- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Amin insallah canimAllah razi olsun haticem dualarla yariş icindesin ne hacetin varsa Rabbim kabul etsin tez zamanda kocana ve çocuklarina kavusasin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah canimAllah razi olsun haticem dualarla yariş icindesin ne hacetin varsa Rabbim kabul etsin tez zamanda kocana ve çocuklarina kavusasin insallah
Senin o yüregine ben kurban olayim Rabbim razi olsun haticemin ve fatmamin emegi fazla ben bugün okuyamadim baska kardeslerimize sozum vardı Rabbim emekleri olan okuyan okumak isteyen mazereti olanlarinda hayrini ve duasini kabul etsin inşallahAminnnnnn yüreği güzel kadın ❤
Ben de okuyamıyorum içim gidiyor ama hep duamdasiniz ❤❤❤Senin o yüregine ben kurban olayim Rabbim razi olsun haticemin ve fatmamin emegi fazla ben bugün okuyamadim baska kardeslerimize sozum vardı Rabbim emekleri olan okuyan okumak isteyen mazereti olanlarinda hayrini ve duasini kabul etsin inşallah
Allah iki dünyada göz aydınlığı olacak hayırlı eş nasip etsin Rümeysa kardeşimize hem sevsin hem sevilsin ❤Kızlar bir arkadaşım var onunla okucam bu 11 taneyi adı rumeysa hayırlı bir eş istiyor dua edin insallah allah razi olsun
Rabbim ona salih bi eş versin. Kardesimize soyle haticem sabah ve aksam ezanindan sonra 7 defa tevbe suresinin son ayetini okusun hacetini dilesin.namaz kiliyosa farz namazindan hemen sonra 10 salavat cekip hacetini Rabbime sunsun. EvvelAllah Rabbim karşısina salih esi çikaracakKızlar bir arkadaşım var onunla okucam bu 11 taneyi adı rumeysa hayırlı bir eş istiyor dua edin insallah allah razi olsun
Senin duan yeter kuzum hafizim o guzel yurekli hafizim gonlumun sultani Peygamberime komşu olasin varligin yeterBen de okuyamıyorum içim gidiyor ama hep duamdasiniz ❤❤❤
Gamzem nolduKızlar bir süre kulübe giremeyecegim liste size emanet Allaha Emanet Olun Hakkınızı Helal Edin Lütfen.... kendimi pek iyi hissetmiyorum dualarınızda bana da yer verin kocaman öpüyorum
Canım bugün ağladım bebek mevzusu yüzünden eşimde kızdı bebekle alakalı hiçbişey istemiyorum herşeyden çıkacaksın dedi instgram kk vb gibi o yüzden bitanem bi süre sonra geri gelecegim canımGamzem noldu
Sana kurban olurum nolur aglama canim benim elim ayagim titredi bitanem sen burayi dert etme sadece nolur biraz kendine zaman ayir inan sonra istedigini yap elim ayagim titriyo ne yazacagimi bilmiyomCanım bugün ağladım bebek mevzusu yüzünden eşimde kızdı bebekle alakalı hiçbişey istemiyorum herşeyden çıkacaksın dedi instgram kk vb gibi o yüzden bitanem bi süre sonra geri gelecegim canım
Ben su an mazeretliyim pazartesi okuyabilirim inşallah41 Meryem Suresi Icin ;
LISTEMIZ
@cibilicibilisaksak06
@Ssy8491
@hediye-i rahmet
@ikraberraol mazeretli
@HemDeliHemAsik(mazeretli)
@Tazegelin33 mazeretli
@bezginblog
@annesinineseri
@Gullbahcemm (Mazeretli)
@Mirac46