Bilmiyorum hala gelmedi çok az gelmiş o kadarAyy yoksa yerleşmemi oldu inşallah güzel haber gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum hala gelmedi çok az gelmiş o kadarAyy yoksa yerleşmemi oldu inşallah güzel haber gelsin
Evet ben de çizgiyi gördüm. Gölge gibi varBak burda daha belli çizgi ama kararsız kaldım elimde başka test yok şuan. Bir de clearblue testin markası yalancı pozitif gösterdiğini hiç duymadım
Evet ben de çizgiyi gördüm. Gölge kimiBak burda daha belli çizgi ama kararsız kaldım elimde başka test yok şuan. Bir de clearblue testin markası yalancı pozitif gösterdiğini hiç duymadım
Kaç gün var adete?Bak burda daha belli çizgi ama kararsız kaldım elimde başka test yok şuan. Bir de clearblue testin markası yalancı pozitif gösterdiğini hiç duymadım
Pembemsi renkmi?Bilmiyorum hala gelmedi çok az gelmiş o kadar
o da olabilir tabi daha var zaten regliye bakalım beklemek işin cilvesiBende hapşırıyorum ama havalara bağlıyorum mart geldi mevsimsel geçiş gibi
Ay ben regl olucam gibi yaa cilvesinde değilimo da olabilir tabi daha var zaten regliye bakalım beklemek işin cilvesi
bazılarında ilk belirti regl agrısı gibi ağrı amaAy ben regl olucam gibi yaa cilvesinde değilim
Ayy bende öyle ağrı falan yok gayet normalim bacaklarım ağrıyor ama o da mevsimsel yorgum ama havalardan bi anda ısındıbazılarında ilk belirti regl agrısı gibi ağrı ama
Evet çok az gelmiş afedersin pet taktım bi iki damla gibiPembemsi renkmi?
Ayy olabilir bak bende hiç öyle bir şey yok maşallah iyiyim diyim bariEvet çok az gelmiş afedersin pet taktım bi iki damla gibi
ilaç hakkında bilgim yok ama geç döllenme olabilir belki tutunma için vermiştir iğneyiArkadaşlar bende de adetten 3 gün önce kahverengi 3 5 damla geldi bitti 1 gün sonra 5 gün lekeleme yaşadım doktora gittim kan negatif ama doktor erken olabileceğini ve estrofem ilaç verdi .... bu şekilde olup bu ilacı kullanıp. Hamile.olduğunu öğrenen var mı
Ayy olabilir bak bende hiç öyle bir şey yok maşallah iyiyim diyim bari
iğne değil ilaç yazacaktımArkadaşlar bende de adetten 3 gün önce kahverengi 3 5 damla geldi bitti 1 gün sonra 5 gün lekeleme yaşadım doktora gittim kan negatif ama doktor erken olabileceğini ve estrofem ilaç verdi .... bu şekilde olup bu ilacı kullanıp. Hamile.olduğunu öğrenen var mı
Bende baktım şimdi hemen çikmiyor muş adet gecikmesini bekle gününü sonra tekrar kan verArkadaşlar bende de adetten 3 gün önce kahverengi 3 5 damla geldi bitti 1 gün sonra 5 gün lekeleme yaşadım doktora gittim kan negatif ama doktor erken olabileceğini ve estrofem ilaç verdi .... bu şekilde olup bu ilacı kullanıp. Hamile.olduğunu öğrenen var mı
Ayy inşallah ezan okunuyor Allah herkese nasip etsin en doğru ve en yakın zamanda inşallahh
Aminnn Rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsinAyy inşallah ezan okunuyor Allah herkese nasip etsin en doğru ve en yakın zamanda inşallahh
Normalde pazar günü. Aslında normalde gölge değil de direk mavi bi çizgi ama çok ince çok kararsızımEvet ben de çizgiyi gördüm. Gölge kimi
Kaç gün var adete?
Tekrarlamadın mı daha senNormalde pazar günü. Aslında normalde gölge değil de direk mavi bi çizgi ama çok ince çok kararsızım