- 2 Kasım 2013
- 372
- 39
- 48
- 34
hiloşum bakıyom bizi tarihi eser yaptın tabi yeni arkadaşları bulunca pabucumuz dama atıldı demi kıskandım bak :) şaka bi yana yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bundan sonra bol bol görüşürüz artık....hilalciiiiiim benim bugün pembişler göründü yarına kızmızılar gelir gene fos çıktı şuan okadar stresliyim okadar sinirliyim ki tutamıyorum kendimi herşey batıyo resmensenin şu hapla tüp ilgimi çekti onu ben de araştırmak istiyorum bakarsın nasibimiz ordandır.....
herkese iyi akşamlar kızlar
hilalcim herşeyin başı öncelikle kendi sağlığımız ve tabi eşimizin. bebek işide kısmetinde varsa o.sanırım biraz salmak gerekiyor işi ama tabi ne mumkun..ama sen en azından hamile kalabiliyorsun bu da bir adımdır.hepimizin olacak inşallah.benimde ablam hamile daha bikac gun once ogrendik. ikinci bebeği 2 yıldır olmuyordu ve dediğine gore umutları tukenmiş sadece 2 defa ilişki olmus ama tuttu işteyani vakti zamanı varmış. bir arkadası da tup bebekle cocuklarına kavusmus.kız nasılsa bundan sonra benim cocugum olmaz demiş hop arkasından bidaha normal yolla hamile kalmıs. ben ilk başlarda kendimi yedim gunlerce agladım.goğsumde kist olustu ama ne elde ettim hiçç. şimdi sadece dua ediyorum kendiimi topladım çok şükür..
canım cok gecmıs olsun senı cok ıyı anlıyorum benımde gogsumde cıkmısdı ama benımkısı kotu huyluydu kı ALLAHIMa ck sukur erken tehsısle hemencıcık tedavımı oldum 5 yıl gectı artık cok ıyıyım zaman zaman kendımı cook uzsemde dedıgın gıbı herseyın bası saglık. ıns ALLAH hersey gonlumuzce olur rabbım bebıslerımze kavusturur hepımızı kı ben zamanı gelınce olacagına ınanıyorum napalım dıyorum bızmde nasıbımız bu sekılmıs .herkes ılk geceden kalır hamıle bız anca kalıcaz....olsun olsun gec gelen bebek daha sanslı olur daha cok sevılır ...kız ben pamuklara sarar sarmalarım
bende dizilere dadandım akşamlar daha hızlı geciyo..takma arkadaşım genceciğiz yaa azcık gez toz kafa dağıt olur inşallah hepsi.
sebuşuuumm şeker pareeem :) nasılsın? kıskanma kıskanma ben senın ustune gül koklamam . bende bugun hastalandım cumartesı sabah doktora gıdıcem tedavıye ALLAHIN ıznı ıle baslıyoruz bır aksılık cıkmazsa.
üzüldüm yaaa nıye geldı kı pembısler ? benımde felaket agrım var kasıklarım yerınden cıkacak sankı . olsun oncelıkle kendı saglıklı olmalıyız kı bebıslerımıze ıyı Anne olabılelım .
Canım bak Eurofertıl ve Su Tüp bebek merkezı ızmırde yenı acıldı ben goruscem pazartesı bılgı almak ıcın senıde bılgılendırırım meraklanma.
ayrıca bır kac gundur sen yoktun asıl sen nerdesın de bakem bana
evet canım benim buay ben de öyle yapcam oooooooh sefam olsun allahın izniyle depresyondan çıkmak için bgn ilk adımımı attım gariiiii :) daha çok iş alıcam,daha çok gezicem oooooh tutmayın ülen beni :)
anaaaaam ben de bugün oldum kız aynı günlerde sonucu beklicez desene :) ben bgn deliriyodum ağrıdan ilaç almadan geçiremedim neyse şekerim bu ay bomba gibiyim takmıcam artık olursa olur demi ama yeter gariiiiii depresyonda gezdiğim bi kaçgündür görsen beni kocam kaçacak yer arıyodu resmen hani adam beni evden atsa yeridir okadar kötüydüm amaa geçti artıık stres yok kararım kesin.....hastane işine gelince git bakalım bi bilgileri haberleşiriz iyi olur yerinde gidip görmen neyse şeker öpüyorum seni kocamaan :)
tabi arkadaşım kısmette varsa,eger rabbim bu dünyaya bir ruh gondermeye karar verdiyse o ne olursa olsun gelir.
benim kistimi dr iyi huylu oldugunu gogus yapımın fibrokistik su toplamaya meyilli oldugunu soledi.kistler iyi huylu olsa bile vucutta kist bulunmamasının daha iyi olacagınnı soyledi.alalım dedi.cevremde de aldırma zararsızsa türüyor sonra diyolar.ne yapacagımı bilmiyorum.aslında baska birkac dr daha gidecegm ama once jinekolojikleri bi atlatayım da ona sıra daha gelmedi
Ivvit cnm ayni gunlerdeyiz bakalim ne olcak ne bitcek ama ben adet tarihimi bile hesaplamicam bosveeeer. Tatlum konusunca eurofertille sana haber veririm optun kocamanciklardan
günaydın şeker napon bakim anam ben bide grip oluyom gibi tüüüüh :)
günaydın tatlım, ıyıyım kocayı yolladım işe Doktoruma bakıyorum bırazdan da temızlıge baslıycam malum dıp temel adet donemlerınde yapıyorum dıger gunler hafıf gecıstırıyorum . cok gecmıs olsun canım ben atlattım 15 gun resmen cektım grıbı bırde ılac kullanmıyorum grıpken daha da uzun suruyor havalarda dengesız.guneslı gorunuyor ama cıktıgın zaman esir rüzgar. dıkkat et kendıne. benımde kasıklarım cok agrıyor ılacda ıcmek ıstemıyorum ....
sen ne yapıyorsun sabah sabah burda :2:
bende de annem var biz de onu izliyoruz benim bugün ağrım yok çok şükür ama dün vardı ilaç içmek zorunda kaldım bide cilt için de doktora gittim dün stresten heryerimde sivilceler çıkmıştı onunda ilaçları var bide grip ilacı alırsam oooh içmedim içmedim bu ay hapa boğcam kendimi gebelik de yok nasılsa :) benim temizlik yarına kaldı hem canım istemiyo hem de annem var kaytarıyom havada bulutlu zaten hiçbişey yapmak istemiyom yay pozisyonundayım totoş büyütücem bugün :)
ne güzel ,yapma boşer büyüt totoşunu. ben bugun yapayım bıtıreyım cunkı yarın eşim erken eve gelıyor temızlıgımı rahat rahat yapamıyorum e pazar gunlerın kayınvalıdeme gıtme gunu butun gun orda oluyoruz malum görümcemin durumunu anlatmıstım. kardeslıkler herkes orda toplanıyor moral olsun dıye. işte boyle sekercım. benım dunde agrım oldu ama ılk gunlerı damla damla gelıyor ıkıncı gun artık ALLAH ne verdıyse
sende dınlen madem hastasın zaten yorma kendını ınsan grıp olunca butun eklemlerı agrıyor kalkası gelmıyor vallahı....
sorma canım ben iyice şifayı kapmışım miğde bulantısı baş dönmesi ne ararsan var öbürü de foşur foşur mübarek iyice bitirdi beni.... görümcen nasıl oldu peki olumlu bi gelişme varmı inşallah ağrısı sızısı az oluyodur rabbim geçer hastalık versin herkese....
aynen bende de foşur foşurama sökülsün gıtsınde ben razıyım agrısına . cok sukur temızlıgımde bıttı azıcık yemek atıstırayım bır yandan aksam yemegını yapıcam sonra markete gıdıcem sonra bır banyo yapayım eeee aksam oldu işte .
Canım maalesef durumu hergun kötüleşiyor agrıları cok bakalım bugun ılac yazdırmaya gıdecektı agrıları ıcın . aglayıp duruyor ALLAHIM düşmanıma vermesın boyle dert
buarada Eurofertılle gorustum dr alev özaydı galıba .... hapla tüp bebek 35 yaş altı hastalarda yapılabılıyormus adetın 2.veya3. gun baslanıyor 2750 hastane alıyormus transfer ıvırı zıvırı var ya . 300 TL cıvarıda ılaclar tutuyormus. hangı ılaclar oldugu sıtede yazıyor tek tek. genelı ucuz ama bır tanesı 200 cıvarıydı rahım destekleyıcı mı ne . neyse yanı bılgın oldun benım aklıma yattı . bakalım yaza kadar bırseycık olmazsa yuz yuze konusmak ıcın gıdıcez eşimle.
deme be üzüldüm şimdi allah çok çektirmesin ozaman elden duadan başka bişey gelmez..... eeee hastane şartları iyiymiş hem diğerinden daha ucuza maloluyor dur bakalım dediğin gibi olmazsa soluğu orda alırız benim de aklıma yattı ben de araştırdım biraz iyi yani bakalım bekleyelim de biraz sonrası allah kerim :)
Kızlaaaarrrr selam. .. ohhh temizlikler yapıldı ellerinize saglik ....
Simdi ben pkolouyum yumurtlams zsmanimi hesaplayamiyorum... adetim 2 kasimda basladi 3 gun suruyo zaten 5inde bitti. 10 kasimda bir calisma yaptık
.. bugun 15iiiii .... ne zaman test yapmalıyım sizce... tek cizgi gorunce cok moralum bozuluyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?