hamile kalmadan 1-2 ay önce yaşananlar

kuşumm sen yine de düşün bak.2. ayımız sayılır.bakalım kaç ay bekletecek bizim yaramaz
sen de yenisin daha :) canım rabbim hayırlısıyla çok bekletmesin inşallah çok zor çünkü her ay tekrar tekrar aynı heyecanları sil baştan yaşamak

Kizlar benim hep duzensizdir adetim. 4_5 gün gecikir hep. Ama bu ay 15 gün gecikti. Evde test yaptim.hep negatif. Kan verdim yarin gidicem sonucu almayi. Ama eminim negatif. Karnim cok agridi. Ama hic bukadar gecikmemisti. Ya bebek olsun ya adet olayim cok kotu bu durum. Dusundukce stres mi yaapiyorum acaba. Yarin sonucu almaya korkuyorum cunku negatif biliyorum.yuzlesmekten korkuyorum sanirim :KK43: Rabbim hepimize bir an once bebişler versinnn Amiiinnn

hadi bakalım nasip kısmet ne varsa önümüzde görcez,, senin az kalmış artık ,benim 30u daha çooooooook var :)
geçen aydan hatırlıyorum ben bu muhabbeti:)benimki 1 hafta erken gelince seni geride bıraktım:)sen ovü testi kulanıyor muydun?

geçen aydan hatırlıyorum ben bu muhabbeti:)benimki 1 hafta erken gelince seni geride bıraktım:)sen ovü testi kulanıyor muydun?
olabilir valla :KK70:
yok canım hiç kullanmadım geçen ay gün aşırı denedik, bu ay totem olarak aldım ilk kez ov. testi yoldadır regl yeni bitti yrn kullanmaya başlıcam bakalım sende durumlar nedir

olabilir valla :KK70:
yok canım hiç kullanmadım geçen ay gün aşırı denedik, bu ay totem olarak aldım ilk kez ov. testi yoldadır regl yeni bitti yrn kullanmaya başlıcam bakalım sende durumlar nedir
ben de artı bir durum yok bu hafta arada takvime baktım çünkü yumurtlama haftasıydı ama o meşhur akıntıyla yine karşılaşamadık:) hayatımda hiç test yapmadım almadım da bu ay acaba yumurtlama olmuyor mu diye alsam mı derken stres yaparım diye vazgeçtim. bakalım artık hayırlısı. geçen ay ayyy son bir hafta nasıl geçicek derken pat diye geldi bizim davetsiz misafir:)

ben de artı bir durum yok bu hafta arada takvime baktım çünkü yumurtlama haftasıydı ama o meşhur akıntıyla yine karşılaşamadık:) hayatımda hiç test yapmadım almadım da bu ay acaba yumurtlama olmuyor mu diye alsam mı derken stres yaparım diye vazgeçtim. bakalım artık hayırlısı. geçen ay ayyy son bir hafta nasıl geçicek derken pat diye geldi bizim davetsiz misafir:)
ben de bu ay tatildeydim regliye 2gün kala geldim o yüzden bu ay stres yapmadım neyse ki ,geldim hop 1gün ertesi geldi sevimsiz o yüzden gene gümledim :KK70: hayırlısı olsun artık rutine bağladım her ay olcam gibi hissediyorum ilk aylardaki heyecan kalmadı

bu ay hamile kalırsam benim akıntım artmıştı yazarım artık:)

Bir kaç ay olmuş ama ben yazayım belki cevap veren olur inşallah. Ben de 5 aydır hamile kalamadim kontrollerimi yaptırdım herseyim normal. 5 ay öncesinde eşim korunuyodu korunmayi bıraktıktan sonra 29 günde bir düzenli gelen adetim hep bir iki üç gün erken gelmeye başladı bir gün de geç geldi bugunde aynı şekilde yine kırmızıyı gördüm iki gün erken geldi. Bu konuşulan konu dogrumu acaba yani vücut kendini gebelik için hazirliyormu bi de geçen ay ki adetim çok sanciliydi ve düzensiz şekilde geldi hatta bunun için doktora da gittim hiç bir şey çıkmadı. Şimdi burda okudum bu şekilde olmasi gebeliğin aslında yakın olduğunu mu gösteriyor allah nasip ederse inşallah

X