Bende kist var ondan oluyor ama hep ağrılı benim erken oldu sadeceYaa senin de mi hem erken geldi hem aşırı sancılı, bak bugün 4. Günüm hala sancım tam geçmedi ben hiç böyle regl yaşamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kist var ondan oluyor ama hep ağrılı benim erken oldu sadeceYaa senin de mi hem erken geldi hem aşırı sancılı, bak bugün 4. Günüm hala sancım tam geçmedi ben hiç böyle regl yaşamadım
Bende öyle düşünüyorumStresten gecikmiştir yaa herkeste öyle oluyor mevsim geçişi birde
Ama bebek de olabilirr bak benim sabah bi anda ağrı başladı olduBende öyle düşünüyorum
Geldi oldum ama çok enteresan bi şey oldu böyle neden oldu bilmiyorumAma bebek de olabilirr bak benim sabah bi anda ağrı başladı oldu
Hayrıdır inşallah ne olduGeldi oldum ama çok enteresan bi şey oldu böyle neden oldu bilmiyorum
Ne oldu ki?Geldi oldum ama çok enteresan bi şey oldu böyle neden oldu bilmiyorum
E çünkü gene gelmiyorHayrıdır inşallah ne oldu
Gelmiyor şu an hayır ilaç kullandım da kesiliyor desem yooo hiç ilaç kullanmadımNe oldu ki?
Aaaaaaaaaa test yap testBenim bugündü olmadım. Bacaklarım patlayacak gibi ağrıyor. Ama karnımda hiç ağrı yok. Yarın sabah test yapmak istiyorum. Ama adet olacağımı da biliuorum
Sen bence bi doktora git yarın ya da test yap emin ol başka bir şey varsaE çünkü gene gelmiyor
Gelmiyor şu an hayır ilaç kullandım da kesiliyor desem yooo hiç ilaç kullanmadım
İnşallah bebiş vardır inşallahBenim bugündü olmadım. Bacaklarım patlayacak gibi ağrıyor. Ama karnımda hiç ağrı yok. Yarın sabah test yapmak istiyorum. Ama adet olacağımı da biliuorum
Bence kan ver en iyisi kan vermekE çünkü gene gelmiyor
Gelmiyor şu an hayır ilaç kullandım da kesiliyor desem yooo hiç ilaç kullanmadım
Benim güxikmelerim oluyo. 1 hafta falan. Nisan ve haziran ayında 19 gün falan gecikmişti. O yüzden yapmak istemiyorum. Ama yarın ilk idrarla yapıcamAaaaaaaaaa test yap test
İnşaAllah. Hepimizin olsunİnşallah bebiş vardır inşallah
Ayyy bize de haber ver muhakkak çok heyecanlıııBenim güxikmelerim oluyo. 1 hafta falan. Nisan ve haziran ayında 19 gün falan gecikmişti. O yüzden yapmak istemiyorum. Ama yarın ilk idrarla yapıcam
Bu kadar gecikmede bende normal değil ya pco var mı sendeBenim güxikmelerim oluyo. 1 hafta falan. Nisan ve haziran ayında 19 gün falan gecikmişti. O yüzden yapmak istemiyorum. Ama yarın ilk idrarla yapıcam
Bende gene çok az kanama olup bitti artık gerildim ben düzenli olan adetime neler oluyorBu kadar gecikmede bende normal değil ya pco var mı sende
Tamam kuzum. Ama hiç umutlu değilim açıkcası. İlk gebeliğimdeki gibi değilAyyy bize de haber ver muhakkak çok heyecanlııı
Hayır. Soeun da şu ki, hiç bir sorun yokken böyle şeyler oluyorBu kadar gecikmede bende normal değil ya pco var mı sende