hamile kalmadan 1-2 ay önce yaşananlar

Aynı durum benim de başıma geldi insanın psikolojisi de etkileniyo acaba hamile miyim yoksa değil miyim çok kötü rabbim isteyen herkese bi an önce versin bebeğini
aynen öyle canımm aminn inşallah dualarımız bu yönde ,bu ay da bat 3 bişey kalmadı son 3gün ama karnım ağrımaya başladı benim bu ay da kırmızı kart görcem sanırım

aynen öyle canımm aminn inşallah dualarımız bu yönde ,bu ay da bat 3 bişey kalmadı son 3gün ama karnım ağrımaya başladı benim bu ay da kırmızı kart görcem sanırım
Benim de bu ay 5 inde bende öyle hissediyorum ama umarım yanılıriz psikolojim bozulmaya başladı artık sürekli düşünüyorum tatsız bi hal aldım

Benim de bu ay 5 inde bende öyle hissediyorum ama umarım yanılıriz psikolojim bozulmaya başladı artık sürekli düşünüyorum tatsız bi hal aldım
bu iş zaten tamamen psikoloji işi ,kafa rahat olmalı ama son günler zor geçiyor .hakkımızda hayırlısı inşallah olumlu haberler alırız da paylaşırız

doğru diyosun canım en önemlisi sağlık gerisi nasip kısmet vakit gelince nasipse elbet gelir şapşikler kendimizi bu kadar kasmayalım
kasmayalım ama elde değil ki.ben de 3 aydır korunmuyorum ama yumurtlamalar kaçıyo misafirdi şehir dışıydı tatildi derkenn..

kasmayalım ama elde değil ki.ben de 3 aydır korunmuyorum ama yumurtlamalar kaçıyo misafirdi şehir dışıydı tatildi derkenn..
benim de bu ay 4.ayım. ilk 2ay çok çok üstünde durarak çalışmadık ama geçen ay adet bittikten sonra gün aşırı birlikte olduk adete 5güne kadar ama olmadı nasip değilmiş demek ki diyorum .bu ay üstüne düşmüyorum bebiş için değil kendim için birlikte oluyorum gelirse başımın üstüne moralim bozuluyo umutlanınca

ben onun için diyorum herkese regl gecikmeden herkes hamiş olmadığını düşünsün diye. hani derler ya bir insanın umudunu çalmak parasını çalmaktan bin kat daha kötüdür diye..

ben onun için diyorum herkese regl gecikmeden herkes hamiş olmadığını düşünsün diye. hani derler ya bir insanın umudunu çalmak parasını çalmaktan bin kat daha kötüdür diye..
kesinlikle doğru canım ama hamiş değilim diye düşündüğünde de sanki düşünce gücüyle ben engel olmuşum gibi hissediyorum böyle bi arafta kaldım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…