- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
Tamam canım ben biraz araştırayım onu bu ay bütün tuşlara basıcamBen teşekkür ederim canım benim ben dr danışmadan kullandım. Ama sen istersen bi araştır dra danış sonra yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım ben biraz araştırayım onu bu ay bütün tuşlara basıcamBen teşekkür ederim canım benim ben dr danışmadan kullandım. Ama sen istersen bi araştır dra danış sonra yap
Sen de mi bendensin benim de ilk kez 4 gün erken oldu inşallah bi daha ki ay olurKızlar ben elendim galiba reglim 3 gün önceden geldi
UmarımSen de mi bendensin benim de ilk kez 4 gün erken oldu inşallah bi daha ki ay olur
Üzülme canım. İnşaAllah önümüzdeki ay olur. Ben de adet olsaydım artık. Testler negatif adet olucam. Ama karın ağrısı falan yok. Bekliyorum işteKızlar ben elendim galiba reglim 3 gün önceden geldi
Kızlar merhaba yazılanları baştan sona okudum bende yazmaya karar verdim bende catlama olalı 2 iki gün oldu ama kasıklarımda hala agrı var neden acaba ovulasyon negatif çıkıyor ama kasıklarımda bir hafif ağrı sizi var çözemedim bu arada en son benim heralde benim çok var daha 13 mart bat
Hakkımızda hayırlısı olsun neden geç kaldı acabaaa erken test alıp yaptın mıÜzülme canım. İnşaAllah önümüzdeki ay olur. Ben de adet olsaydım artık. Testler negatif adet olucam. Ama karın ağrısı falan yok. Bekliyorum işte
Sen regl oldun muUmarım
Oldum ya ama öyle dolu dolu değil çok az geldi bakalım devamı nasıl olacak ama karın ve kasık ağrım var büyük ihtimalle regliyimSen regl oldun mu
Topu sana bırakıyorumSen regl oldun mu
Olsun belki yerleşmedir bakalım duruma göreeOldum ya ama öyle dolu dolu değil çok az geldi bakalım devamı nasıl olacak ama karın ve kasık ağrım var büyük ihtimalle regliyim
Erken olmadı mı sende bekleyelim bi ya belki dediğim gibidirTopu sana bırakıyorum
3 gün erken geldi valla ama şu an yok hiç gelmiyorErken olmadı mı sende bekleyelim bi ya belki dediğim gibidir
At bakalımKızlar negatif yazdım ama şimdi size iki fotoğraf göndericem bakabilir misiniz ??
At tabi bakalımKızlar negatif yazdım ama şimdi size iki fotoğraf göndericem bakabilir misiniz ??
İkinci çizgi çıktığında kaç dakika geçti toplamda? Bir de bence test tekrarı yapın ve toplam da 5-8 dakika bekleyinTestin içini açtım ilk fotoğrafta çizgi olması gereken yerde değil de daha başında mavileşme oldu tabi bende çöpe attım 5 dk sonra tekrar aldım testi çizgi oluşmuş sizce pozitif olabilir mi ?
Normalde bu testte 10 dk bekleme süresi var ama ben 6 dakikadan sonra hiç bişey yok zaten diyerek çöpe attım çünkü daha önce de yapmıştım bişey olmayınca hiç bişey gözükmedi testte. 2 3 dakika sonra da içini açmak için çöpten aldım işte içini açınca çizginin daha başında olduğunu gördüm bu sefer yine attım ama dayanamayıp 1 2 dakika içinde yine aldım aldığımda da çizginin çıktığını gördümİkinci çizgi çıktığında kaç dakika geçti toplamda? Bir de bence test tekrarı yapın ve toplam da 5-8 dakika bekleyin
Bence kendinizi ümitlendirmeyin testi tekrar yapıp sağlıklı bir şekilde bekleyinNormalde bu testte 10 dk bekleme süresi var ama ben 6 dakikadan sonra hiç bişey yok zaten diyerek çöpe attım çünkü daha önce de yapmıştım bişey olmayınca hiç bişey gözükmedi testte. 2 3 dakika sonra da içini açmak için çöpten aldım işte içini açınca çizginin daha başında olduğunu gördüm bu sefer yine attım ama dayanamayıp 1 2 dakika içinde yine aldım aldığımda da çizginin çıktığını gördüm
Bak burda daha belli çizgi ama kararsız kaldım elimde başka test yok şuan. Bir de clearblue testin markası yalancı pozitif gösterdiğini hiç duymadımBence kendinizi ümitlendirmeyin testi tekrar yapıp sağlıklı bir şekilde bekleyin