- 15 Şubat 2013
- 562
- 224
Maalesef yok
Ovulasyon testi al yumurtlama takibi için gerçekten işe yarıyor.. Eczaneden değil de internetten al daha ucuza mal olur.olsun canım hayırlısı.. bizde daha yeni karar verdik.. ama şuan regl dönemindeyim.
Ovulasyon testi al yumurtlama takibi için gerçekten işe yarıyor.. Eczaneden değil de internetten al daha ucuza mal olur.
:) ovulasyon testi de gebelik testi gibi idrardan ölçülüyor ve yumurtlamanın olup olmayacağını gösteriyor. Vücuttaki LH hormonuna bakıyor. LH artışı yumurtlamanın olacağını gösterir. Çoğu kişi yumurtlamayı kaçırmamak için bu testi yapıyor. Testte çift koyu çizgi yumurtlamanın 24 saat içinde olacağını gösterir bu günleri değerlendir demektir :)ilk defa duyduğum kelimeler bunlar :) ne işe yarıyor..
:) ovulasyon testi de gebelik testi gibi idrardan ölçülüyor ve yumurtlamanın olup olmayacağını gösteriyor. Vücuttaki LH hormonuna bakıyor. LH artışı yumurtlamanın olacağını gösterir. Çoğu kişi yumurtlamayı kaçırmamak için bu testi yapıyor. Testte çift koyu çizgi yumurtlamanın 24 saat içinde olacağını gösterir bu günleri değerlendir demektir :)
Rica ederim inşallah iyi haberlerini alırız tez zamanda :)canım çok saolasın.. hiç bilmedğim şeylerdi çok saol
inş canımm:)Rica ederim inşallah iyi haberlerini alırız tez zamanda :)
eğer adetin düzenliyse ,adetin 14.günü oluyormrb kızlar.. yumurtlama dönemi adetten hemen sonraki dönem mi oluyor?
benim bugün dpo 16 şimdilik yumurtlama olmadı. kendim takip etmeye çalışıyorum.bu ay da olmazsa ovülasyon alırım belki.ama neden se ben geç yumurtladığımı düşünüyorum.eğer adetin düzenliyse ,adetin 14.günü oluyor
kendin takibini nasıl yapıyosun canım test hariici ?benim bugün dpo 16 şimdilik yumurtlama olmadı. kendim takip etmeye çalışıyorum.bu ay da olmazsa ovülasyon alırım belki.ama neden se ben geç yumurtladığımı düşünüyorum.
vücuttaki belirtilerle. yani herkes yumurta akı kıvamında bı akıntıdan bahsediyor. önceki aylarda bazen öyle akıntım oluyordu bebek düşünmediğim için dikkat etmiyordum. şimdi yumurtlama zamanım zaten ama adetim düzensiz olduğu için yanılma payım da var. ama zaten adetin 9-11-14-15 ilişki oldu.16-17-18 de olacak ama o zamana kadar akıntım olmazsa ilişkiye devam.bu ay olmazsa gelecek ay ovü testi alabilirim.sen kullanıyor musun. bu arada senin kaçıncı ayın?kendin takibini nasıl yapıyosun canım test hariici ?
ben de henüz test kullanmadım canım hiç . benim adetim korunmayı bırakana kadar düzenliydi 28günde 1 ,tam 14.gün yumurtalık ağrım olur tek taraflı onun 2hafta sonrası da hastalanırdım daha bu işleri bilmeden ,bu şikayetimden dolayı dr göründüm şanslısın yumurtlama günün kendini belli ediyor demişti.3ay denedim olmadı ilk 2ay çok üstüne düşmedim ama son ay gerçekten güzel değerlendirmiştik olmadı vardır rabbimin bildiği bu 4.ayım bu aydan sonra ovu .testi almayı düşünüyorum amavücuttaki belirtilerle. yani herkes yumurta akı kıvamında bı akıntıdan bahsediyor. önceki aylarda bazen öyle akıntım oluyordu bebek düşünmediğim için dikkat etmiyordum. şimdi yumurtlama zamanım zaten ama adetim düzensiz olduğu için yanılma payım da var. ama zaten adetin 9-11-14-15 ilişki oldu.16-17-18 de olacak ama o zamana kadar akıntım olmazsa ilişkiye devam.bu ay olmazsa gelecek ay ovü testi alabilirim.sen kullanıyor musun. bu arada senin kaçıncı ayın?
canım cevabı bulamadım yumurtlama akıntısı başlayınca artık iş işten geçti mi demek.yoksa akıntıyı fark ettikten sonraki 2-3 gün çalışmalara devam mı.biliyor musun?ben de henüz test kullanmadım canım hiç . benim adetim korunmayı bırakana kadar düzenliydi 28günde 1 ,tam 14.gün yumurtalık ağrım olur tek taraflı onun 2hafta sonrası da hastalanırdım daha bu işleri bilmeden ,bu şikayetimden dolayı dr göründüm şanslısın yumurtlama günün kendini belli ediyor demişti.3ay denedim olmadı ilk 2ay çok üstüne düşmedim ama son ay gerçekten güzel değerlendirmiştik olmadı vardır rabbimin bildiği bu 4.ayım bu aydan sonra ovu .testi almayı düşünüyorum ama
evet canım akıntım o bahsettiğim ağrıdan 2-3gün önce başlıyor en son da o yumurtlama ağrısıyla birlikte son buluyor. tabii ne derece başarılı bi tespit onu bilmiyorumyumurtlaman olurken o bahsedilen sıvı geldi mi
benim ekim 3bat ne zaman benim 29 u daha çoooook var.
benim totemim bat geçmeden test yapmamak.eğer bu ay olursa sen benden önce müjdeyi verebilirsin.benim ekim 3daha ufukta bile gözükmüyo
ben de bat gelmeden yapmıyorum test merak etme totemler aynıbenim totemim bat geçmeden test yapmamak.eğer bu ay olursa sen benden önce müjdeyi verebilirsin.
ayol dur daha 20 günün var bata.20 günde neler olur biliyor musun senben de bat gelmeden yapmıyorum test merak etme totemler aynı
bu ay üstüne düşmedim ya kırmızı görme olasılığım yüksek benim de :)