anacim ben kaynanamdaydim bugun yemege aldi bizi yeni geldim pek gezdik sayilmaz yaniiii
hey allahim nerden cikti bu dis agrisiiii cok fenadir bilemem ama sunu soylim bende migren varya doktorum bana parol ve minoset yazdi bunu hamilelere veriyorlarmis hic korkma icebilirsin dedi hani sende istersen ic eger cekilmiycek gibiyse.gecmis olsun bacim bende annemlerdeydim bugun yemek cay derken yeni geldik eve birde pazar vardi gittim ne kadar ot varsa aldim geldim :))))) iyiyim yani....
aynen canim bende gorusmek icin gidicem yani bir seye baslamak icin degil... dedigin gibi simdi ozel hastaneler zam yapti patlatirlar bir fatura altindan kalkamam :))) benimkisi bilgi edinmek sadece... yeni kurunde hayirli olsun arkadasim insallah olumlu sonuclar alirsin ....
hosgeldin arkadasim topigimize...insaallah tez zamanda bir bebegin daha olur saglikla kucagina alirsin :) ama olmazsada cok uzme kendini isyanda etme en azindan bir evladin var rabbim sizlere bagislasin onu. ... bizde oda yok
hosgeldin arkadasim topigimize...insaallah tez zamanda bir bebegin daha olur saglikla kucagina alirsin :) ama olmazsada cok uzme kendini isyanda etme en azindan bir evladin var rabbim sizlere bagislasin onu. ... bizde oda yok((
hosgeldin arkadasim topigimize...insaallah tez zamanda bir bebegin daha olur saglikla kucagina alirsin :) ama olmazsada cok uzme kendini isyanda etme en azindan bir evladin var rabbim sizlere bagislasin onu. ... bizde oda yok((
ah be guzelim erkekler boyle napcan oyle kabul edeceksin belkide o sen cok kafana takip kendini uzme diye biyle demistir...sikma canini cokda yorma kendini :) optum canim
sende kendince haklisin elbette ama ornek vereyim ben 4 yildur evliyim her ay dort yildir o husran dolu gunleri yasiyorum rabbimden tek istegim ozursuz kusursuz akli basinda bir evlat nasip etsin ikinci olmasada olur diyorum yeterku birtanecik minnosum olsun... ha sunu sorayim bende sana ilkini nasil yaptiniz :))))))) biz mi beceremiyoruz acep?
sende kendince haklisin elbette ama ornek vereyim ben 4 yildur evliyim her ay dort yildir o husran dolu gunleri yasiyorum rabbimden tek istegim ozursuz kusursuz akli basinda bir evlat nasip etsin ikinci olmasada olur diyorum yeterku birtanecik minnosum olsun... ha sunu sorayim bende sana ilkini nasil yaptiniz :))))))) biz mi beceremiyoruz
Bir yıllık evliydim hamile kaldığımda ve denediğimiz ilk ay oldu. Nasıl oldu diye soracak olursan tabi ki önce Allah istedi. Ama biz naptık diye sorarsan hiç bişey. Ne yumurtlama günü takip ettim, ne ovulasyon testi kullandım ne de sağdan soldan duyduğumuz otmuş çöpmüş yedim:))) adetim düzenledir ama sorsan o zamanlarda onun tarihlerini bile hatırlamıyodum. Heralde rahatlıktan oldu :))
Ama bu iş öyle bir hastalıkki bir kere başladın mı hesap kitap işine resmen bataklık gibi düşündükçe batıyomuşsun onu anladım ben.
Senin bir sebebi var mı olmamasının? Özel değilse tabi:)
aynen canim dusundukce kendini dinledikce daha cok batiyor bitiyor tukeniyorsun. Doktorlar tahlillerin hepsini yapti rahim filmi sperm testleri hepsi temiz cok sukur sebepsiz dediler cok stres yapiyormusum takma bu kadar dediler iki asilama oldu tutmadi bu ay klomene basladik oda fos cikti bu ayda ben salliyor :))) bos gecsinde hem bedenim hemde ruhum dinlensin
Selam kızlar ben yokken neler olmuş buralarda.
Rüyalar alemine dalmışsınız canım onlar bilinç altı gördüğümüz rüyalar hepimizin var fos çıkıyorlar. Ben de geçenlerde hamile olduğumu söylüyordum arkadaşlarıma ama gel gelelim gerçek hayata tık yokAllahım pazar günü gelmesin kırmızılarrrrr
bacıııımmm ne oldu geldımı senın kırmızılar gelmedımı cok merak ettım:) gelmedıyse bugun test yapacakmısın hadıııııııııııı cevap yaz
Kızlar öncelikle günaydın. Hilal gelmedi benim kırmızılar ve ağrılarımda yok hafif hafif kasık ağrılarım var. Bugun test yapmam bir kaç gün geçsin hele yaa
hadi bakalım arkadaşım aç artık yolumuzu bakarsın herşey seninle başlar :) bence de bekle en azından çarşambaya kadar sabret gerçi demesi bana kolay tabi ama yine de sen bilirsin arkadaşım... benim de ağrılarım geçti ara ara senin gibi kasık ağrım var okadar o göğüs ağrım ayak sızlamalarımın hepsi geçti sanki içim boşaldı.... sanırım bu ay da fos çıkıcam bakalım bat 26......
İnşallah sebus bende çok isterim ama içimden bir seste sanki kırmızılar yolda geliyor diyor. Valla bilemedim ya tabi beklerim ben çarşamba falan yaparım bakalım bugun gelecek gibiler bel ve kasık ağrım var şuan
o içindeki sese söyle daha iyi şeyler söylesin hevesimizi kırmasın aaaaaa :))) şaka bi yana canım umarım yanlış sinyaldir o ağrıların adet için değildir yaa...
gunaydın gençlık ....daha yenı uyandım bu aralar uyudukca uyuyasın vardepresyondaymısım Doktorum oyle dedı. kız cızgı fılmde bıle agladım. gecen gun huzur sokagında Zelıha nıye oluyoooo dıye kocama agladım durdum artık ben sıyırmak uzereyım dıyordum ama sanırım onuda gectım sıyırdım. durun bakın hele ne anlatıcam cumartesı oturuyoruz tv bakıyok benım bır muhabbet kusum var canım oğlum çiko :)))aayy annesının kuzusu 3 yasında neyse o bızı tv kumandasına aşık ustune cıkar oturur neyse oturuyoruz oste kafesınden cıktı uctu elımdekı kumandaya oturdu bıraz zaman gectı kanal degıstırecegım anaam yok kumandayı bulamıyorum ara ara yok nasıl panık oldum eşimede dıyorum vallahı kafayı yedım dedım kesın erken bunama benımkısı ben 40 yasında ıyıce sıyırmıs olucam aklıma evim sensin fılmı aklıma geldı ayy cıldırdım battanıyeler yastıklar ama bu arada kumanda elımde çikoda ustunde. en sonunda adamcıgıma dedım bak ben erkenden olursem sana vasıyetım kımseyle hele hele genc bırıyle evlenmeyeceksın tamam mı dedım eger bır baskasıyla cınsel munasebet yasarsan ıkı elımde yakanda obur dunyadan gelırım senınde ümüğünü sıkarım o kadınıda cıldırtıtım ıkınızı rezıl rusva ederım en sonda eşime dedımkı kumandayı elıne vererek tutsana bır sunu mutfağa mı goturdum acaba bır bakayım dedım derkeeeennnn farkettım kı kumanda elımdeymıs falafoş oldum artık sebuuussss seherrrrr ne olcak bu halım .bu sabah eskı calıstıgım patronumu aradım professor Doktor uzmanlık alanı psıkıyatrı...anlattım durumumu detayıyla cıddı cıddı ılac al ıc durumunu hıc ıyı gormuyorum dedı. ılac kullanmamı ıstedı .......ulan leylek amca ahhh ben senı bır elıme gecıreyııııııım bak neler yapıcam sana sımdıden hayallerını kuruyorum merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?