hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

AMİN canım....gerçi ozaman hepimiz patlaklı çatlaklı olucaz :)

evet canım hilalin dediğini de göz ardı etme bence allah korusun kist falan olur biran önce git doktora

Selam kızlar yaa bende netten çok araştırdım. Şu kahverengi lekelenme varya o hamilelik belirtisi olmuyormuş doktorumada sordum.
Hamile iseniz su üste görme meselesi varya iste o kan rengi çok canlı açık bir kırmızı olurmuş 2 gün sürermiş oda leke leke öyle çok çok ve koyu renk değilmiş:(

Bende her gecikmede ve akıntıda heveslenen biriyim maalesef:(

Ama ne yapalım verende alanda Allah.

bizde bir yıldır istiyoruz ama olmadı maalesef doktor şimdilik klomen verdi rahim filmi isteyecek diye korkuyorum herseyin hayırlısı.

Rabbim isteyen herkese verir hayırlısı ve sağlıklısıyla inşallah.

Amin canım dılerım hepımız en yakın zamanda Anne oluruz....buarada Rahim filmi gebe kalabılmek ıcın coook onemlı bılıyorsundur cok gec kalmadan cektır hıcde korkma en fazla 2-3 dakıka suruyor ve cok az sancın oluyor kramp gıbı bırsey ınan suan sıkıldıgına degmeyecek kadar.... Hayırlı sabahlar buarada

kızlar bugün günüm ama gelmedi henüz karnımda bi agrı var strestenmi ondanmı bilemiyorum olmam işallah çok kötüyüm gidip gidip bakmaktan usandım bebiş gelsin artık benimde dayanacak gücüm kalmadı oturdum stres yapmayım diye bebek patiği ördüm arkadaşlar o diyo benim bebeğime öbürü diyo benim bebeğime kimse sormuyo bile sen kendi bebeğine mi ördün diye millet gözden çıkarmış beni

kızlar bende katıldım aranıza kırmızılar göründü yine
hilalciğim patiği neden örüyorum biliyomusun bi nevi hazırlık,bebegin olacağına kendini inandırmak gibi bişey beni uzaklaştırdı olacakmı düşüncesiden direk olacak diye hazırladım kendimi kırmızılar geldi ama inan çok üzülmedim diğer aylar gibi değildi neyapalım kızlar yaa sağlık olsun olcak bi günnnnnn meraketmeyin

Gunaayyddııın kızlarrrrrrrrrrrr nerdesınız bakayım aaa topiğimiz 4-5 sayfa gerıde kalmış lütfen güncel tutalım bıratınız gıttınız ya olmazki... neler yapıyorsunuz bakalım.ben bu gece o kadar cook guzel bır ruya gordukı Rabbım hayırlara vesıle etsın ınsaALLAH....

Merhaba canlarım napalım herkes kırmızıları görünce uzaklaşmaya başladı herhalde topikten . Canım hiç birşey yapmak istemiyor. BUgun doktordan randevu almıştım tahlillleri yaptırmak için sabah gittim şans işte poliklinikler taşınıyormuş heryer heryerdeydi doktor yok odaları yoktu kayıt yapamıyorlardı saçma sapandı yaa sinirlendim devlet hastanesi işte ne olsun dedim çıktım geldim hiç birşey yapmadan ooof aylar sonra gitmeye karar verdim ondada şansa bak . eşimde sperm testini yaptırcak kızlar sonra kendi doktorumuza bir görüncez ama benim testler bir dahaki aya kaldı

hayırlısı olsun canım yaa gec olsun güç olmadın dıyelım. bende bıraktım bır kac ay dınlenıcem hem maddı durumum suan hareket etmemı engellıyor bıraz duzelelım duruma gore bakalım gıdıcez Doktora artık Tüp bebek mı der ne der bılmıyorum. sana ruyamı anlatmak ısteım cok etkılendım coook
ruyamda hamıleymısım ama kımseye soylemıyoruz sancım tutuyor hastanede Doğum yapıyoruz ılk aydan berı kız denılıyor ama Erkek doguruyorum o kadar guzel o kadar masum bır bebek kı anlatamam sana sarmıslar mavı battanıyeye kucagıma verdıler ne aglıyor ne bagırıyor oyle sakın bır bebek Dogum yapınca Annemı arıyoruz o arada Eşim dısarda beklıyor benı bebegı yatagına koyup Eşime koşuyorum cunkı bız 9 ay boyunca kız bekledıgımız ıcın kıyafetlerı hep pembeydı...koş koş dıyorum ona gözun aydın Erkek olduuu hadı bak yıne uzuluyordun dıyorum ona soyum ılerlemıcek dıye bak erkek oldu dıyorum bebegı kucagına verıyorum. cok sevdıgım bır arkadasımı arıyorum Nurcan sana bırsey dıcem ama kızma hanı ben hep dıyordum ya sana ben hıc Anne olamıcam dıye dun aksam doğum yaptım dıyorum ona :) şaşırıyor tabıkı ,hanı senın hıc karnın yoktu nasıl anlamadık dıyor nıye soylemedın dıyo .bende guluyorum Düşük olur dıye cok korkuk o yuzden hıckımseye soylemedık dıyorum. neyse bu arada yıne bebegı kucagıma alıyorum emzırecekmişim göğüs uclarımın kahve rengı kısımları nasıl buyumus anlatamam Eşime dıyorumkı demekkı dogum yapınca buyuyormus bosuna hep telaş etmısım dıyorum. neyse hastaneden cıkıyoruz artık annem var yanımda arabaya bınıyoruz kapının kenarına yavru bır ceylan gelmıs camdan bakıyor basını oksuyorum kacmıyor benden anaaa dıyorum eşime bak kacmadı yazık kucucuk dıyorum sonra kapıyı acıyorum içeri gelsın dıye hooop atlıyor arabanın ıcıne eve gıdıyoruz. evdede web camdan ablama bebegımı gosterıyorum :))))nasıl etkılendım bılıyormusun ruyamdan cok muluydum coook

hilalim rüyan hayırlara vesile olur inşallah ama çok güzelmiş inşallah tez vakitte gerçek olur....benim de haftasonum çok güzeldi dün yağmurdu ya sahile gittik romantik takıldık sonra eve geldik beraber yemek yaptık falan şımardıkça şımardım yani seviyom leeeyn ben kocamı :)

Sen anlattın sanki bende yaşamış gibi hissettim etkilendim canm yaa inşallah rüyalarda kalmaz mutluluğun inş. bir gün gerçek olur. En Kısa zamanda inşallah. ama 9 ay saklamak maşallah sana haa birde kız derken erkek doğuyor allahın mucizesi

Amiiin sebusum Amiiin :) ınsaALLAH bıran once gerçekleşir sabah uyandıgımda eşime anlattım ama nasıl mutluyum anlatamam sana ... bızımde aynen canım yagmurlu havada bızde ıncıraltına gıttık yurudukce yuruduk sonra Anneme ugradık cay muhabbet derken yemeği dısarda yedık eve geldık .yıne pazartesı oldu bakalım hayırlı haftalar olsun dıme ama :)
kız delüüüü bende kocamı çok sevıyoruuummm

Aynen canım ya ınsaALLAH tez zamanda ruyam gerceklesır ınan sabah eşime anlatırken cok mutluydum :))) Rabbımden mucıze beklıyorum Bebegım gelsın ıstıyorum artık

güzel rüyaymış hilal hayırlara vesile olsun işallah belki bu ay gelir bebiş bende hep anne diye ağlayan bebek görüyoırum sesi takip ediyorum bulamıyorum bebişi rüyamda bile böyle : )))))

Benim rüyama bile gelmiyor bebeğim yaaa Naz yapıyor... Kırmızılarım gtsin çalışmalara başlicam doktorun akıntı için verdiği fitili kullanıcam. Birde kuru incir kürü yapıcam

kızlar ben tüp bebek düşünüyorum artık olmuyor heray bekle bekle gelmiyor bebek benimkide nazlı heralde

kızlar ben tüp bebek düşünüyorum artık olmuyor heray bekle bekle gelmiyor bebek benimkide nazlı heralde

hayırlısı olsun canım ya bende yaza kadar beklıycem ramazan bayramında sonra bakalım duruma gore dusunuyorum artık olmuyor boyle en azından onuda 1 kere denıyeyım olmazsada artık durumu kabullenıcem ve hıc olmazsa aklımda kalmıcak keske tup bebek yaptırsydım dıye....

Benim rüyama bile gelmiyor bebeğim yaaa Naz yapıyor... Kırmızılarım gtsin çalışmalara başlicam doktorun akıntı için verdiği fitili kullanıcam. Birde kuru incir kürü yapıcam

kız ben goruyorumda ne oluyor ....daha neler neler gormustum ben ama ılk defa bundan bu kadar etkılendım

seheryeli bende bu ay incir kürü düşünüyorum eşimede keçiboynuzu kürü yaptırıyım bide ovulasyon testi yapıyım diyorum bütün jokerleri kullanalım belki gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…