 198
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Allah razı olsun arkadaşlar bende bugün doktora gideceğim klomeen e başlamak için inşallah bu ay rabbim nasib eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun esracimKübra için 1 tane alıyorum Rabbim tez vakitte muradını versin İnşaAllah.
Melekcim saol Allah razi olsun1 tane de ben alıyorum Kalan : 38
Haticecim Allah razı olsun1 tanede ben alıyorum. Allah kabul eylesin hayirlica evlat haberi alsın insallah.
KAlan 39
Kubracim bende basladim dunde catlatma ignesi vuruldum bugun yada yarin birliktelik seninde benimde butun mumin kardeşlerimizinde Rabbim hakkimizda hayirli olani versin insallahAllah razı olsun arkadaşlar bende bugün doktora gideceğim klomeen e başlamak için inşallah bu ay rabbim nasib eder
AMİN canım benim inşallah oumlu sonuçlanır herkesten güzel haberler duyarız bir birKubracim bende basladim dunde catlatma ignesi vuruldum bugun yada yarin birliktelik seninde benimde butun mumin kardeşlerimizinde Rabbim hakkimizda hayirli olani versin insallah
Cumlemizden insAllahAllah razi olsun duygucum
Tamm rukiyem okursun teslim edelim die acele ettik ses çikmayinca biz hacet tamamlandi die duasini yapalim dedik. Musait olunca oku bağışla olur mu.yada okuyamadigin zaman bilgi geç bizler devam edelim sikma kendini.Ben aldıklarımı henüz bitiremedim haftalık yapıyoruz diye almıştım
Esercim Allah razi olsunbenim mazeretim bitti.. kübra arkadaşımız için bir tanede ben alıyorum
kalan 32
Fatmam Allah razi olsun canimKizlar 2 tanede ben aldim verdim arkadaslarda KALAN 33