- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Cnm 2 tane daha verdim kalan 18
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canımCnm 2 tane daha verdim kalan 18
Allah kabul etsin haticem Allah razi olsun3 tane daha alıyorum kalan 15 allah kabul etsin
Amin kuzum insallah rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip eder hepimizeAllah kabul etsin haticem Allah razi olsun
Allah razi olsun sedenim ne muradın varsa Rabbim versin2 tane alıyorum Kübra için.
Kalan: 13
Allah razi olsun sedenim ne muradın varsa Rabbim versin
Allahim sen hatice kuluna tez vakitte salih evlat ver kocasina kavustur birlikte uyumalarini birlikte uyanmalarini nasip et. Aralarinda yavrularini alsin bi yandan anneeee bi yandan babamm desein dursunlar baslarini ağirtsınlar amin o kadar katkisi oldu ki sureler okuyarak Rabbim sen ona bu ikindi zamani hacetini gider AllahimKalan 11
Amin canimAllahim sen hatice kuluna tez vakitte salih evlat ver kocasina kavustur birlikte uyumalarini birlikte uyanmalarini nasip et. Aralarinda yavrularini alsin bi yandan anneeee bi yandan babamm desein dursunlar baslarini ağirtsınlar amin o kadar katkisi oldu ki sureler okuyarak Rabbim sen ona bu ikindi zamani hacetini gider Allahim
Allah razi olsun haticem dualarla yariş icindesin ne hacetin varsa Rabbim kabul etsin tez zamanda kocana ve çocuklarina kavusasin insallahCanım 11 de ben alıyorum insallah diğer arkadaşa geçeriz yarın hayirlica
Aminnnnnn yüreği güzel kadın ❤Allah razi olsun haticem dualarla yariş icindesin ne hacetin varsa Rabbim kabul etsin tez zamanda kocana ve çocuklarina kavusasin insallah