Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Aslanpençesi ne işe yarıyor ?
Açıkcası tam ne işe yaradığını bilmiyorum. Ama kadın otu olarak geçiyor. Hormonları dengeliyir galiba bi de folekul beyemeyorsa büyütüyor patlamıyorsa patlamasına yardımcı oluyor. Bana böyle demişlerdi

🥳🙈 bende şimdi okudum bence de yani yerleşme kanaması olmuş sende başka belirtin vat mı
Lekelenmeler olduğu zaman bel sırt ağrılarım başladı o günden beri de eşim her seferinde çok sıcaksın diyo ama 1 2 gündür o sıcaklığım yok. Göğsümün yan taraflarında da hassasiyet var onun dışında da çok hafif kasık ağrım var sanırım başka bişey yok. Sadece 8 9 gün önceden lekelenme olmaz diye düşünüyorum ama bakalım

Açıkcası tam ne işe yaradığını bilmiyorum. Ama kadın otu olarak geçiyor. Hormonları dengeliyir galiba bi de folekul beyemeyorsa büyütüyor patlamıyorsa patlamasına yardımcı oluyor. Bana böyle demişlerdi
Ben de birkaç yerde gördüm ama ne işe yaradığını anlamamıştım teşekkür ederim 😘

ilişkim regl sırasında oldu, sonra iki kez adet gördüm ama burda adet gördüm hamileymişim diyen var diye stres yaptım😬🙄
Adet zamanı neden ilişkiye girdin ki? Keşke girmeseydin. Mikrop enfeksiyon kapa bilirsin. Günah hem de.
Evet benim ablam 3 cü gebeliğinde hamileydi ama adet görüyordu

X