Neden yanlış anlayayım hilalim hatta mutlu bile ediyor senin böyle fikir verip yardımlar etmen. Tşk.ederim. Şimdi ben heran adet olcam sanıyorum ağrılarım devam ediyor kahverengi akıntım sürekli var bugun daha yoğun, Her an adet olma hissi yüzünden doktora gidicemde diyemiyorum ama eğer akşama kadar olmazsam acile gidip bir doktora görinim neyim olduğunu öğrenirim sonra ona göre birşey yaparım demi. <bende korkmaya başladım ççünki ne bebek görünüyor ne adet oluyorum ve hayatımda ilk deva böyle birşey oluyor .
en güzeli sehercim hem acılde kan testıde yapıyorlar sonucunu alıyorsun hemen gıt arkadasım .belkıde hamılesındır bunu doktora gıtmeden bılemezsın hanı belkı düşük tehlıken vardır lekelenmelerın o yuzdendır. emın olmak ıcın sen acıle gıt ama herzaman dedıgım gıbı dılerım Bebısın sana tutunmaya calısıyordur e sende ona destek olNeden yanlış anlayayım hilalim hatta mutlu bile ediyor senin böyle fikir verip yardımlar etmen. Tşk.ederim. Şimdi ben heran adet olcam sanıyorum ağrılarım devam ediyor kahverengi akıntım sürekli var bugun daha yoğun, Her an adet olma hissi yüzünden doktora gidicemde diyemiyorum ama eğer akşama kadar olmazsam acile gidip bir doktora görinim neyim olduğunu öğrenirim sonra ona göre birşey yaparım demi. <bende korkmaya başladım ççünki ne bebek görünüyor ne adet oluyorum ve hayatımda ilk deva böyle birşey oluyor .
evet canım hilalin dediğini de göz ardı etme bence allah korusun kist falan olur biran önce git doktora
sebusum naber canımcım bugun ara ara aranıza katılacagım temızlık yapıyorumda aksama kadar bıtsın yarın komsum caya cagırdı yarına kalmasın işim :))))
evet canım hilalin dediğini de göz ardı etme bence allah korusun kist falan olur biran önce git doktora
en güzeli sehercim hem acılde kan testıde yapıyorlar sonucunu alıyorsun hemen gıt arkadasım .belkıde hamılesındır bunu doktora gıtmeden bılemezsın hanı belkı düşük tehlıken vardır lekelenmelerın o yuzdendır. emın olmak ıcın sen acıle gıt ama herzaman dedıgım gıbı dılerım Bebısın sana tutunmaya calısıyordur e sende ona destek olben temızlık yapıyorumda o yuzden arada bakıyorum
Ooooooooooooooooooooooooooooof kırmızılar geldiiiiKorktuğum başıma geldi oooooooooooooooooof of of
haydaaaaaaaaaa sende mi bendensin yüüüüüüh yaaaaa ya kızlar başka topikmi açsak burası uğursuz sanki
Kendimden nefret ediyorum resmen tiksiniyorum ya
Kendimden nefret ediyorum resmen tiksiniyorum ya
haydaaaaaaaaaa sende mi bendensin yüüüüüüh yaaaaa ya kızlar başka topikmi açsak burası uğursuz sanki
haydaaaaaaaaaaaaaa ...ok vardı geldıler .....seherciiim üzülme dıyemıyorum 10 gun once aynı duyguları yasadım bılıyorsun Rabbım buyuk elbet gun gelecek bızde o pozıtıflerı gorup bu sefer sevınc gozyasları duyacagız.....kader arkadaslarım benııııımmm sızlerı sevıyoruuuuuuuum:))))))))))))))
sebusum sende sadıst cıktın yaaaa gıtsene dişciye ya cekılırmı o agrıbende geberdım ya sabahdan berı canım cıktı daha mutfak var..... acaba ıyı gelmedımı bu topık bıze...???? ama sevıyorum ben bunu yınede ıstersenız yenı bır sayfa acalım kendımıze :)
İlk göz ağrımız bu topiiik kızlar. İş yerinde ağlicağım hiç aklıma gelmezdi. Boğazımda düğümleniyor herşey . Konuşamıyorum bile. Yok işte . Belkide hiç bir zaman anne olamicam. Allahım ne günah işledim ben yaa neden biz nedennnnn pazartesiye randevu aldım kızlar bu işin peşini bırakmicam bu sefer
allahım yarabbim inan şuan sinirden gülüyorum dün ben de öyleydim canım bgn biraz daha iyiyim ilk gün psikolojisi çok kötü.... napalım canım benim daha nasip değil bize anne olmak zamanımız var galiba
ah canım benım yaaa ısyan etme ALLAHIN gucune gıder sehercım herzaman Dua et ve sakın unutma sunu Anne olacagız bız Umudumuzu keserser Rabbımızın gucune gıder sakın umudunu yıtırme elbet vakı zamanı gelecek bazı kadınlar hemen hamıle kalabılıyor bızler zor gurubuz napalım elımızden gelenı yapıyoruz dıme sabır sabır arkadasım.... eve gıdıncede bol bol aglarsın ıcını dokersın. senı o kadar ıyı anlıyorumkı suan keske hepımız yakın olsaydık bırbırımıze o zaman daha baska tesellı ederdık bırbırımızı....haklısın bu topık ılk göz agrımız bızım degıstırmeyelım dıme....
İlk göz ağrımız bu topiiik kızlar. İş yerinde ağlicağım hiç aklıma gelmezdi. Boğazımda düğümleniyor herşey . Konuşamıyorum bile. Yok işte . Belkide hiç bir zaman anne olamicam. Allahım ne günah işledim ben yaa neden biz nedennnnn pazartesiye randevu aldım kızlar bu işin peşini bırakmicam bu sefer
canım seni okadar iyi anlıyorum ki dün aynı şeyleri ben de yaşadım hatta evim 1.kat olmasaydı şeytan çık balkona at aşağı dedi ağladım sızladım ama sonra aynaya bi baktım gözler olmuş dolma şaftım kaymış gitmiş suratım kurbağa gibi şiş.... topla kendini dedim anca kendini hırpalarsın sen ama kime ne faydası var sonrakarar verdim ne üzüyon kendini dedim daha adam akıllı tedaviye başlamadın nolucandan bi habersin bu ay başlıyorum tedavilere.....
sen de topla kendini bırakma peşini bizim bebişlerimiz öyle kendiliğinden olmucak arayıp bulucaz onları oyüzden bizim güçlü olmamız lazım...
Evet nerdeyse bulup getiricem onları. daha fazla yıpranmak istemiyorum
onlarıı....? wuuuuuuuuw bir tane de değil üstelik.... allahııııım inşallah ne istiyosan olur canım.... buarada sen hangi şehirdeydin söyledin mi daha önce ben bunak karı unutmuş olabilirim de :)
Sizlere uzağımİstanbulda söyleyip söylemediğimi bende hatırlamıyorum
Hele allahın izniyle olsunda allah verdikten sonra isterim tabi Eşimle hep hayellerimizde 2 çocuk var . Ama hayeel
hiç de hayal değil bak gör sebuş demişdi dersin çok değil 1 yıl sonra tekrar girip bu sayfalara baktığında bu yazdıklarına kendin de güleceksin çünkü ozaman kucağında afacaaaaaan pembiş yanaklııı çipil çipil gözlü geceleri seni hiç uyutmayan tombik bi bebişin olacak üstelik senin de doğumdan sonra kalan göbişin ve çatlaklarınla beraber... he heeeeee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?