ayy çizgi gibi var geldi banaaBak burda daha belli çizgi ama kararsız kaldım elimde başka test yok şuan. Bir de clearblue testin markası yalancı pozitif gösterdiğini hiç duymadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy çizgi gibi var geldi banaaBak burda daha belli çizgi ama kararsız kaldım elimde başka test yok şuan. Bir de clearblue testin markası yalancı pozitif gösterdiğini hiç duymadım
Ayy biraz daha duralım bekleyelim regl gününden sonra olamzsan bir daha yaparız canımKızlar test yaptım ama negatif
Canım şöyle söyleyeyim benim yumurtlamadan sonra her gün ağrım vardı hiç geçmedi ve şu an adet oldum ... Yani şu an düşünüp stres yapma çok erken 10 gün sonra test yaparsın inşallah pozitiftirKızlar merhaba yazılanları baştan sona okudum bende yazmaya karar verdim bende catlama olalı 2 iki gün oldu ama kasıklarımda hala agrı var neden acaba ovulasyon negatif çıkıyor ama kasıklarımda bir hafif ağrı sizi var çözemedim bu arada en son benim heralde benim çok var daha 13 mart bat
Ayy yoksa yerleşmemi oldu inşallah güzel haber gelsin3 gün erken geldi valla ama şu an yok hiç gelmiyor
Beklicem artıkayy çizgi gibi var geldi banaa
Benim normalde hiç böyle olmazdı ondan dedim canım yumurtlama gibi sadece bir gün agrır gecerdi bekleyeyim bakalım neler olacak aslında tecrübeli olmam lazım iki tane çocuğum var olursa bu 3. Olacak ama uzun zaman geçti unuttum 10 yıl oldu son hamileliğim geçeliCanım şöyle söyleyeyim benim yumurtlamadan sonra her gün ağrım vardı hiç geçmedi ve şu an adet oldum ... Yani şu an düşünüp stres yapma çok erken 10 gün sonra test yaparsın inşallah pozitiftir
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin o zaman pozitifleri görürsün bize de söyle mutlakaBenim normalde hiç böyle olmazdı ondan dedim canım yumurtlama gibi sadece bir gün agrır gecerdi bekleyeyim bakalım neler olacak aslında tecrübeli olmam lazım iki tane çocuğum var olursa bu 3. Olacak ama uzun zaman geçti unuttum 10 yıl oldu son hamileliğim geçeli
Yumurtlamadan sonra olabiliyor bazen, bende de olmuştu ama eğer enfeksiyondan şüpheleniyorsan git bir tahlil ver istersenselamlar bende krem rengi akıntı başladı sanırım mikrop kaptım yada üşüttüm sabahtan beri hapşurup duruyorum zaten bu ay da hayal olacak gibi
enfeksiyondan ziyade sanki üşüttüm sürekli bir hapşurma var içim çıktıYumurtlamadan sonra olabiliyor bazen, bende de olmuştu ama eğer enfeksiyondan şüpheleniyorsan git bir tahlil ver istersen
O bende de var hayatımda afadersin ne bu kadar gaz çıkarttım ne de hapşurdum, kasıklarım hapşurdukça ağrı giriyorenfeksiyondan ziyade sanki üşüttüm sürekli bir hapşurma var içim çıktı
bende 26ocakta çektirdim hsg. ve cumartesi yaptığım testte çift çizgi çıktı :)rahim filmi ben ocakta çektirdim bu aydan çok ümitliyim çünkü tüplerimin birinde hafif tıkanıklık varmış açıldı şansım %50den %85e yükseldi
İnşallah olursa mutlaka haber ederim canım sende haber etİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin o zaman pozitifleri görürsün bize de söyle mutlaka
allah kucağınıza almayı nasip etsin bende birden hapşuruk ve akıntı başladı sanırım üşüttüm bu ay olmadı ama hsgden sonra hemen kalan çok varbende 26ocakta çektirdim hsg. ve cumartesi yaptığım testte çift çizgi çıktı :)
6aydır deniyorduk ama olmuyordu. inşallah sağlıklı bir gebelik olur bakalım
aynen bende de havalarda düzeldi ama en üşütülmeyecek zamanda üşüttümO bende de var hayatımda afadersin ne bu kadar gaz çıkarttım ne de hapşurdum, kasıklarım hapşurdukça ağrı giriyor
Üşütme değildi inşallahaynen bende de havalarda düzeldi ama en üşütülmeyecek zamanda üşüttüm
amin akıntı tek olsa belirti diyeceğim ama hapşuruk belirti olabilir mi kiÜşütme değildi inşallah
Evet oluyor hatta kaşıntı bile hamilikten olabiliyor bu belirtiler tamamen kişiden kişiye değişiyoramin akıntı tek olsa belirti diyeceğim ama hapşuruk belirti olabilir mi ki
Bende hapşırıyorum ama havalara bağlıyorum mart geldi mevsimsel geçiş gibiselamlar bende krem rengi akıntı başladı sanırım mikrop kaptım yada üşüttüm sabahtan beri hapşurup duruyorum zaten bu ay da hayal olacak gibi
Ne gibi belirtilerin oldu seninbende 26ocakta çektirdim hsg. ve cumartesi yaptığım testte çift çizgi çıktı :)
6aydır deniyorduk ama olmuyordu. inşallah sağlıklı bir gebelik olur bakalım
bende temizlik yapınca akıntı geliyor bende regl olucak sanırımamin akıntı tek olsa belirti diyeceğim ama hapşuruk belirti olabilir mi ki