çalışmalar devam da bu ay çalışmalar benim ve kocim için bebiş için değilayol dur daha 20 günün var bata.20 günde neler olur biliyor musun senasıl şimdiden sonra çalışmalara hız vermelisin. umutsuzluğa da kapılmak yok..
yine de günlerine dikkat et sen.benden söylemesi.çalışmalar devam da bu ay çalışmalar benim ve kocim için bebiş için değil
timam peki bak gene aklım çeliniyoryine de günlerine dikkat et sen.benden söylemesi.
kuşumm sen yine de düşün bak.2. ayımız sayılır.bakalım kaç ay bekletecek bizim yaramaztimam peki bak gene aklım çeliniyor
senin kaçıncı ay var mı hiç bebiş
sen de yenisin daha :) canım rabbim hayırlısıyla çok bekletmesin inşallah çok zor çünkü her ay tekrar tekrar aynı heyecanları sil baştan yaşamakkuşumm sen yine de düşün bak.2. ayımız sayılır.bakalım kaç ay bekletecek bizim yaramaz
canım ne yaptın regl mi bebek mi:)benim ekim 3daha ufukta bile gözükmüyo
canım başka bi yerde gördüm yeni batını hayırlısı olsun.canım ne yaptın regl mi bebek mi:)
regl canım regl 2ekimde gol yedim .bitti bile dün..yeni ay yeni umutlar hayırlısı bakalım..canım ne yaptın regl mi bebek mi:)
benim 1 hafta erken geldi.yeni bat 18 ekim bakalım beklemedeyiz:)regl canım regl 2ekimde gol yedim .bitti bile dün..yeni ay yeni umutlar hayırlısı bakalım..
sende ne var ne yok
hadi bakalım nasip kısmet ne varsa önümüzde görcez,, senin az kalmış artık ,benim 30u daha çooooooook var :)benim 1 hafta erken geldi.yeni bat 18 ekim bakalım beklemedeyiz:)
geçen aydan hatırlıyorum ben bu muhabbeti:)benimki 1 hafta erken gelince seni geride bıraktım:)sen ovü testi kulanıyor muydun?hadi bakalım nasip kısmet ne varsa önümüzde görcez,, senin az kalmış artık ,benim 30u daha çooooooook var :)
olabilir vallageçen aydan hatırlıyorum ben bu muhabbeti:)benimki 1 hafta erken gelince seni geride bıraktım:)sen ovü testi kulanıyor muydun?
ben de artı bir durum yok bu hafta arada takvime baktım çünkü yumurtlama haftasıydı ama o meşhur akıntıyla yine karşılaşamadık:) hayatımda hiç test yapmadım almadım da bu ay acaba yumurtlama olmuyor mu diye alsam mı derken stres yaparım diye vazgeçtim. bakalım artık hayırlısı. geçen ay ayyy son bir hafta nasıl geçicek derken pat diye geldi bizim davetsiz misafir:)olabilir valla
yok canım hiç kullanmadım geçen ay gün aşırı denedik, bu ay totem olarak aldım ilk kez ov. testi yoldadır regl yeni bitti yrn kullanmaya başlıcam bakalım sende durumlar nedir
ben de bu ay tatildeydim regliye 2gün kala geldim o yüzden bu ay stres yapmadım neyse ki ,geldim hop 1gün ertesi geldi sevimsiz o yüzden gene gümledimben de artı bir durum yok bu hafta arada takvime baktım çünkü yumurtlama haftasıydı ama o meşhur akıntıyla yine karşılaşamadık:) hayatımda hiç test yapmadım almadım da bu ay acaba yumurtlama olmuyor mu diye alsam mı derken stres yaparım diye vazgeçtim. bakalım artık hayırlısı. geçen ay ayyy son bir hafta nasıl geçicek derken pat diye geldi bizim davetsiz misafir:)
hem de nasılHeyyy gidi günler..
Zaman çabuk geçiyor Azizimm..