Evde başka testim yoktu çıkıp almaya da üşendimTekrarlamadın mı daha sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde başka testim yoktu çıkıp almaya da üşendimTekrarlamadın mı daha sen
O zaman adetin gecikmesini bekleEvde başka testim yoktu çıkıp almaya da üşendim
Belki yerleşmedir?Evet çok az gelmiş afedersin pet taktım bi iki damla gibi
Bilmiyorum şu an zaten hiiiç yok gelmediBelki yerleşmedir?
Ya sen bi test mi yapsan acaba ben bi heyecanlandımBilmiyorum şu an zaten hiiiç yok gelmedi
Ya evde testler var ama onlar adet geciktirme sonrası yapılan kaset test erken değilYa sen bi test mi yapsan acaba ben bi heyecanlandım
regl gelme belirtileri yaşadım göğüslerde hassasiyet, akıntı, şişlik, baş ağrısı, ara sıra çıkan ateş. 1 hafta gelmeyince artık bi test yapayım dedim.Ne gibi belirtilerin oldu senin
bende temizlik yapınca akıntı geliyor bende regl olucak sanırım
Benim kasıkarım çok ağrıyor yaa regl 2 gün de var sanırım erken olucamBilmiyorum şu an zaten hiiiç yok gelmedi
Ayy ben dün bir baş ağrısı yaşadım koparacaktım başımı. E test yapınca ne çıktıregl gelme belirtileri yaşadım göğüslerde hassasiyet, akıntı, şişlik, baş ağrısı, ara sıra çıkan ateş. 1 hafta gelmeyince artık bi test yapayım dedim.
şuan 6+2 görünüyorum uygulamaya göre. akıntı hala devam ediyor. şeffaf ve kokusuz. göğüs hassasiyeti arttı. ve baş ağrısı da hep var
bekleyelimmmBenim kasıkarım çok ağrıyor yaa regl 2 gün de var sanırım erken olucam
Yok yaa kötü ağrıdı regl gibibekleyelimmm
2 gün kaldı olsun sen gene böyle devam et çok ümitlenmeYok yaa kötü ağrıdı regl gibi
bayaa belirgin bi çift çizgi çıktı :) sağlık ocağına kan verdim salı günü sonucu çıkmadı beklemedeyim. akşamda özelde vereceğim onun sonucu hemen çıkar. aradaki artışı karşılaştırmış olurum. henüz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum.Ayy ben dün bir baş ağrısı yaşadım koparacaktım başımı. E test yapınca ne çıktı
Ayyyy haydi hayırlı olsun umarım bu sefer sağlıklı büyür bebeğinbayaa belirgin bi çift çizgi çıktı :) sağlık ocağına kan verdim salı günü sonucu çıkmadı beklemedeyim. akşamda özelde vereceğim onun sonucu hemen çıkar. aradaki artışı karşılaştırmış olurum. henüz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum.
geçen yıl maalesef 5. haftada gelişim durdu ve kürtaj yapıldı. o zaman sürekli doktora gidiyordum. kese görelim haftaya gel. kese göründü içini görelim haftaya gel. içi göründü kalp atışı duyalım haftaya gel. ve sonrası maalesef gelişim durdu. bu sefer bu haftaya yine gel haftaya yine gel durumlarını yaşamak istemiyorum. bakalım hepimiz için hayırlısı
ay bildiğin regl ağrısını dün banyo yıkadım üşüttüm ondan2 gün kaldı olsun sen gene böyle devam et çok ümitlenme
İnşlallah güzel bir haber alırsın inşallahbayaa belirgin bi çift çizgi çıktı :) sağlık ocağına kan verdim salı günü sonucu çıkmadı beklemedeyim. akşamda özelde vereceğim onun sonucu hemen çıkar. aradaki artışı karşılaştırmış olurum. henüz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum.
geçen yıl maalesef 5. haftada gelişim durdu ve kürtaj yapıldı. o zaman sürekli doktora gidiyordum. kese görelim haftaya gel. kese göründü içini görelim haftaya gel. içi göründü kalp atışı duyalım haftaya gel. ve sonrası maalesef gelişim durdu. bu sefer bu haftaya yine gel haftaya yine gel durumlarını yaşamak istemiyorum. bakalım hepimiz için hayırlısı
Kızlar ben regl oldum yarışmacılara başarılar2 gün kaldı olsun sen gene böyle devam et çok ümitlenme
Merhaba ben yeni üye oldum bende gebelik istiyorum aralıkta kımyasal gebelik gecirdım malesefSelam kızlar
Hamiş olanlar ve ya olmak isteyenler vardır gelin burda birlikte bekleyelim. Regl 6 gün kala nasıl belirtileriniz vardı?
Hoşgeldin aramıza ben yokum da pekMerhaba ben yeni üye oldum bende gebelik istiyorum aralıkta kımyasal gebelik gecirdım malesef
Ozmdan beri korunmuyorum hala bişy yok
Bu ay yumurta günü değerlendırdık
Reglime 7gun var acıkma göğüs hasıseyti ara ara kasık ağrısı ve gece aşırı terleme bide vücut ısısı
HoşbuldumHoşgeldin aramıza ben yokum da pek