Hamile kalmadan önce cinsiyet hesaplanıyormu?

pinkylale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2024
3
1
İyi günleer. Yıllardır evliyim ve eşimle çocuk için karar verdik. Arkadaşlar arasında konuşurken cinsiyet hesaplama konusuna geçtik. Bi arkadaşım ben hesapladım kızım olsun istiyorum diyordu takvime bakıp tuttu dedi ve kızı var. Herkesin içinde bu konuyu konuşmak istemedimde böyle birşey varmı gerçekten? Mesela ben ilk oğlum olsun isterim ama böyle birşeyi hesaplayabiliyomuyuz? Yoksa gerçek değilmi😂

ben çin takvimine göre bebek cinsiyeti hesaplama diye bir şey duymuştum, ondan mı bahsediyorlardı acaba? tutar mı tutmaz mı bilemem de var böyle bir muhabbet

İyi günleer. Yıllardır evliyim ve eşimle çocuk için karar verdik. Arkadaşlar arasında konuşurken cinsiyet hesaplama konusuna geçtik. Bi arkadaşım ben hesapladım kızım olsun istiyorum diyordu takvime bakıp tuttu dedi ve kızı var. Herkesin içinde bu konuyu konuşmak istemedimde böyle birşey varmı gerçekten? Mesela ben ilk oğlum olsun isterim ama böyle birşeyi hesaplayabiliyomuyuz? Yoksa gerçek değilmi😂
Böyle bişey duydum ama herşey gibi bu da kesin değil. Çünkü sizin yumurtanızın çatlama süresine göre bile değişiyor. Mesela bazı uygulamalarda da var yumurtlama haftasında hangi günler ilişkiye girilirse kız olma ihtimali yüksek ya da erkek ihtimali yüksek diye belirtiyor. Yumurtlama döneminin başında döllenirse kız oluyor, çatlama ve sonrasında döllenirse erkek oluyor diye duymuştum. Ama tabiki herşey gibi bu da ihtimal

X