Sağlık olsun canım ümidini kesmeBende gece adet oldum cok kötüydüm parmak büyüklüğünde bi parça düştü neydi bilmiyorm sancıdan sabaha kadar uyumadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık olsun canım ümidini kesmeBende gece adet oldum cok kötüydüm parmak büyüklüğünde bi parça düştü neydi bilmiyorm sancıdan sabaha kadar uyumadım
8 martta 192çıkmıştı bide dün vermiştım sonuç çıkmış 1688 nasılGözün aydın canım yarn daha cok belli olur
Maşallah cnm venim bence bu gün 2 kese birden göreceksin bana öyle geliyor. Bu gün regl üstünden kaç gün geçti8 martta 192çıkmıştı bide dün vermiştım sonuç çıkmış 1688 nasıl
2 güne bir 2 katından fazla arttı8 martta 192çıkmıştı bide dün vermiştım sonuç çıkmış 1688 nasıl
Bende bu gün hormon tahlili verdim baksınlar bi bu parçalar neyden kaynaklı hormonlar mı bozuldu8 martta 192çıkmıştı bide dün vermiştım sonuç çıkmış 1688 nasıl
5Maşallah cnm venim bence bu gün 2 kese birden göreceksin bana öyle geliyor. Bu gün regl üstünden kaç gün geçti
İyi yaptın ne varsa çıkıyo benden de aldılar bakalımBende bu gün hormon tahlili verdim baksınlar bi bu parçalar neyden kaynaklı hormonlar mı bozuldu
parça çıkması hepsi enfeksiyon iltıhap temizlenıyo bir yandan da ama ne kdr bilebiliriz ki ıyı yaptınBende bu gün hormon tahlili verdim baksınlar bi bu parçalar neyden kaynaklı hormonlar mı bozuldu
Aynn öyle en son Eylül'de bakılmışparça çıkması hepsi enfeksiyon iltıhap temizlenıyo bir yandan da ama ne kdr bilebiliriz ki ıyı yaptın
Bu gün kaçta randevun
Ya bugün sabahtan gidecektim ama testlerin yarısı çıkmamıştı gıtmedım E nabızdan baktığıma göre bende yarın gidecemBu gün kaçta randevun
Şimdi hepsi çıkmış gözüküyorYa bugün sabahtan gidecektim ama testlerin yarısı çıkmamıştı gıtmedım E nabızdan baktığıma göre bende yarın gidecem
Git bence canm en azından ilaça filan başlatır geç kalmaŞimdi hepsi çıkmış gözüküyor
Bende gitmek istiyorum eşim işte msj attm bakalım çıkabilirse gideceğizGit bence canm en azından ilaça filan başlatır geç kalma
Evet haklısınız can sağ olmayınca istenilenin keyfi olmuyor ağrıdan, sızıdan başka bir doktora gittim dün göbek için inşallah sonuç verir bu seferRabbim can sağlığı versin tez vakitte inşallah şifa bulursun bence kafana göre bişey yapma ,eğer başka doktora görünmediysen mutlaka çok iyi doktora gitmen şart bu durumda, bide böyle bir sıkıntın varsa önceliğin bu olsun. yanlış anlama sakın önce can sağlığı ..bebek hertürlü olur tıp ilerledi 50 yaşında kadın bile tüp bebekle hamile kalabiliyor bunlar gelir geçer ama sağlık gibisi yok inanki
Hadi hayırlısı kuzum haber ver banaBende gitmek istiyorum eşim işte msj attm bakalım çıkabilirse gideceğiz
Benimki miğdeme çıkmış sanki yeri orası gibi aylardır inmedi ordanAyaklarını duvara daya poponu iyiyce yaklaştır duvara ellerini kasıklrına at göbek deliğine doğru bastırarak elinle cekeceksin canm
Doktorlar anlamaz canm bunu bi ebe bul onlar anlıyorBenimki miğdeme çıkmış sanki yeri orası gibi aylardır inmedi ordan