hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Ben bazen 45 gunde bazen 60 gunde bir adet oluyorum hesaplayamiyorum canimmm tarihi ( bu hesaba gore iki gune bir çalışma yapmak lazim :))) evet gebelik testini dedim merak kediyu oldurecen cinsten :))) benimkine patir kutur lazimmmmm

merhaba arkadaslar ben 2.5 yıllık evliyim henüz hamile kalamadım bende ve eşimde hiç bir sorun çıkmadı allaha şükür ben bu ay dr umu degiştirdim ve adetimin 3.günü gittim dr beni alttan muane etti rahim agzımın temiz oldugunu iltihabım ve kistimin olmadıgını söyledi ve bana klomen-elevitve glifor haplarını yazdı klomeni günde 2 defa kullandım ve klomen bitince tekrar gittim yumurtam 19mm olmuş doktor hemen çatlatma iğnesi -estrofem ve dupbaston yazdı .catlatma iğnesini bügün saat 6 da yaptırmamı istedi ve yarın sabah 6da ve ertesi sabah 6da ilişki önerdi .bu sabah 6da igneyi vurduralım tam 36 saat oldu ve biz ilşkiye girdik kasıgım çok fena agrıyo su an benim le aynı tedaviyi gören ve hamile kalan arkadaslar var mı .cevaplarınızı merakla bekliyorum birde bu ilaçları kullanıp ne işe yaradıgını bilenlerdende cevap bekliyorum simdiden tesekkürler .allah emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah .AMİN

Ben bazen 45 gunde bazen 60 gunde bir adet oluyorum hesaplayamiyorum canimmm tarihi ( bu hesaba gore iki gune bir çalışma yapmak lazim :))) evet gebelik testini dedim merak kediyu oldurecen cinsten :))) benimkine patir kutur lazimmmmm

ayyy ne güldürdün beni :) neden patır kütür kaç yıllık evlisin yaş mı var hayırdır bakım aha bi meraklı kedi de ben oldum bak :) senin tarihler baya karışıkmış eee napcan ozaman bol bol aşk yapman lazım kocişkonla allah güç kuvvet versin :) ama testlerde acele etme hele böyle erkenden yapma tek çizgi çıktıkça insan dibe vuruyor sen boşver testi çalışmana bak baktın bi tuhaflıklar var sende öyle yap derim :)

canım aynı yollardan ben de geçtim hatta aynı ilaçları kullandım ama benim olumsuz oldu ha benim olumsuz diye senin de öyle olacak değil çok kişi var kullanıpta hamile kalan yumurta çapın ii ee çalışmışsınız da hadi bakalım inşallah senden güzel haberleri alırız buarada ağrın normal çünkü ilaçlar yumurtalıklarını uyardığı için hassas şimdi onlar e bide iğne oldun çatladı üzerine ilişki eee içerde bişeyler oluyo tabi.... meraklanacak bişey yok yani benim de olmuştu umarım hayırlısı olur....

Merhabalar arkadaslar ,benim 1 oglum var 7 yasında,kızım olsun istiyoruz ama kac senedir hic olmuyor ,benim hic sorunum yok ,tedavi gördüm hala da yok...

Bir senelik evliyim 31 yaşım dayim canimmmm ((

cevabin için teşekkürler canım çok saol

benim yakın arkaşımda da pco varmış lisedeyken 6 sene ilaç tedavisi olmuş geçmemiş.sonra civamperçemi demlemiş içmiş 3 ayda hepsi geçmiş.şimdi korunmadığı ay hemen hamile kaldı hiç sorunu yok.görünce yazmak istedim.belki bir faydası oluur canım.

mutlu akşamlar kızlar benide aranıza alın bee :)

bende 31 yasımdayım bebeğim olmadı henüz 4 aydır evliyim adetim 20 gün geçmesine rağmen hala regl olamadım kist varmış doktor tarlusal verdi hap biteli 2 gün oldu hala tık yok bugünde test yaptım bişey yok patlıycaaaammm

Civanpercemi deneyim tatlim belki bende de etkili olur saolasin :)

Akinti fazlalasmasi da yumurtlaamaya delalet midir kizlar

günaydın melekleriiiim :)

Aldık gıttı senıde aramıza hoşgeldiiin. Ayfonlusun galıba hemşeri sayılırız...şutluyuk bizde daha kaygılanman ıcın cok erken aslında zaten normal bır tedavı ıcın 1 yıllık evlı olman lazım bıraz daha bekle derım cok da kafana takma bızler hemen hemen 4 yıldır beklıyoruz.
herhangı bır dktora gıttınmı ? ne dedıler? yumurtlama gununu hesaplayarak dene derım bırde eczanedekı ovulasyon testlerınden al bene bakalım bol bol da çalışın.... olur inşALLAH cok bekletmesın RABBIM

sebussuum Doktordan geldım sımdı cok sukur hersey cok normal yumoslarımda gayet ıyımıs klomene gerek yok degı . ınofolıc verdı 3 ay ıcınde kesın hamıle kalırsın dıyor ALLAH nasıp ederse tabıkı. bu ınofolıc normalde pko lulara verılıyormus aynı zamanda yumuraları kalıtelestırıyyor ve catlamasında yardımcı oluyor. bende pko yok ama ıkı aydır catlama sorunum var ya o yuzden ıcıcem ınofolıc yaa doktorum cok umutlu konustu ya suan içim içime sıgmıyooo :) mutluyum sankı hemencıcık hamıle kalıcakmısım gbı.
ayy buarada Gunaydın sekerım nasılsın dunden bu yana :)

günaydın canım valla beni sorma sesim çıkmıyo göz yaşı burun ...ümüğü :) iyice kapmışım şifayı ama boşveeeeeer ay çok sevindim şimdi inşallah kalırsın canım ya anaaaaaam valla mutlu oldum ee çalışın artık kocişinle boş durmak yok :)

gel canım gel eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış hayret bişey ya hepimiz bebek diye tutuşuyoruz ama onlar gelmemekte inat ediyolar neyse şekerim sen daha 4 aylık evlisin canını sıkıpta strese girme nolur....

anam cok gecmıs olsun kış cayın yok mu yada nane lımon.... thylot? ıyı gelır bak bunlar. kız nerden kaptın bu şıfayı
sıcak sıcak tarhana corbası ıc bırde ıcıne azıcık acı pulbıber koy bırde ekmek dogra ıcıne oooohhh mııs mısss bak nasıl acılıyorsun. kız bu senenın yenı mahsül tarhanam var ellerımle yaptım yakında olsan hemen yapar getırırdım ....

canım sağol ya dünden beri zaten tarhana içiyom dediğin gibi bol acılı hakkaten azıcıkta olsa kendine getiriyo insanı annemde yeni yapmış getirmiş taze taze yani neyse şekerim 2 güne geçer domuz gibi olurum yine :) hem geçmesi lazım çalışmalara başlıcaz zinde olmak gerek demi ama :)

kızlar bende hüsran yasıyorum cünkü hamile kalamıyorum 7 senelik evliyim son 9 aydır korunmuyoruz yumurtlama tarihlerime dikkat etsemde olmuyoooor doktora gitmeye karar verdim de nsl olcak arkadaslar ultrasonlamı muayene oluyor tahlil yapılıyormu yardım lütfen

slm kızlar 3 senedir hamile kalamıorum benim gibi 3 seneyi geçirenlerle konuşup dertleşmek yapılan tedavilerden bahsetmek istiyorum şimdiden cvp verip benimle sohbet edenleri çok çok öpüyorumm

Slm bende varim 4 yildir korunmadigimiz halde norml yolla gebe kalamadim iki kez tup bebekle hamile kaldim fakat ikisini de kaybettim Allah isteyen herkese icinde banada nasip eder ins.

merhaba canım :) hoşgeldın aramıza.... 7 sene mi? dile kolay.ama sanırım sen 6 sene korundun yoksa ben mı yanlıs anladım. kac yasındasın? adetlerın duzenlımıdır?
Kadın doğuma gıt adetının 3.gününe denk getır .kan talılı yaptır. Rahım fılmı cekıtr . gerısını doktorun sana zaten anlatır canımcım. ha bırde 21.gun adetının progesteron testı yaptır sımdılık bunlar gerekıyor . yumurtlama takıbı yaptırırsın vs vs...ınsALLAH tez zamanda olur arkadasım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…