Doktoeumda engel değil ama biraz zzamanki izatir dedi tatlim...sanirim ondan hamile kalamiyirum ben
2 gun gecikmeyle lanet olasi kirmizilari gordum bu sabah bu ayda olmamis simdi sali gunu dr gidip hormonlarima baktircam
Bende rahım tup fılmı cekılecegım sırada ıptal ettım tatılden sonra yaptırırız dedım ve o ay hamıle kalmısım. İnsallah Allah tez zamanda nasıp eder arkadasım. Kafanı rahatlatmaya ve pozitif düşünmeye bak..
Canım benim çok teşekkür ederim.Rahim filmini çektirdim tamda tatile çıkacağımız gündü biraz zor oldu benim için ama ertelemek istemedim.İnşallah bu ay olur.Sende hayırlısıyla evladını kucağına alırsın inşallah
rahim filminden sonra hamile kalanlar varmış inş sende onlardan olursun canım
İnşallah o kadar çok istiyorum ki hatta bugün rüyamda gördüm yine, hamileymişim..
kızlar benim adet döngüm 31 gün bugun regl olmam gerekiyordu olmadım regl olmadım ağrım yok sadece göğüslerim sızlıyor ve beyaz akıntım var ama dün test negatif beklemeliyim sanırım
kizlar mrb!
ben de 6 aydir ugrasiyorum bebek icin ve bu ay da olmadi malesef..
esimde de bende de bi sorun gorunmuyor..
bende beceremeyenlerdenim Eki Görüntüle 917397 adet gecikmesini bile becerdim ama bebişi beceremedim
1,5 yıllık evliyim canım yaşım 27 adetim tam 16 gun geçti ilk defa bu ayKac senelik evlisin canim nekar zamandir ugrasiyosun hamile kalmak icin veee yasin kac ?
1,5 yıllık evliyim canım yaşım 27 adetim tam 16 gun geçti ilk defa bu ay
naptın canım gelen giden varmı inş yoktur..
bikaçgün daha bekle bebişin seninledir inş ..
bi sorun yokmuş canım ne güzel sorun olunca daha stres oluyo kendimden biliyorum hiç anne olmucakmışım gibi geliyo bazen..
buda beni yiyip bitiriyo :-(
Valla bilemedim ki cnm sorun olsa cozum yolu bulunur elbet ama boyle de olunca bi sey yapamiyolar malesef..aylar gectikce insanin stresi de artiyo..
merhaba kızlar..geçen ay korunmayı bıraktık.ilk denemeydi.başarısız olduk.bugün adet oldumadet olunca sanki hamile olamayacakmışım hiç bir zaman gibi hissettim.adetlerim düzenli.ilk denemede hamile kalanlar nasıl kalıyor acaba merak ediyorum.off ne zor şeymiş.
canlarim nasilsiniz ben hic iyi degilim artik umutlarim tukeniyor sanki bu ayda kirmizilar yetistiler kendime de anlam veremiyorum 3 yil olmadi ama her ay evet bu ay diyorum artik bu ay demeyecegim zaten benim istememmle degil bunu iyi anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?