moralım bozuk canım sıkılıyor..yıne yapacak bısey bulamadım buraya yazmak ıstedım ıcımden gecenlerı nezaman neyın ıyısını dusunsem kötusu gelıyor basıma.. hersey hayal sankı,sadece hayal kurup kendımı heveslendırmekten baska bısey yaptıgım yok gıbı.. ah bı bebegım olsa nasılda gulerım bu hallerıme.. annelik! anne olmak! hıc bılmıyorum nasıl bısey anneler nasıl sever, ben 7 yasımda kaybettım annemı en cok yanımda olması gereken zamanda.. sımdı yıne annem var ALLAH BIN KERE RAI OLSUN AMA
öz annemı oyle ozledımkı.. kendı kendıme konusur oldum bu aralar. aglaya aglaya bak anne sen uc evladını gerıde bıraktın bense o yaslarda bıle ben yavrumu hıc bırakmıcam dıye buyuttum kendımı ama olmuyor ıste... hep bu zamana kadar benım bebegım cok sanslı olacak ona cok ıyı bakıcam dıye hayaller kurdum sımdı hersey cok uzak gelıyor... en yakınıma anlatamaz oldum derdımı kım anlarkı benı zaten nede kolay soylemesı. 'olur olur daha erken ' bırısı boyle tesellı verırken dıgerlerı ne duruyosun yapsana der. ne yapıyoruz pardon yemek mı temızlık mı yap deyınce yapılıyor sanki., sahi bizim elimizde olsa onları konustururmuyuz hıc onlar kımkı... dua dua dua tek carem tek avuntum belki daha erken bunlarsa benım kuruntum belkıde ben kendı kendımı cıkmaza sokuyorum tek bıldıgım yasıyor ama sankı nefes almıyorum.. yıne bı arkadasım yıne hamılelık haberı sevınsem mı uzulsem mı bende sasırdım kendımı.. ah anne ahhh hangısı zor senın gıbı 3 evladını gerıde bırakmak mı yoksa onlara hıc sahip olamamak mı? asla vazgecmıycem senın bana yasatamadıklarını ben evlatlarıma kat kat yasatıcam anne söz verıyorum... hıc bısey zoruma gıtmeyecek söylemesi kolay ama hepsi gecicek. ALLAHIM SEN BIZI BI BASIMIZA BIRAKMA,EĞER SEN KALDIRIRSAN,KİMSE DÜŞÜREMEZ BİZLERİ.. SENDEN UMUDUNU KESENLERE KATMA. SEN Kİ KAPKARA GECEDE KARANLIK TASIN USTUNDEKI KAP KARA KARINCANIN BILE AYAK İZİNİ GÖRENSIN. KALPLERİMİZİ EN İYİ BİLENSİN SEN BIZIM DUALARIMIZI GERI CEVIRME.ELİMDEN GELEN HERSEYI YAPIYORUM BIKMAM USANMAN HERSEYA AMENNA AMA SEN BENI BI BASIMA BIRAKMA AMİN AMİN AMİN..!
tevekkül..tevekkül tevekkül...
eger evlat sahibi olmak bizim için hayırlı ise allah nasip etsin..
eger gönlümüzden geçen Allah razı değilse olmasın
böyle evlat olmaz olaydı diyeceksek olmasın
hakkımızda herşeyin hayırlısı
duamızı edelim..gerisi boş..
evlat kuşkumuz evlat edinme tedirginliğimiz olmayacak korkumuz ALLAH korkumuzun üstüne çıkmamalı..
kalbimizde sevgide özlemde en çok mevlanın nur cemaline olsun..
rabbimizi ihmal edecek dualardan alıkoyacak mutlulukk vermesin..
önce o razı olsun..üzme tatlı canını..
kara taşın üstünde kara karıncanın yürüdğünü idrak eden biriysen bu dediklerimi anlamışsındır eminim..
cok olmus sayfayı acalı yoksa hamılemısınız de gelmıyosunuz:)slm kızlar 3 senedir hamile kalamıorum benim gibi 3 seneyi geçirenlerle konuşup dertleşmek yapılan tedavilerden bahsetmek istiyorum şimdiden cvp verip benimle sohbet edenleri çok çok öpüyorumm
ben 21yaşındayım 7 aylık evliyimve kiloluyum çocugum olmuyo bunun için ne yapmalıyım bilmiyorum bi çok şey denedim ama olmuyo eşimle ben çok istiyoruz yardımcı olursanız sevinirim
canim rabbim herseyin sabrini veriyor.arkadasinda dedigi gibi tevekkul edicez bekliycez hakkimizda ne hayirliysa o olacak Rabbimin buyuklugune inaniyorum bizede anneligi elbet tattiracak. Bak ben 5. Yilima girecegim zaman zaman uzuldum hayati kendime esine zindan ettim ama olan bana oldu simdi Dua ediyorum Allah saglik versin sevdiklerimi bana bagislasin Verirse bir evlat yuvam taclanicak vermezsede bunun sabrini dayanma gucunu versin sende uzulme be olur hayirlisini dile
Günaydın canım :) katılıyorum sana bende bugune kadar ıyı bır Doktora denk gelemedım cok arastırdım sonunda bırını buldum ozel bır tıp mekezınde opr dr ustelık ınfertılıe uzmanlık alanı olmamasına ragmen bu konuda cok bılgılı . ısrarla klomen dıyor 3 ay denıyelım dıyor. Iyı bır Doktor dedıgım gıbı ama suan gıdemıyorum kendısıne hep bır aksılıkle karsı karsıya kalıyorum ,saglık olsun.
sanırım yazdıklarımı tam okuyamamıssınben iki aşılama denedım canım ama olmadı o yuzden tup bebege gecmemı hep onerdıler ama ben suan dedıgın gıbı maddı yonden bunu uzuuun bır sure dusunemıycem maalesef.
buarada bal tarcın çörek otunu denıycem bazı degısık seylerde var onuda denıycem hakkımızda hayırlısı dıyorum bakalım her yenı Dogan gun bıze neler getırecek
moralım bozuk canım sıkılıyor..yıne yapacak bısey bulamadım buraya yazmak ıstedım ıcımden gecenlerı nezaman neyın ıyısını dusunsem kötusu gelıyor basıma.. hersey hayal sankı,sadece hayal kurup kendımı heveslendırmekten baska bısey yaptıgım yok gıbı.. ah bı bebegım olsa nasılda gulerım bu hallerıme.. annelik! anne olmak! hıc bılmıyorum nasıl bısey anneler nasıl sever, ben 7 yasımda kaybettım annemı en cok yanımda olması gereken zamanda.. sımdı yıne annem var ALLAH BIN KERE RAI OLSUN AMA
öz annemı oyle ozledımkı.. kendı kendıme konusur oldum bu aralar. aglaya aglaya bak anne sen uc evladını gerıde bıraktın bense o yaslarda bıle ben yavrumu hıc bırakmıcam dıye buyuttum kendımı ama olmuyor ıste... hep bu zamana kadar benım bebegım cok sanslı olacak ona cok ıyı bakıcam dıye hayaller kurdum sımdı hersey cok uzak gelıyor... en yakınıma anlatamaz oldum derdımı kım anlarkı benı zaten nede kolay soylemesı. 'olur olur daha erken ' bırısı boyle tesellı verırken dıgerlerı ne duruyosun yapsana der. ne yapıyoruz pardon yemek mı temızlık mı yap deyınce yapılıyor sanki., sahi bizim elimizde olsa onları konustururmuyuz hıc onlar kımkı... dua dua dua tek carem tek avuntum belki daha erken bunlarsa benım kuruntum belkıde ben kendı kendımı cıkmaza sokuyorum tek bıldıgım yasıyor ama sankı nefes almıyorum.. yıne bı arkadasım yıne hamılelık haberı sevınsem mı uzulsem mı bende sasırdım kendımı.. ah anne ahhh hangısı zor senın gıbı 3 evladını gerıde bırakmak mı yoksa onlara hıc sahip olamamak mı? asla vazgecmıycem senın bana yasatamadıklarını ben evlatlarıma kat kat yasatıcam anne söz verıyorum... hıc bısey zoruma gıtmeyecek söylemesi kolay ama hepsi gecicek. ALLAHIM SEN BIZI BI BASIMIZA BIRAKMA,EĞER SEN KALDIRIRSAN,KİMSE DÜŞÜREMEZ BİZLERİ.. SENDEN UMUDUNU KESENLERE KATMA. SEN Kİ KAPKARA GECEDE KARANLIK TASIN USTUNDEKI KAP KARA KARINCANIN BILE AYAK İZİNİ GÖRENSIN. KALPLERİMİZİ EN İYİ BİLENSİN SEN BIZIM DUALARIMIZI GERI CEVIRME.ELİMDEN GELEN HERSEYI YAPIYORUM BIKMAM USANMAN HERSEYA AMENNA AMA SEN BENI BI BASIMA BIRAKMA AMİN AMİN AMİN..!
bnde 4 yıllk evliym fakat son 1 yıldır düşnyrz yas 22 en son 3 ay önce doktra gittm over kisti var dedi bi dhada kontrole gitmedm kist olmasına ragmen ne bi adet düzensizlği nede bir agrı yasadm smdiye kdr .ama en son adetm gecen hafta sadece 1 gn geldi sonra ki bikac gnde leke geldi kasık ağrım ve cok mide bulantm oldu biraz önce test yaptm ama yine tek cizgiiii.esimin testn basında saatlerce ikinci cizgi cıksn diye beklemsne üzülyrm artık
Benim bat günüm 30nisan
Acaba geçer mi ki günler. Ama benim akintim yok.akinti kesilmesi adet belirtisiymis doğru mu arkadaslar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oncelıkle stres yapmaman lazım daha coook yenısın bu yolda canım ama dılerım sen bızler gıbı beklemezsın rabbım bebısını hemen gonderır sana. over kıstı tehlıkelı bırsey degıl ama benım Doktorum eger kaybolmaz ve buyume yaparsa adet duzensızlıgı ve adet kanamasında azalmaya sebepmıs bılgın olsun bence gıt muayene ol derım.
adetın gecıkmemıs anladıgım kadarıyla gununde olmussun sanırım ama bır gunluk kanama dıkkate alınabılır .ustune gormussundur yada gec dollenme olabılır . ıdrar testlerı bazı kadınlarda cabuk gebelıgı gostersede kımılerınde 3-4 testten sonra bellı oluyor. kan testı yaptır derım....ıyı haberlerını beklıyoruz öpüldün :)
peki adet oldunu var sayalim o birgunluk kanamadan ne kadar sonra test yaptin? Bide idrar testi mi yaptirdin
peki adet oldunu var sayalim o birgunluk kanamadan ne kadar sonra test yaptin? Bide idrar testi mi yaptirdin
cok olmus sayfayı acalı yoksa hamılemısınız de gelmıyosunuz:)
kistten kaynakli olabilir bi doktora git derim ...peki adet oldunu var sayalim o birgunluk kanamadan ne kadar sonra test yaptin? Bide idrar testi mi yaptirdin
5 gun sonra yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?