- 14 Nisan 2022
- 402
- 75
- 25
Benxe de değerlerin iyi. Şimdiden drla konuş ne gerekiyosa yap. Sağlcakla kucaöına alırsın İnşaAllah canım. Bizim için de dua etTmm canım
Canım iyi değerlerin yaa gayet iyi iyi ol dua et bana bizi de bırakma
Yeğenim için sağlık ocağına gittim sağlık raporu için o ara değerlerımi aile hekime söyledim folik asit yazdı acaba kullansammı doktor muaanesı olmadan zararlı olur mu kiCanım iyi değerlerin yaa gayet iyi iyi ol dua et bana bizi de bırakma
İnşallah hayırlı haberler alırsın düşürme modunu daha regl olmadınKızlar merhaba benim de 4 günüm var sabah kaset test yaptım negatif çıktıbirazcık modum düştü inşallah hamileyimdir
Evet de ne biliyim sağdan soldan ara ara kasığıma ağrı batıyor belim ağrıyor ama inşallah bakalımİnşallah hayırlı haberler alırsın düşürme modunu daha regl olmadın
Hemen başlamalısın, hatta gebelikten en az 2 al önce kullanılması gerekiyor, hiç bir zararı yok, aksine bebeğin beyin öe omurilik gelişimi için çok önemli. Youtube'ye folikasit yazıp doktorları dinle istersen.Yeğenim için sağlık ocağına gittim sağlık raporu için o ara değerlerımi aile hekime söyledim folik asit yazdı acaba kullansammı doktor muaanesı olmadan zararlı olur mu ki
Benim adetim geçtikten sonra yaptığım erken gebelik testim negatif çıktı, bir hafta sınra kaset test kabak gibi pozitifti. Adet olana kadar umut var.Kızlar merhaba benim de 4 günüm var sabah kaset test yaptım negatif çıktıbirazcık modum düştü inşallah hamileyimdir
Ayy inşallah yaa bakalım 4 gün var hamileyimdir umarımBenim adetim geçtikten sonra yaptığım erken gebelik testim negatif çıktı, bir hafta sınra kaset test kabak gibi pozitifti. Adet olana kadar umut var.
Evet de ne biliyim sağdan soldan ara ara kasığıma ağrı batıyor belim ağrıyor ama inşallah bakalım
TamamHemen başlamalısın, hatta gebelikten en az 2 al önce kullanılması gerekiyor, hiç bir zararı yok, aksine bebeğin beyin öe omurilik gelişimi için çok önemli. Youtube'ye folikasit yazıp doktorları dinle istersen.
Testi ne zman tekrarlıyorsun canm yükseliş varmı diye kontrol edeceksin dimi
Canm keşke erken gebelik testi yapsaydın regl gününde normal kaset test yapardınKızlar merhaba benim de 4 günüm var sabah kaset test yaptım negatif çıktıbirazcık modum düştü inşallah hamileyimdir
Yaa onlarda yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar ya ne biliyimCanm keşke erken gebelik testi yapsaydın regl gününde normal kaset test yapardın
Kaset testler düşük betayı algılamadıgı için dedim bende canmYaa onlarda yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar ya ne biliyim
Anladım kuzum yaa bakalım 3gün var ya bekleyim bitaz daha ama şuan asırı bir bel ağrısı ve kasıklarıma ağrı giriyor Sanki regl olucakmışım gibiKaset testler düşük betayı algılamadıgı için dedim bende canm
Testi yapmıyorum artık kanda 192 çıktı adete bır ıkı gün kala pazartesi tekrar gıdıcem sonucu öğrenirım adetten dört gün önce testlerı tekrarladım zaten gıttıkce koyulaşıyodu canımTesti ne zman tekrarlıyorsun canm yükseliş varmı diye kontrol edeceksin dimi
Test derken zaten kan testini bahsetmiştim canmTesti yapmıyorum artık kanda 192 çıktı adete bır ıkı gün kala pazartesi tekrar gıdıcem sonucu öğrenirım adetten dört gün önce testlerı tekrarladım zaten gıttıkce koyulaşıyodu canım
En son Çarşamba vermiştin her halde bu günde kan verseydin tam artışı görürdünTesti yapmıyorum artık kanda 192 çıktı adete bır ıkı gün kala pazartesi tekrar gıdıcem sonucu öğrenirım adetten dört gün önce testlerı tekrarladım zaten gıttıkce koyulaşıyodu canım
Aynen öyle olmuştu valla kan bi kere verdim inşallah artmıştır düzgün bi şekilde pazartesi gidicem hasteneyeEn son Çarşamba vermiştin her halde bu günde kan verseydin tam artışı görürdün