Canım öncelıkle Allah yardımcın olsun şimdiki tıpda tedavıyle herşeyi yapıyorlar artık umut yıtırmemek gerekli.Gençsin henuz İnş bir an önce kavusursun bebegıne.
Allahın mucızelerı asla sual olunmaz evet. Ama bende şunu anlatayım benımde 17 yasımda yumurtalıgımda görulen buyuk bır kıst sonucu dogum kontrol hapı verılmıstı kulandım doktor 3 ay kullan dedi. EE tabı ben ne bıleyım bu hapların ara verılerek kullanılcagını.Velhasıl kelam bu sebepten 3 ay regl olmadım
Daha sonrasında çok korkutuldum amelıyat gunu v.s aldık onkolojı hastanesıne gıdıyordum bu arada. Amelıyat olursan çocugun olmaz v.s bır suru sey duydum olmadım amelıyat. Daha sonrası 5 6 ay sonra tekrar gıttım dedım olucam amelıyat psıkolojıyle yaşanmaz. Ama bu seferde kist yoktu :44: sonra geçtıgımız yıl yıne agrılarım basladı tekrar gıttım aynı kist aynı boyutda duruyordu
Doktor regl den sonra gel bıdaha dedı.Gittim kaybolmuştu.Sonra doktorun bana açıkladıgı bazı kistler bu sekılde olusup regl dönemlerınde kayboluyormuş. Neden oluştuguyla ılgılıde bişeyler demıstı ama net hatırlamıyorum şimdi.Yani aynı şey kısmen benımde basıma geldı.Şuan 23 yasındayım Allaha şükür hiç bişeyim kalmadı gerı gelmıyor artık. Bende bebek istiyorum ama henuz kalmadım bakalım kısmet :)