aynen öyle canımm aminn inşallah dualarımız bu yönde ,bu ay da bat 3 bişey kalmadı son 3gün ama karnım ağrımaya başladı benim bu ay da kırmızı kart görcem sanırımAynı durum benim de başıma geldi insanın psikolojisi de etkileniyo acaba hamile miyim yoksa değil miyim çok kötü rabbim isteyen herkese bi an önce versin bebeğini
Benim de bu ay 5 inde bende öyle hissediyorum ama umarım yanılıriz psikolojim bozulmaya başladı artık sürekli düşünüyorumaynen öyle canımm aminn inşallah dualarımız bu yönde ,bu ay da bat 3 bişey kalmadı son 3gün ama karnım ağrımaya başladı benim bu ay da kırmızı kart görcem sanırım
bu iş zaten tamamen psikoloji işi ,kafa rahat olmalı ama son günler zor geçiyor .hakkımızda hayırlısı inşallah olumlu haberler alırız da paylaşırızBenim de bu ay 5 inde bende öyle hissediyorum ama umarım yanılıriz psikolojim bozulmaya başladı artık sürekli düşünüyorumtatsız bi hal aldım
Aynen kesinlikle kafamizdan bi atsak hemen gelecek bebişler :)bu iş zaten tamamen psikoloji işi ,kafa rahat olmalı ama son günler zor geçiyor .hakkımızda hayırlısı inşallah olumlu haberler alırız da paylaşırız
allah'ın izniyle olcak canım umutsuzluk yokAynen kesinlikle kafamizdan bi atsak hemen gelecek bebişler :)
İnşallah canım benim :)allah'ın izniyle olcak canım umutsuzluk yok
canımız sağolsun be kızlar hastalık falan olmasın da bu ay olmazsa inşallah gelecek aya.ben de cmts gördüm kırmızı kartı
doğru diyosun canım en önemlisi sağlık gerisi nasip kısmet vakit gelince nasipse elbet gelir şapşikler kendimizi bu kadar kasmayalımcanımız sağolsun be kızlar hastalık falan olmasın da bu ay olmazsa inşallah gelecek aya.
kasmayalım ama elde değil ki.ben de 3 aydır korunmuyorum ama yumurtlamalar kaçıyo misafirdi şehir dışıydı tatildi derkenn..doğru diyosun canım en önemlisi sağlık gerisi nasip kısmet vakit gelince nasipse elbet gelir şapşikler kendimizi bu kadar kasmayalım
benim de bu ay 4.ayım. ilk 2ay çok çok üstünde durarak çalışmadık ama geçen ay adet bittikten sonra gün aşırı birlikte olduk adete 5güne kadar ama olmadı nasip değilmiş demek ki diyorum .bu ay üstüne düşmüyorum bebiş için değil kendim için birlikte oluyorum gelirse başımın üstüne moralim bozuluyo umutlanıncakasmayalım ama elde değil ki.ben de 3 aydır korunmuyorum ama yumurtlamalar kaçıyo misafirdi şehir dışıydı tatildi derkenn..
ben onun için diyorum herkese regl gecikmeden herkes hamiş olmadığını düşünsün diye. hani derler ya bir insanın umudunu çalmak parasını çalmaktan bin kat daha kötüdür diye..benim de bu ay 4.ayım. ilk 2ay çok çok üstünde durarak çalışmadık ama geçen ay adet bittikten sonra gün aşırı birlikte olduk adete 5güne kadar ama olmadı nasip değilmiş demek ki diyorum .bu ay üstüne düşmüyorum bebiş için değil kendim için birlikte oluyorum gelirse başımın üstüne moralim bozuluyo umutlanınca
kesinlikle doğru canım ama hamiş değilim diye düşündüğünde de sanki düşünce gücüyle ben engel olmuşum gibi hissediyorum böyle bi arafta kaldım yaniben onun için diyorum herkese regl gecikmeden herkes hamiş olmadığını düşünsün diye. hani derler ya bir insanın umudunu çalmak parasını çalmaktan bin kat daha kötüdür diye..
Yumurtlama dönemi genelde adetin 12 ila 16. günleri arasında olan dönemdir ( kişiden kişiye değişir)mrb kızlar.. yumurtlama dönemi adetten hemen sonraki dönem mi oluyor?
Yumurtlama dönemi genelde adetin 12 ila 16. günleri arasında olan dönemdir ( kişiden kişiye değişir)
Adetinin başladığı ilk günü 1. gün olarak belirliyorsun. 12-16. günler arası yumurtlama dönemi olur. En verimli dönem :)saol canım bitiminden itibarenmi sayıcagım gününü yoksa başlangıcıyla birlikte mi 16- 12 gün arası?
Adetinin başladığı ilk günü 1. gün olarak belirliyorsun. 12-16. günler arası yumurtlama dönemi olur. En verimli dönem :)
Maalesef yoksaol canım.. sende var mı bişi?