- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
ha bide buaralar hep bebek örgüleri sipariş geliyo aksi gibi çeviremiyorumda para geliyor sonuçta :)
Ahhh Ahhh sebus arkadasımaynı dert bende de var gunduzlerı bır sekılde ev işi vs vs derken hıc aklıma gelmıyor bırde hamıle bebek falan görmezsem sorun yok ama aksamlarıııı ah o aksamlar o zaman dedıgın gıbı tıık aklına dusuyor ınsanın . ben bırde gece yataga yattıgımda ne hayaller kuruyorum ( sancım gelıyooo Doguma gıdıyoruz normal dogummus vs vs :)))) tescilli deliyim :)))))))))))))) ne olcak dıyorum bu halım bırde esım ılk evlendıgımızde pek hemen olmasından yana degıldı ama su sorun zamanlar o da ustume gelıyor ALLAhım sabır dıyorum...
Sen ne zamandır ıstıyorsun...ha bu arada hamış olursak bol bol senden örgü ısterız :)
körler sağırlar birbirini ağırlar tek deli sen değilsin şekerim o bende de var ama benimki hamile olduğumu eşime aileme söyleme şekliyle ilgili hayal hayal üstüne :)ya ben de 6 yıllık evliyim 4 yıl istemedik biz de e şimdi köpek gibi dileniyorum ama olmuyoo eşimin umrunda değilmiş gibi en azından bana yansıtmıyor örgüye gelince aman bi olalım da kolilerle yollarım ben nolcak :)
Arkadaşlar merhaba, İBRAHİM SARAÇOĞLU'nun soğan kürü ,incir kürü ve erkekler için keçiboynuzu kürlerini denediniz mi? Etrafımda deneyen oldu ve bebekleri olacak inşallah.Allah sizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
soğan kurunu hep yapmak ıstıyorum ama sallıyorum sureklı ....ama denıycem mutlaka. bırde ben Dıyabet hastasıyım acaba dıyorum ıncırı tuketırsem sekerımde çıkma olurmu ???
evet canım o incir işi riskli senin için soğan suyunu içebiliyorsan dene ben içemedim çünkü tek soğan değil hayıt ağacı tohumunu da deneyeyim dedim onu da içemedim yani kocakarı ilaçları benim için püüüüf.....
evet cunkı normalde taze ıncırı hıc tuketmıyorum kuru ıncırıde bır yada ıkı tane yerım e bu ıncır kürü sanırım 15gun yapmak lazım o da cok gelır bananeyse napalım beklıycez bu arada ben boyle ılk tanıstıklarıma acaıp ugurlu gelırım daha ılk tanısma ayından hamıle kalanlar oldu burda toplıkte belkı sanada şans getırırım .....
evet canım o incir işi riskli senin için soğan suyunu içebiliyorsan dene ben içemedim çünkü tek soğan değil hayıt ağacı tohumunu da deneyeyim dedim onu da içemedim yani kocakarı ilaçları benim için püüüüf.....
buarada Aydınlı mısın?
bir deli de benim desenize soğan suyuna bayılıyorum ayy cidden normal değilim...
ne diyorsun sen inşallah bana da uğurlu gelirsin o zaman dile benden ne dilersen... aslında muğla milaslıyım ama aydın söke ye gelin geldim sen nerelisin?
inanmıyorum sana :) normalde soğanı çok severim ama kaynayınca o kokusu tadı falan olmadı içemedim burnumu kapatıp tek seferde içeyim dedim onu bile yapamadım aslında çok istiyorum içmeyi çok olumlu cevaplar duydum ama uyuzum işte olmuyo gitmiyo bi türlü :)
bende soğanı çok sevıyorum tazesı kurusu hıc farketmez ekmek arası bıle tuzlar yerim ....su soğan suyunu bende denıycem cok merak edıyorum tadını :))) ayrıca bunun dısında tum ot çeşitlerını severım sevmesemde soğutuyorum oyle ıcıyorum herturlu giderliyim yaniiiiiiiiiii :))))))))))) hayıt daa ıctım sevdım tadını .kına gıbı kokuyor
eyvah eyvah kınayı hiç sevmem kokusunu yani kınagecemde bile 5 dak sonra yıkamıştım dahası eşime yıkatmıştım ellerimi o derece yani diyorum ya uyuzum ben :) bana bitkilerden hayır yok bedenen çalışmak lazım :)
[Selamun Aleyküüüm kısçeler :)
eslemcım ıkı defa Aşılama oldum Izmırde ama tutmadı rahım fılmı cekıldım temız. eşiminde sperm tahlıllerı cok ıyı cıkıyor. benım kan tahllılerım temız. adet duzensılıgım yok cok sukur ama yınede olmuyor. etrafdakı dedıkodular benı bıtırdı eşimin ısrarları benı yoruyorne yapacagımı bılmıyorum RABBIMe hergun yalvarıyorum ver artık dıye ..ısyan asla etmıyorum hersey ALLAH dan dıyorum ama hergun ruyalarıma gırıyor sureklı emzırıyorum Erkek evladım oluyor . offff offf
sımdı yumurtlama takıbıne baslıycam klomen -progestan- ovıtrelle bakalım bır kac ay denıycez bu sekılde sonrası ALLAH kalmıs . sen ne durumdasın neler denedın neler yaptın? buarada preeseed kullanmayı dusunuyorum bununla hamıle kalan cok
eslem cim aslında benim de evde oyalanacak işlerim var dışarıya el işleri örgü falan yapıyorum tupperware avon satıyorum onun için gezmelere gidiyorum şimdi resim kursum başlıcak mesela hani çoğunlukla gündüz bebek fikri aklıma bile gelmiyor ama akşam olumca eşim eve gelince tıııık düşüyor bide ozaman atabilsem kafamdan :)
evet cunkı normalde taze ıncırı hıc tuketmıyorum kuru ıncırıde bır yada ıkı tane yerım e bu ıncır kürü sanırım 15gun yapmak lazım o da cok gelır bananeyse napalım beklıycez bu arada ben boyle ılk tanıstıklarıma acaıp ugurlu gelırım daha ılk tanısma ayından hamıle kalanlar oldu burda toplıkte belkı sanada şans getırırım .....
bir deli de benim desenize soğan suyuna bayılıyorum ayy cidden normal değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?