AaaaaKızlar ben regl oldum yarışmacılara başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AaaaaKızlar ben regl oldum yarışmacılara başarılar
E erken olmuşsunHoşgeldin aramıza ben yokum da pek
Aynen erken geldi bu ay sende nasılE erken olmuşsun
Ben olmadım hala yani lekelenme sonrası daha gelmedi.. Aaa bebek o zaman yer aramış kendine erken geldiyseeeAynen erken geldi bu ay sende nasıl
Aynen erken geldi bu ay sende
Bencede benim öyle olmuştu erken oldum diğer ay hamile kaldım ama kimyasal olduBen olmadım hala yani lekelenme sonrası daha gelmedi.. Aaa bebek o zaman yer aramış kendine erken geldiyseee
Hadi yaBencede benim öyle olmuştu erken oldum diğer ay hamile kaldım ama kimyasal oldu
Ben olmadım hala yani lekelenme sonrası daha gelmedi.. Aaa bebek o zaman yer aramış kendine erken geldiyseeeBenim
Hadi ya
hıhımHadi ya
Bencede benim öyle olmuştu erken oldum diğer ay hamile kaldım ama kimyasal oldu
bu ay yumurta gününü değerlendirdik adete yedi gün kalmış şu an göğüs ağrısı kasık da ara ara ağrı vücuda size gece terleme iki gündür acıkmaBen olmadım hala yani lekelenme sonrası daha gelmedi.. Aaa bebek o zaman yer aramış kendine erken geldiyseee
Öyle mi oluyormuş ilk defa duydum geçen ay da tam olmamıştım bu ay da erken geldiBen olmadım hala yani lekelenme sonrası daha gelmedi.. Aaa bebek o zaman yer aramış kendine erken geldiyseee
Bennimkı bır ay geç oldum sonraki ay erken oldum bir sonraki ay da hamileydım ama bnimki kimyasal olduÖyle mi oluyormuş ilk defa duydum geçen ay da tam olmamıştım bu ay da erken geldi
Ay ben zaten olacağımı biliyordum. Ama çok ağrılı oluyor çokBennimkı bır ay geç oldum sonraki ay erken oldum bir sonraki ay da hamileydım ama bnimki kimyasal oldu
Anlıyorum hakkımızda hayırlısıAy ben zaten olacağımı biliyordum. Ama çok ağrılı oluyor çok
AminAnlıyorum hakkımızda hayırlısı
Bence yerini alıyo bebekkBende hala yok gene bi iki damla geldi devamı yok erken test yaptım sonuç negatif çok enteresan
Yaa senin de mi hem erken geldi hem aşırı sancılı, bak bugün 4. Günüm hala sancım tam geçmedi ben hiç böyle regl yaşamadımAy ben zaten olacağımı biliyordum. Ama çok ağrılı oluyor çok
Nasıl leke geliyor mesela ?Bende hala yok gene bi iki damla geldi devamı yok erken test yaptım sonuç negatif çok enteresan
Kasıklarım ağrıyor kesin regli olıcam devamı gelir hissediyorumNasıl leke geliyor mesela ?
Stresten gecikmiştir yaa herkeste öyle oluyor mevsim geçişi birdeKasıklarım ağrıyor kesin regli olıcam devamı gelir hissediyorum