- 7 Şubat 2022
- 2.692
- 1.790
- 27
Gönlünü ferah tut canm artmıştır keseyi bile görürsün bence pazartesi günüAynen öyle olmuştu valla kan bi kere verdim inşallah artmıştır düzgün bi şekilde pazartesi gidicem hasteneye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönlünü ferah tut canm artmıştır keseyi bile görürsün bence pazartesi günüAynen öyle olmuştu valla kan bi kere verdim inşallah artmıştır düzgün bi şekilde pazartesi gidicem hasteneye
Hafî inşallahGönlünü ferah tut canm artmıştır keseyi bile görürsün bence pazartesi günü
Canım ne yaptınGeçen ay da aynı şeyleri yaşadım adet günü silik çizgi cıktı 2. Gün regl oldum . O yüzden korkuyorum ya
Test yaptınmıCanım ne yaptın
Yaptım ama hiç bir şey cıkmadı adette olmadım henüz hiç belirti yokTest yaptınmı
Adetin düzgün müYaptım ama hiç bir şey cıkmadı adette olmadım henüz hiç belirti yok
Evet her zaman düzenli gününde olurAdetin düzgün mü
Ya sen bu ay olmasa bile gelecek ay hamile kalıcaksın inşallahEvet her zaman düzenli gününde olur
Ben öyle hissediyorumYa sen bu ay olmasa bile gelecek ay hamile kalıcaksın inşallah
Ne zamandır istiyorsunuz çocuk ?Selam kızlar
Hamiş olanlar ve ya olmak isteyenler vardır gelin burda birlikte bekleyelim. Regl 6 gün kala nasıl belirtileriniz vardı?
Uzun zamandırNe zamandır istiyorsunuz çocuk ?
Ayy inşallah canm ya şu an cok kötüyüm adet olmadım ama göğüslerim cok fena agrıyor başım cok agrıyor acaba geç döllenme olup bi kaç gün sonra cıkarmıYa sen bu ay olmasa bile gelecek ay hamile kalıcaksın inşallah
Allah'ım inşallah kısa sürede nasip eder hepimizeUzun zamandır
İnşallah çıkarAyy inşallah canm ya şu an cok kötüyüm adet olmadım ama göğüslerim cok fena agrıyor başım cok agrıyor acaba geç döllenme olup bi kaç gün sonra cıkarmı
Belli olmaz ki stress yapma sakin kafa ile olAyy inşallah canm ya şu an cok kötüyüm adet olmadım ama göğüslerim cok fena agrıyor başım cok agrıyor acaba geç döllenme olup bi kaç gün sonra cıkarmı
İnşallah canmİnşallah çıkar
Hiç sakin olamıyorum bu gün o kadar kötüyüm ki başım ve ayaklarım cok agrıyor afet olamadığım için her haldeBelli olmaz ki stress yapma sakin kafa ile ol
Haber varmıKan verseydim en azından kimyasalmı değilmi bilirdim en azından hamile kalabiliyormuşum diye sevinirim
Kızçelerim ben yeni evliyim 4 aydır deniyoruz olmuyor normal mi hast gittim herşey temiz ama göbeğim hep düşmüştü bu 4 ayda göbeği düşüpte hamile kalan var mı Allah ol derse olurda tabi yada safra kesesinde taş olupta bundan kaynaklı göbeği düzelemeyen var mı denemediğim birşey kalmadı düzelmiyor ya önceden düzelirdi şimdi yok regl 3 gün var ama regl olucam sanırım yine aynı belirtilerSelam kızlar
Hamiş olanlar ve ya olmak isteyenler vardır gelin burda birlikte bekleyelim. Regl 6 gün kala nasıl belirtileriniz vardı?