hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

uzun zamandır foruma girmiyodum.bende aynı dertten muzdaribim malesef.3 senedir evliyiz.en başından beri ilaç kullanmaktayım.1 sene 2 ay oldu ilacı bırakıl o gün bugündür beklemedeyiz.hormon testleri,pko için vajinal ultrason yapıldı.çok şükür temiz çıktı eşimde varikosel var,ameliyat olacak 4 ay oldu bunu öğreneli ben ameliyat oldum o bu şu derken bi türlü olamadı birazda çekiniyo.öyle bi yerden ameliyar olmak için kendince ertelemeye çalışıyo.birde benim ameliyat zamanımda biraz rapor kullandı ondan dolayı olamıyo açıkçası.sıkıntı olmasın diye.
eşimin işyerinden arkadaşınında durumu eşimle aynıymış 1.5 senedir çocukları olmuyomuş cok doktora gitmişler.en sonra olarak 2 Rekat Namaz kılmışlar ilişkiden hemen önce peşinde ilişkiye girmişler ve şuan 4 aylık hamile.Hesap yapmışlar o güne tekamül ediyomuş.Allahım yar ve yardımcımız olsun gerçekten bende denemeyi düşünüyorum.Büyük Allah'ım bizede yardım eder inşallah...Gerçekten çok zor bi durum bend sonra evlenen herkesin kaç tane nerdeyse çocuğu var
Allah'ım düşmanımın başına bile vermesin..

merhabalar bıraz gec oldu cewap ama :) aslında durumlarımız cok benzıyor banada sebepsız ınferlıte dıyorlar dr un tanımı gıbı un var seker war helwa olacak DD ya olmamasından degıl en cok ıyı bır dr bulamamaktan umursanmamak tan sorunumu arastırmamalarından yoruldum ben hıc tedawı olmadım dıyorum vucuudum klomene asırı tepkı werıyor en son kı yumurtan 34 mm den kıste döndü catlatma ıgnesı wermedıgınden saolsun :) bence tüp bebek ıcın erken ya asılama dene bıtsısel kurler dene bnm gıbı madddı yonden yaptıramıyosan

Günaydın canım :) katılıyorum sana bende bugune kadar ıyı bır Doktora denk gelemedım cok arastırdım sonunda bırını buldum ozel bır tıp mekezınde opr dr ustelık ınfertılıe uzmanlık alanı olmamasına ragmen bu konuda cok bılgılı . ısrarla klomen dıyor 3 ay denıyelım dıyor. Iyı bır Doktor dedıgım gıbı ama suan gıdemıyorum kendısıne hep bır aksılıkle karsı karsıya kalıyorum ,saglık olsun.
sanırım yazdıklarımı tam okuyamamıssın ben iki aşılama denedım canım ama olmadı o yuzden tup bebege gecmemı hep onerdıler ama ben suan dedıgın gıbı maddı yonden bunu uzuuun bır sure dusunemıycem maalesef.
buarada bal tarcın çörek otunu denıycem bazı degısık seylerde var onuda denıycem hakkımızda hayırlısı dıyorum bakalım her yenı Dogan gun bıze neler getırecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…