Arkadaşımın komple safrası yok aldırdı 3 çocuğu varKızçelerim ben yeni evliyim 4 aydır deniyoruz olmuyor normal mi hast gittim herşey temiz ama göbeğim hep düşmüştü bu 4 ayda göbeği düşüpte hamile kalan var mı Allah ol derse olurda tabi yada safra kesesinde taş olupta bundan kaynaklı göbeği düzelemeyen var mı denemediğim birşey kalmadı düzelmiyor ya önceden düzelirdi şimdi yok regl 3 gün var ama regl olucam sanırım yine aynı belirtiler
İnşallahArkadaşımın komple safrası yok aldırdı 3 çocuğu varnasip bu işler allah ol der olur ve 4 ay normal bence 1 sene sonra olmazsa doktor zaten tedaviye başlıyor kafama takma olur temiz miş herşey zaten
Rabbim can sağlığı versin tez vakitte inşallah şifa bulursunİnşallahama safra kesesi göbeğimin düşmesine mi sebebiyet veriyor onu anlayamıyorum önceden yerine gelirdi şimdi hiç gelmiyor çok acı veriyor bana hayatım zehir oldu yürüyecek halim yok inananın doktorlarda anlamıyor o ne diyolar geçen bardak çekeyim dedim göbeğimi yaktım çaresizlik çok kötü birşey Rabbim daha büyük dert vermesin
13 gün pozitif görüp 16. Adet olmuştum ilk ovitrel vuruldugum ayKızlar aranızda ovitrelle iğnesi vurulan varmı benimde regle 5-6 gün kaldı 11.ci ve 14. Gün negatif sonra bidaha yapmadım test..
Bilirim o acıyı bende cok oluyor agırlıl kaldırınca benim annem yapabiliyor onu hemen yerine koyuyor . Ayaklarını duvara daya kasıklarından yukarıya doğru çek canm oda yerine getiriyor. Etrafında eski ebelerden bulabilsen onlarda koyuyor yerineİnşallahama safra kesesi göbeğimin düşmesine mi sebebiyet veriyor onu anlayamıyorum önceden yerine gelirdi şimdi hiç gelmiyor çok acı veriyor bana hayatım zehir oldu yürüyecek halim yok inananın doktorlarda anlamıyor o ne diyolar geçen bardak çekeyim dedim göbeğimi yaktım çaresizlik çok kötü birşey Rabbim daha büyük dert vermesin
Bahsettiğim ayda adet oldum zaten canmHaber varmı
Yaa çok geçmiş olsun üzüldüm kimyasal mı oldu acaba?13 gün pozitif görüp 16. Adet olmuştum ilk ovitrel vuruldugum ay
Hiç bilmiyorum adetin 3. Günü gittim 1.20 cıkmıştı betaYaa çok geçmiş olsun üzüldüm kimyasal mı oldu acaba?
Hayırlısı olsun canım iğne etkisi de olabilir tabi hormon yüklüyoruz sonucta herşeyin hayırlısını diliyorumHiç bilmiyorum adetin 3. Günü gittim 1.20 cıkmıştı beta
İlk ayınmı senin iğnede ilk ayda cok belirti oluyor gercektenHayırlısı olsun canım iğne etkisi de olabilir tabi hormon yüklüyoruz sonucta herşeyin hayırlısını diliyorum
Bilirim o acıyı bende cok oluyor agırlıl kaldırınca benim annem yapabiliyor onu hemen yerine koyuyor . Ayaklarını duvara daya kasıklarından yukarıya doğru çek canm oda yerine getiriyor. Etrafında eski ebelerden bulabilsen ayaklar
Nasıl yani canım ayaklarımı duvara dayayıp kendimi geriye doğrumu iteyim yoksa mekik çeker gibi kaldırayım mı kendimi birde bunu deneyeyim çok teşekkür ederim hangi şekilde kusura bakma tam anlayamadımBilirim o acıyı bende cok oluyor agırlıl kaldırınca benim annem yapabiliyor onu hemen yerine koyuyor . Ayaklarını duvara daya kasıklarından yukarıya doğru çek canm oda yerine getiriyor. Etrafında eski ebelerden bulabilsen onlarda koyuyor yerine
Ayaklarını duvara daya poponu iyiyce yaklaştır duvara ellerini kasıklrına at göbek deliğine doğru bastırarak elinle cekeceksin canmNasıl yani canım ayaklarımı duvara dayayıp kendimi geriye doğrumu iteyim yoksa mekik çeker gibi kaldırayım mı kendimi birde bunu deneyeyim çok teşekkür ederim hangi şekilde kusura bakma tam anlayamadım
Hayır 2.ci iğnem ve asla yan etki yaşamıyorum :) bu yan etkileri yaşayanlara da bu yüzden çok şaşırıyorumİlk ayınmı senin iğnede ilk ayda cok belirti oluyor gercekten
doktor küçük bir kese görüyorm dediGönlünü ferah tut canm artmıştır keseyi bile görürsün bence pazartesi günü
doktor küçük bir kese görüyorm dedi
Yine kan testi idrar falan istedi yarın gel bakalım sonuçlara dedi en son 5 gün önce vermiştim foto attım ultrason
Gözün aydın canım yarn daha cok belli olurdoktor küçük bir kese görüyorm dedi
Yine kan testi idrar falan istedi yarın gel bakalım sonuçlara dedi en son 5 gün önce vermiştim foto attım ultrason
Ben ilk ayda yasadım 2 ayda hiç bir şey yaşamadmHayır 2.ci iğnem ve asla yan etki yaşamıyorum :) bu yan etkileri yaşayanlara da bu yüzden çok şaşırıyorum
Bende gece adet oldum cok kötüydüm parmak büyüklüğünde bi parça düştü neydi bilmiyorm sancıdan sabaha kadar uyumadımdoktor küçük bir kese görüyorm dedi